Ivrindi Belediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Ivrindi Belediyesi Haberleri

BAŞKAN CENGİZ GENÇLİĞE DEĞER KATIYOR

İvrindi Belediyesi her alanda yürüttüğü çalışmalar ile göz doldururken gençliğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor

Kitapların Kalbi İvrindi’de Atıyor

İvrindi Belediyesi’nce kültür sosyal etkinlikleri çerçevesinde “İvrindi Belediyesi Kitap Günleri” Etkinliği’nin bu yıl 3.sü gerçekleştiriliyor.

İvrindi Belediyesinden Çiftçileri Rahatlatacak Adımlar

İvrindi Karaçepiş mahallesinde çiftçinin istediği yükleme rampası Başkan Yusuf Cengiz ile hizmete girdi.

İvrindi Belediyesi Oteli Gün Sayıyor

Daha önce kaba inşaat halinde olan ve ilçe halkı tarafından kısmi otopark görevi gören bina, 2019 yılında Başkan Cengiz’in göreve gelmesiyle adeta hayat buldu. Projelendirilerek 60 yatak kapasiteli bir duruma kavuşan Belediye Oteli; toplantı, konferans, seminer, düğün gibi toplu etkinliklere de ev sahipliği yapabilecek büyük bir salonu da içinde barındıracak.

Yağlılar Basma Helvası’na Coğrafi İşaret

İvrindi Belediyesi, İvrindi Kelle Peyniri’nden sonra yöreye has bir ürüne daha coğrafi işaret aldı.

İvrindi’de Çiçekler Açtı

Baharın gelmesi, havaların ısınması ile İvrindi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede peyzaj çalışmalarının startını verdi.

TOGG, İvrindililere Tanıtıldı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, İvrindi Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikle İvrindi halkına tanıtıldı. Vatandaşlar, yerli otomobile büyük ilgi gösterdi.

İvrindi’de Kadınlara İstihdam Kapısı Açıldı

Kadınların aile ekonomisine katkı sağlamaları için başlatılan proje hayata geçti ve meyvesini vermeye başladı.

“İvrindi’de Yörükler” İvrindi Belediyesi tarafından kitaplaştırıldı.

1237 numaralı nüfus defterine göre İvrindi’de Yörükler, iskânları, kışlakları ve yaylakları, geçmişten günümüze yörede yaşayanların örf adetlerinin Mehmet Bilir tarafından kaleme alındığı “İvrindi’de Yörükler” İvrindi Belediyesi tarafından kitaplaştırıldı.

İvrindi'de 108 yıllık İlkokul Binası Restore Ediliyor

Tarihi yıllar öncesine dayanan ve dededen toruna bir çok neslin okuduğu Gazi Evrenos ilkokulunda restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere. 1915 yılında kargir dikdörtgen planlı olarak inşa edilen bina, doğallığını bozmadan günümüze kadar ulaşmayı başarmış durumda.

Şampiyon İvrindi Belediyespor

İvrindi Belediyespor 6 yıl aranın ardından 1. Amatör Merkez A Grubu’nda şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükseldi.

İvrindi Belediyesi 8 Mart’ı Anlamlı Ziyaretlerle Kutladı

Başkan Cengiz’in selamlarını ileterek kadınları gününü kutlayan İvrindi Belediyesi günün anısına kadınlara karanfil hediye etti.

İvrindi’de Bir Proje Daha Nihayete Eriyor

İvrindi’nin eğitimci Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, seçim sürecinde sözünü verdiği projelerin birini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İvrindi’de eksikliği ciddi anlamda hissedilen ve öğrencilere modern ders çalışma imkanı sağlayacak İvrindi Belediyesi Millet Kütüphanesi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

İvrindi’de Sokaklar Güzelleşiyor

Yaklaşık 1 buçuk yıl süren altyapı, kanalizasyon, İçme suyu, yağmur tahliye hattı ve evsel bağlantı ve doğalgaz çalışmaları sonrası ilçe merkezi güzelleşmeye başladı.

Engelsiz Belediye İvrindi

Engelsiz yaşam için ilçesinde yaşayan engellilere desteğini her zaman sürdüren Başkan Cengiz öncülüğündeki İvrindi Belediyesi, engellilerin yaşam koşullarını yükseltecek hizmetlerini sürdürüyor.

