Hasan Basri Çantay Haberleri
SON DAKİKA

Hasan Basri Çantay Haberleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Hasan Basri Çantay’ın İsmi, BAÜN’de Yaşayacak

Milli Mücadele Kahramanı Alim ve Mütefekkir Hasan Basri Çantay’ın ismi Balıkesir Üniversitesinde yaşayacak. 

Hasan Basri Çantay Vefat Yıldönümünde Anıldı

Geçen Yüzyılın Alpereni, Fikir ve Hareket Adamı Balıkesirli Üstad Hasan Basri Çantay  59. Vefat Yıldönümünde düzenlenen bir panelde anıldı.

Depremzede Gençler Balıkesir’in Tarihi ve Kültürel Yerlerini Gezdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Hasan Basri Çantay Yurdu’nda ağırlanan depremzede gençler Balıkesir’in tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Rüzgar Caddesi Cumartesi Pazar Kapalı

Balıkesir Altıeylül İlçesi Hasan Basri Çantay Mahallesi Rüzgar Caddesi üzerinde bulunan köprünün derzlerin yenileme çalışmaları yapılacağından dolayı 10 Aralık Cumartesi günü sabah saatlerinde araç trafiğine kapatılacaktır.

Kuva-yi Milliyecilerin torunlarıyla söyleşi

Milli Mücadele kahramanları Yırcalızade Şükrü, Hasan Basri Çantay, Parti Pehlivan, Zarbalı Hulusi ve Keçecizade Hafız Emin Efendi'nin torunları anılarını paylaşarak 102 yıl öncesinin Kuva-yi Milliye ruhunu günümüze taşıyacak. İstiklal Madalyası talebi yenilenecek.

Çantay'dan Hadisler

Çantay'dan Hadisler (1. Bölüm 01.08.2022)

KYK’da Öğrencilerle Çay İçerek Söyleşi Yaptılar

Balıkesir KYK Hasan Basri Çantay Yurdu Kıraathanesi’nde öğrenciler için, Ülkü Ocakları teşkilatı tarafından bir söyleşi etkinliği düzenlendi.