Hayır Haberleri
SON DAKİKA

Hayır Haberleri

ŞEHİRLİ: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de askere gidecek gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Şimdiden sizlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

Başkan Ahmet Akın, Kadir Gecesi’nde Balıkesirlilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Zağnos Paşa Camisi Meydanı’nda düzenlediği iftar yemeği ve Kadir Gecesi programında on binlerce Balıkesirliyle bir araya gelerek sevgi seliyle karşılandı. Programda konuşan Başkan Akın “Balıkesir benim ailem. Bu ailenin hayırlı evladı olmaktan başka hiçbir isteğim yok” dedi. 

BALIKESİR’İN 26 YILLIK HAYALİ YÜCEL YILMAZ’LA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, OSB Yolu’nun 3. Etabında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ile birlikte incelemelerde bulundu. Planı 1998’da çizilen yolu; şehri birleştirerek irade koyup, 26 yıl sonra gerçeğe dönüştüren Başkan Yılmaz “Mayıs’ın sonunda tretuvarlarıyla, yağmur kanallarıyla bu yolu da trafiğe açmış olacağız. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Eğitime Destek Veren Güçlü Adımlar Atılıyor

Hayırseverlerin adeta yarıș halinde olduğu Balıkesir'de yapılan katkılarla eğitime sağlanan güçlü destek sürüyor.

Vali Ustaoğlu: ” 2024 Yılı milletimiz ve insanlık için hayırlı bir yıl olsun”

Vali İsmail Ustaoğlu yayınladığı Yeni Yıl Mesajında “Milletimiz ve insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

Balıkesir Üniversitesinde Geleneksel Okçuluk Salonu Açıldı

Öğrencilere faaliyetlerinde başarılar dileyen Rektör Oğurlu, kullanıma açılan salonun öğrenciler ve üniversite için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

CİHAN HAYIRSEVENER ŞEHİT EDİLİŞİNİN 14. YILINDA ANILDI

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kurulu Başkanı olan ve 14 yıl önce vurularak şehit edilen Cihan Hayırsevener ve vefat etmiş gazeteciler anısına BGC Basın Müzesi bahçesinde bir anma programı yapıldı.

BAŞKAN AVCU: ”ŞÜKÜRLER OLSUN TERMAL SUYUMUZ İLÇEMİZE DEĞER KATACAK...”

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu Jeotermal Suyun İlçeye, Balıkesir’e ve Ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek: “100 derecenin üzerinde sıcaklığı ve saniyede 150 litrenin üzerinde debisi olan jeotermal suyumuz için Rabbimize şükürler olsun” dedi.

BAŞKAN AYDEMİR:” TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir, Kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden Balıkesir Haber TV’ye bir açıklama yaparak; hem başkanlık sürecini hem de önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

Muhtarlardan Aydemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

   Balıkesir Altıeylül Mahalle Muhtarları (Yenice, Taşpınar, Köylüköyü, Ovabayındır, Aslan, Orhanlı, Ovaköy, Karamanlar, Küpeler, Dallımandıra, Atköy, Aliağa, Yeşilyurt, Çukurhüseyin, Cinge, İnkaya, Paşaköy, Ayvatlar, Çiftilik, Bozen, Kesirven, Karamanköy, Balıklı) Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir’i ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerini ileten Altıeylül muhtarları sıcak ve sevecen karşılaması ile dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir tüm muhtarlar ile tek tek görüşerek mahalle mahalle tüm muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

ÖĞRETMENE VEFA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam yemekli bir program düzenlendi. Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlce Milli Eğitim Müdürleri, Hayırsever Kadriye Güler ile çok sayıda öğretmen programda yer aldı. Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Kadriye Güler’e Kent Şükran Plaketi verildi. Gecede ayrıca Seyit Çavuş’un Atatürk ile buluşmasını anlatan Belgesel filminde gösterimi yapıldı.

“Tasarım ve Beceri Atölyesi”nin Açılışı Yapıldı

Hayırsever Emine Çandır tarafından Cumhuriyet Ortaokulu’na armağan edilen atölyenin açılışında  coşkuyla karşılanan Vali Ustaoğlu çocukların gözündeki ışıltıyı, yüreklerindeki sevinci gördükçe daha mutlu olduğunu söyledi. 

Başkan Arslan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le Görüştü

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Deveciler, Özgür Özel İle Ankara’da Buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler bu hafta sonu CHP Genel Merkezi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e yeni görevinde başarılar dilemek için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Canbey:“Dursunbey Naipler Viyadüğü Kullanıma Açıldı”

Balıkesir-Dursunbey yolunun önemli bir aşaması olan Naipler Viyadüğü tamamlandı ve kullanıma açıldı. Viyadükte incelemelerde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, hayırlı olsun dedi ve Viyadükte ilk araç sürüşünü gerçekleştirdi. Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey; “Viyadüğümüz artık tamamlandı ve bugün ilk geçenlerden birisi biz olduk. Balıkesir’imize ve Dursunbey’imize hayırlı olsun.” dedi.

Kocaavşarlılar’dan Hakan Aka’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Karesi Kocaavşar Mahalle sakinleri AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hakan Aka’ya Karesi’de Partili Partisiz Herkesten Tebrik Yağıyor

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı, Hakan Aka’nın ilçe Başkanı olarak atanmasının ardından her gün “hayırlı olsun” ziyaretine gelenlerle dolup taşıyor.