İvrindi Sanayi Anlamında Adından Söz Ettirecek

Başkanı olduğu İvrindi’ye bu zamana kadar ciddi yatırımlar kazandıran Yusuf Cengiz “Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Alanı” kazandırma mücadelemiz nihayete erdi dedi.

Başkan Cengiz:"2023 İvrindi İçin Üstyapı Yılı Olacak"

Şehrin kabuğunu kırma noktasında ilçeye yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Başkan Cengiz “2023 İvrindi’nin yılı olacak” dedi

İvrindi Belediyesi Sanayi Arsalarını Satışa çıkarıyor

İvrindi Kurtuluş Mahallesi’ndeki küçük ve orta ölçekli sanayi bölgelerindeki arsalar satışa çıkıyor. İki farklı kısma ayrılan alanda ; 7 parselden oluşan yaklaşık 67.000 m2’lik yüz ölçüme sahip orta ölçekli Sanayi Alanı ve yaklaşık 21.600 m2 yüz ölçüme sahip küçük ölçekli Sanayi Sitesi parselleri kısa süre içerisinde İvrindi Belediyesi tarafından satışa çıkarılacak.

İvrindi’de 22. Halı Saha İnşaatı Tamamlanıyor

İvrindi Belediyesi genç ve çocuklara yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu yılsonunda İvrindi Belediyesi katkıları ile ilçe geneline kazandırılan 40*20=800 m2 halı saha sosyal tesislerin sayısı 18’e yükselecek, toplamda ise 22 halı saha vatandaşların kullanımına kazandırılmış olacak.

İvrindi Atlı Sporu Seviyor

Bu yıl.5.’sı düzenlenen İvrindi Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları, zevki yüksek yarışlarla geçilirken kıyasıya mücadele ile sporseverlerden tam not aldı.

İvrindi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Servis

Önceki yılın ikinci döneminden itibaren ilçe merkezinde öğrenim gören öğrencileri okullarına ücretsiz taşıyan İvrindi Belediyesi, ücretsiz ring seferini bu yıl da sürdürüyor.

İvrindi’nin Kurtuluşu Coşkuyla Kutlandı

Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Sene-i devriyesi olan 7 Eylül’de İvrindi, kendine yakışır bir kutlama programı gerçekleştirdi.

İvrindi’de Doğalgazda Sona Doğru

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçede yarım kalan doğalgaz çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Başkan Cengiz Esnafı ve vatandaşları dinledi

Düğünden cenazeye her zaman hemşehrilerinin yanında olmaya gayret eden, memnuniyetleri ve talepleri yerinde dinleyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz bu kez yine ilçe esnaflarını ziyaret ederek çay ikramı eşliğinde sohbet etti.

Gökkemer (Deliktaş)UNESCO Listesine Girme Yolunda

Önümüzdeki süreçte İvrindi başta olmak üzere Balıkesir’in turizm açısından önemli noktaları arasında yer alacak Gökkemer, UNESCO temsilcileri olan Prof Dr. İbrahim KOMOO ve Prof. Dr. Alireza AMRIKAZEMI İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önderliğinde Gökkemer’i gezdiler

İvrindi Altyapı Çalışmalarında Sona Doğru

Büyükşehir Belediyesi - BASKİ işbirliği, İller Bankası desteği ile yürütülen çalışmalar son hızı ile sürüyor. İvrindi merkezinin en önemli sorununa neşter vuracak, 70 yıllık çözüm bekleyen projesini çözüme kavuşturacak çalışmalarda sona geliniyor.

İvrindi Bahar Şenliğine ilgi büyük oldu

İvrindi Belediyesi ile İvrindi Kaymakamlığı İlçe Tarım Müdürlüğü koordinesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleştirilen İvrindi Bahar Şenliği etkinliğine ilgi yoğundu.

İvrindi Bahar Şenliği 24 Mayıs’ta Yapılacak

İvrindi Belediyesi tarafından tertiplenen İvrindi Bahar Şenlikleri 24 Mayıs Salı günü yapılacak.

İvrindi’de Dolu Dolu Ramazan Etkinliği

Onbir ayın Sultanı Ramazan ayını her gün farklı sofrada hemşehrileri ile geçiren Başkan Cengiz, hemşehrileri için bu ayın maneviyatına yakışır güzel bir program tertip etti.

Başkan Cengiz “Her Gün Başka Sofrada Buluşacağız”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Ramazan ayının bereketini hemşerileri ile paylaşarak her gün farklı sofrada iftar programı gerçekleştiriyor.