Ismail Akçay Haberleri
SON DAKİKA

Ismail Akçay Haberleri

Atletizmin İki Efsanesi Buluştu

Türk atletizminin iki efsane ismi Milli Maratoncu Olimpiyat 4.sü İsmail Akçay ve Yüksek Atlamacı Balkan Şampiyonu Ekrem Özdamar yıllar sonra bir araya geldiler. Önce Plevne Mahallesinde bulunan İsmail Akçay Parkında buluşan ve heykelin önünde bir hatıra fotoğrafı çektiren iki şampiyon çok eskiye dayanan tanışıklıkları olduğunu söylediler. İkisi de Balıkesirli olan ve isimlerini tarihe yazdıran Akçay ve Özdamar Balıkesir Haber TV’de Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın konuğu olarak hem nostalji yaşadılar hem de sportif geçmişlerini anlattılar. 

İsmail akçay yol koşusu 15. Kez düzenlendi

Meksika 1968 Olimpiyatları’nda maraton dördüncüsü olarak Türk atletizm tarihine geçen atlet İsmail Akçay adına Altıeylül Belediyesi tarafından 15.’si düzenlenen yol koşusu; Balıkesir’de gerçekleştirildi. Altıeylül Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 12 bin 500 metrelik parkurdan oluşan 15’ncisi İsmail Akçay Yol Koşusu’nun başlangıç noktası Atatürk Stadyumu’ndan verildi. Kadınlarda 18-55 ve üstü yaş, erkeklerde 18-80 ve üstü aralığındaki yerli ve yabancı herkese açık olan yarışmaya katılım yoğun oldu.

15. İsmail Akçay Yol Koşusu 3 Eylül Günü Koşulacak

15. İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU için geri sayım başladı.

Altıeylül’den Bir Büyük Proje Daha

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Mahallesi doğayasıyla, güzellikleriyle, çam ağacı yoğunluğuyla Kopakpınar Gençlik Merkezi'ne gelen misafirleri yapılan aktivitelerle “GENÇLEŞTİRECEK” Öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgisini çekecek olan Konakpınar Gençlik Merkezi Altıeylül'e ve Balıkesirlilere yakıştı. Yapılan ve yapılmaya devam eden projeleri Balıkesir'in ve Altıeylül’ün hizmetine sunan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Konakpınar Gençlik Merkezi’nin de 3 Temmuz Pazartesi günü açacaklarını ifade etti. Tamamlanmış projeler içerisinde; İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi, Sultan Alparslan Kültür Evi, Hasan Can Kültür Merkezi, Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi, Güneş Enerji Santrali. Devam eden projeler içerisinde ise; Konakpınar Gençlik Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi, Gaziosmanpaşa Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Plevne Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Seyyid Ahmet Arvasi Parkı ve Millet Kıraathanesi yer alıyor.

İsmail Akçay’a Büyük Onur

Balıkesirli maratoncumuz Olimpiyat dördüncüsü İsmail Akçay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Onur üyesi olarak seçildi.

Balıkesirspor’da Adıyaman Maçı Hazırlıkları Sürüyor

4 Aralık Pazar günü saat 14:00’te Adıyaman Futbol Kulübü’nü ağırlayacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında yapılan antrenmanla sürdürdü.

Balkes, Uşakspor Maçına Hazır

Balıkesirspor, İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında saat 11.00'de gerçekleştirilen antrenmanla yarın oynayacağı Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.