BALIKESİR HABER TV'DEN BAŞKAN TUNÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir il Başkanlığına atanan Niyazi Tunç'a Balıkesir Haber TV ve Gazete Meydan sahipleri Sıtkı Şeremetli ve Ramazan Karaca hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli, İl Başkan Yardımcısı Erdal Çalt ve il yönetim kurulu üyesi Canip Karanalp da yer aldı

MHP’den Emniyet Müdürü Yiğit’e Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit'e makamında ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yüksel ve Başkan Tunç Emniyet Müdürü ile bir süre görüşerek “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

MHP SAVAŞTEPE’DE KAĞAN ÇOBAN İLE DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan Savaştepe ilçe kongresi gerçekleştirildi. MHP Balıkesir Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel ve İl Başkanı Niyazi Tunç’un da katıldığı kongrede delegelerin büyük teveccühü ile Kağan Çoban başkanlığa getirildi. Milletvekili Gökay Yüksel yaptığı açıklamada:”İlçe Başkanlığında güven tazeleyen Kağan ÇOBAN ve yönetimini tebrik ediyor, Milletimize, Devletimize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Mehmet Doğan: Yeni Kyk Yurtlarımız Şehrimize Hayırlı Olsun

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan; yapımı devam eden 1200 kişilik KYK Erkek Yurdu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan; "Rekor bir hızla tamamlayacağımız yurdumuzu önümüzdeki günlerde öğrencilerimiz için açıyoruz" dedi.

ZEYTİNLİ ARITMASINA BİROL ŞAHİN’DEN BELGELİ CEVAP

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada Edremit Zeytinli Artırması ile ilgili Edremit Meclis üyelerinin Hayır oyu vermesini şikayet etmesi üzerine yeniden alevlenen tartışmaya, bu gün yapılan BASKİ Genel Kurulunda bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Zeytinli Artırması ile ilgili belgelerle ve cevap vererek açıklamalarda bulundu…

Kurban Bağışları İhtiyaç Sahiplerinin Sofralarına Ulaşıyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı'nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuracak. Burhaniye’de yapılan kurban bağışları, belediye aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek olarak ulaştırılacak.

Hayırseverlerden Eğitime Güçlü Destek

Hayırseverlerin adeta yarıș halinde olduğu Balıkesir'de yapılan katkılarla eğitime sağlanan güçlü destek sürüyor. 

Başkan Cengiz:"Gecemiz Gündüzümüz İvrindi"

Seçildiği günden bu yana her kesimin yanında olma gayretini ön planda tutarak sahada olan İvrindi’nin sevilen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz gecesini gündüzünü hemşehrileri ile geçirerek takdir topluyor. Düğünler’den sünnet cemiyetlerine, hayır geleneklerinden, cenazelere İvrindi’lilerin yanında olmaya gayret etmesi ve saha enerjisi ile dikkatleri üzerine çeken Başkan Cengiz vatandaşların da gözdesi durumda.

Hasan Avcı çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI:”Bugün Çarşamba Pazarı esnafımızın Halil İbrahim Sofrasına misafir olduk. Bu sofralar gönül sofrası, vefa sofrası. Sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar, yaz-kış demeden, yağmur-çamur demeden, alın teriyle, emeğiyle rızkını kazanan esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşerilerimize de iyi alışverişler diliyoruz.”

Karesi’de Köy Hayırları Geleneği Başladı

Karesi’de onlarca yıldır devam eden köy hayırları geleneği baharın gelmesiyle yeniden başladı. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan haftasonu Deliklitaş, Yeni İskender, Kavaklı ve Kurtdere mahallelerinde düzenlenen hayırlara katıldı.

SITKI ŞEREMETLİ–KÖŞE YAZISI - MÜBAREK RAMAZAN AYI,ÇOBAN VE ELMA AĞACI

Mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ramazan oruç ibadetinin yerine getirildiği bir ay olduğu gibi yardımlaşmanın,hayır hasenatında daha fazla olduğu bir ay. Yardım,sadaka,paylaşma dinimizin emri. Lakin dikkat!

Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç’in Ramazan Ayı Mesajı

22 Mart 2023 çarşamba akşamı ilk teravih ile birlikte rahmet ve mağfiret iklimi olan ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile ayrı bir sevinç ve heyecan içindeyiz. Bütün kalbimizle, bizlere ilahi bir armağan olarak lütfedilen ramazan ayına “Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan” diyoruz. Bu ay milletimiz başta olmak üzere bütün İslam âlemine, özellikle de Kuvayi Milliye şehrimiz Balıkesirimiz’e hayırlar getirsin!

Adıyaman’da Ticaret Balıkesir’in Yardımıyla Yeniden Canlanacak

Balıkesir ile Adıyaman arasında “Balıkesir Çarşısı” ile gönül köprüsü kuruluyor. Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BALGÜÇ Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilecek yatırımla, Adıyaman’da deprem sonrasında sekteye uğrayan ticaret yeniden canlanacak. Çarşı yapımına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, BALGÜÇ Vakfı üzerinden bağış yapabilecek.