Hasan Şıldak Haberleri
SON DAKİKA

Hasan Şıldak Haberleri

VALİ HASAN ŞILDAK, ŞANLIURFA’YA UĞURLANDI…

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa’ya atanan Vali Hasan Şıldak bugün saat 10.00’da Valilik bahçesinde düzenlenen bir programla Şanlıurfa’ya uğurlandı.

VALİ HASAN ŞILDAK'IN ÜÇ YILLIK GÖREV SÜRECİNDEN İZLENİMLER

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa’ya atanan Vali Hasan Şıldak yarın Balıkesir’den ayrılıyor. Saat 10.00’da Valilik bahçesinde düzenlenecek olan uğurlama programıyla Şanlıurfa’ya hareket edecek olan Vali Hasan Şıldak’ı biz de uğurlarken, Balıkesir Büyükşehir belediyesi tarafından hazırlanan görüntüleri sunuyoruz. Balıkesir Haber TV olarak size hizmetleriniz için teşekkür ediyor; yeni görev yerinizde de başarılar diliyoruz…

Balıkesir valisi Hasan Şıldak Şanlı Urfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre Şanlıurfa Valiliğine Salih Ayhan’ın yerine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak atandı.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Şıldak Başkanlığında Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulunun 2023 yılının 2’nci dönem toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Oruç Açma Sofrasında Gönüller Bir Araya Geldi

Muharrem Ayı dolayısıyla Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde yemek programı düzenlendi.

Sahil Güvenlik Komutanlığına Yeni Atama

Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığına yeni atanan Binbaşı Erdal Kıraker ve Daire başkanlığına görevine atanan Yarbay Umut Yavaş Vali Hasan Şıldak’ı birlikte ziyaret etti.

Vali Şıldak:” Gazetecilik Kamu Hizmetidir”

24 temmuz gazeteciler ve basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Hasan Şıldak gazeteciliğin, kamu hizmeti olduğunun bilinciyle meslek ilkeleri çerçevesinde toplumu doğru, tarafsız olarak bilgilendirmek için çaba göstermek olduğunu vurguladı

Balıkesir Ülkü Ocakları’ndan Valiye Ziyaret

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan Vali Hasan ŞILDAK’ı ziyaret etti.

15 Temmuz'da Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Vali Şıldak Şehit Aileleri ve Gazilerle Yemekte Bir Araya Geldi  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Dursunbey Naiplerde Yangın kortuttu...

Dursunbey’e bağlı Naipler Mahallesinde orman alanında saat 16.00’da yangının başladığı Vali Hasan Şıldak tarafından açıklandı. Yangına çok hızlı bir şekilde havadan ve karadan müdahale başlatıldı.  5 helikopter ve 2 uçakla söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Hasan Şıldak ilerleyen dakikalarda bir açıklama daha yaparak: ”Orman yangını yapılan etkili müdahaleler sonucunda kontrol altına alınmıştır ”dedi 

Hasan Şıldak:” 15 Temmuz’da Milletimiz Topyekûn Mücadele Etmiştir”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 15 Temmuz nedeniyle bir açıklama yaparak Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı.

Şıldak'tan 15 Temmuz Gazisine Ziyaret

Vali Hasan Şıldak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gazi Volkan Esen ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Ankara Balıkesirliler Derneği Valilikte

Ankara Balıkesirliler Derneği'nden Ziyaret Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret ettiler.

LGS’nin Gurur Tablosu Ödüllendirildi

Vali Hasan Şıldak, Liselere Giriş Sınavında (LGS) 500 tam puanla ülke genelindeki 526 öğrenci arasında yer alarak Balıkesir’e başarıyı getiren öğrencileri tebrik etti. 

“Trafik Farkındalığı Uygulaması”nda Kurallar Hatırlatıldı

Vali Hasan Şıldak Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince yoğunluk yaşanması beklenen, önemli bir geçiş güzergahında yer alan Değirmenboğazı Yol Kontrol Noktasında yapılan “Trafik Farkındalığı Uygulaması”nda sürücülere kurallara uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Başarılı Öğrencilerden Vali Şıldak'a Ziyaret

ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışması ile TEKNOFEST ve TÜBİTAK Yarışmalarında üstün başarı gösteren öğrenciler Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

Vali Şıldak:"Enerjiyle Gelen Sinerji Balıkesir'de Eğitimi Canlandırdı"

2022-2023 eğitim öğretim yılı "İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Sene Sonu Toplantısı" Vali Hasan Şıldak başkanlığında Balıkesir Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Şükrü Kara Veda Etti

2017 yılından bu yana Balıkesir Vali Yardımcılığı görevini sürdüren Vali Yardımcısı Şükrü Kara’nın emekliye ayrılması sebebiyle, Vali Hasan Şıldak’ın ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Valiliğe Yaşlı ve Engellier'in Erişilebilirliği Belgelendi

Balıkesir Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından yapılan inceleme sonucunda Balıkesir Valiliği Hizmet Binası” Erişilebilirlik Belgesi” almaya hak kazandı.

Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi’nin Kurs Sonu Sergisi Açıldı

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen el emeği ürünlerin tanıtım ve satışının gerçekleştirileceği serginin açılışına katıldı.

3. Altıeylül Kitap Fuarı Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vali Hasan Şıldak, Altıeylül Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarını ziyaret etti. Yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap fuarı ile ilgili memnuniyet, öneri ve istekleri konularında görüşler alan Vali Şıldak, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya yapılan bu organizasyondan dolayı ve Yayınevlerinin kitap fuarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu Toplandı

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Şıldak:”Gençlere güvenimiz tamdır.”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Hasan Şıldak;”Ülkemizin gücüne güç katacağınıza olan güvenimiz tamdır” dedi.

Vali Ve Başkanlar Geceyi Sokakta Geçirdi

Dün gece birden şiddetlenen yağış sonrası Valilik ve Belediyeler tüm birimleriyle harekete geçti. Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan mahalleleri dolaşarak yerinde tespit çalışmaları yaptı ve İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz’dan bilgi aldılar.

Balıkesir’de Gök Delindi!!!

Balıkesir Merkezde dün gece saat 22.00 sıralarında bugüne kadar görülmemiş bir yağışa şahit olundu. Caddelerden Fırat nehri gibi akan sular özellikle bodrumları ve zemin katlarını bastı. Başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere yetkililer geceyi uykusuz geçirdiler.

Vali Şıldak TOGG Kullandı

Vali Hasan Şıldak, Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçti.

Vali Şıldak:”Anneler karşılıksız sevginin en güzel örneğidir.”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şıldak, her zaman yol gösterici olan annelerin, karşılıksız sevginin en güzel örneği olduğunu vurguladı.

Vali Şıldak Sürücüleri Uyardı

Vali Hasan Şıldak Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda sürücülere ve yolculara trafik kurallarını hatırlattı.

Dursunbey'de Göbül'de İlkve Orta Okul Vatandaştan

Vali Şıldak'tan Dursunbey’de Kapsamlı Program  Balıkesir’in her noktasında çeşitli ziyaret ve programlarda vatandaşlarla buluşan Vali Hasan Şıldak Dursunbey İlçesinde bir çok kesimle bir araya geldi. Vali Şıldak, vatandaşların kendi imkanlarıyla yaptırdığı ilkokul ve ortaokul olarak hizmet veren okulda incelemede bulundu.

Balıkesir’de Eğitimde BİGEP

Balıkesir'in eğitim potansiyeline güç kazandıran, akademik başarıyı daha yükseğe çıkarma hedefiyle yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen ‘İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nda ele alındı.