İsmail Özkan Haberleri
SON DAKİKA

İsmail Özkan Haberleri

Altıeylül’de Zafer Bayramı Coşkusu

Altıeylül Belediyesi katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı 101. Yıl dönümü coşkusu, dün düzenlenen; “Alaturka Akşamlar” özel programıyla Kuva-yi Milliye Meydanı’nda yapıldı. İsmail Özkan ve Mine Geçili’nin sahne aldığı gecede TRT Müzik Altıeylül’den gerçekleştirdiği canlı yayınla 130 ülkede Zafer Bayramını Coşkusu yaşatıldı.

Alaturka Akşamlar Sezona Balıkesir'de Başlıyor

TRT müzik ekranlarında ilgiyle ve beğeniyle izlenilen “alaturka akşamlar” programı yine yeni yeniden Türkiye’nin turizm ve tatil bölgelerinde 10. yılında halkla buluşuyor TRT nin sevilen sanatçıları İsmail Ozkan ve Mine Geçili birbirinden güzel şarkılarıyla canlı yayında sevenleriyle birlikte olacak.

İsmail Özkan Ödüle Doymuyor…

İsmail Özkan’ın TRT NAĞME‘de kendisinin hazırlayıp sunduğu “Sanatın İncileri“ MÜZDAK ‘dan ödüle layık görüldü. TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı ve Yapımcısı İsmail Özkan başarılarına bir yenisini ekledi.

Magazin Gazetecileri Derneği’nden İsmail Özkan’a Ödül

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından 26’ncısı düzenlenen Altın Objektif Ödülleri’ kazanan isimler belli oldu. Ödüller dün akşam düzenlenen muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu.

İsmail Özkan’dan Balıkesirspor’a Ziyaret

Atatürk Stadı’nda oynanan maçlar öncesi çalınan ve taraftarı coşturan 10KoliklerR ses ver şarkısını seslendiren Balıkesirli TRT Sanatçısı İsmail Özkan bugün Gömeç’teki canlı yayın için geldiği Balıkesir’de tesislere bir ziyarette bulundu.

Altıeylül'de Alaturka Akşamlar

Altıeylül Kurtuluş Festivali’nde sahneye çıkan Mine Geçili, İsmail Özkan ve Ali çakar Milli Mücadele’nin başkentinde alaturka rüzgârları estirdi.

İsmail Özkan’dan Hocasına Büyük Vefa

Balıkesirli TRT sanatçısı İsmail Özkan ile yine TRT sanatçısı Mine Geçili’nin birlikte sundukları ve TRT Müzik’te yıllardır izlenen Alaturka Akşamlar dün gece Balıkesir Altınoluk’tan canlı yayınlandı. Muhteşem programda İsmail Özkan yıllar evvel ilk müzik bilgilerini öğrendiği hocasına büyük bir vefa örneği sergiledi.

Balıkesirli TRT Sanatçısı İsmail Özkan “Eyvallah” dedi, yıktı geçti…

Radyoda, TV'de, sokakta, dillerde... 'Eyvallah' her yerde TRT sanatçısı İsmail Özkan'ın 'Eyvallah' isimli teklisi, müzik listelerine hızlı giriş yaptı. Parçanın bu yaza damga vuracağı konuşulurken, "yaklaşan seçimlerde de partilerin hit parçası olacak türde" yorumları yapıldı.