Iyi Parti Haberleri
SON DAKİKA

Iyi Parti Haberleri

BAYRAK İÇİN ÖLÜRÜZ…

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN Bahçelievler Çarşamba pazarında bayrak dağıttı.

Çömez’den Savaştepelilere söz: “Savaştepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Savaştepe ilçesine seçim ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, güne İYİ Parti Savaştepe seçim ofisi açılışıyla başladı.

ALTIEYLÜL’ü DEPREME HAZIRLAYACAĞIZ.

Seçimler için dur durak bilmeden çalışan İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN gittiği heryerde büyük ilgi görüyor ve hergün bir projesini açıklıyor.

Arıcan'dan Hergün Bir Proje...

Adaylığı büyük yankı uyandıran ve kendisine gösterilen desteğin hergün arttığı gözlenen İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN’ın projeleri merakla bekleniyordu. 

Turhan Çömez, Burhaniye’de seçim bürosu açılışına katıldı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Burhaniye’deydi. İYİ Parti Burhaniye seçim bürosu açılışına katıldı. Partiye katılan üyelere rozetlerini taktı.

HAKAN AFŞİN ARICAN PROJELERİNİ BALIKESİR HABER TV’YE ANLATTI

Altıeylül’den İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olan Hakan Afşin Arıcan, yayın kuruluşumuz Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

Başkan Fehmi Yörük: “Vatandaşın Ekmek Alırken Eli Titrer Oldu”

İyi parti Balıkesir İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük özellikle ekmekle ilgili yapılmak istenen zam konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Yörük: ”Artan maliyetlerin faturası da her zaman olduğu gibi vatandaşın sırtına yüklendi” dedi…

Gazeteci Aziz Han: ”TURAN ÇÖMEZ TEK KALE OYNAMASIN, GELSİN TARTIŞALIM”

Balıkesir Haber TV’de Genel yayın Yönetmenimiz Ramazan Karaca’nın hazırlayıp sunduğu Balıkesir’in Meydanı programına katılan tecrübeli gazeteci Aziz Han İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’e seslendi. Kendi geliştirdiği bir yöntem ve kendine yakın televizyonlarda Turan Çömez’in sürekli konuştuğunu ve tek kale oynadığını vurgulayan Aziz Han: “Gelsin bu programda Balıkesir başta olmak üzere her konuyu tartışalım” dedi… Biz de Balıkesir Haber TV olarak, Turhan Çömez’i konuk olarak görmek istediğimizi buradan duyuruyoruz…

Bandırma’da İYİ’ler İstifa Edip AK Parti’ye Katıldı

İyi Parti Bandırma Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Serdar Aksu ve ekibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki gün kala İYİ Parti’den istifa ederek, AK Parti kadrosuna katıldı.

Turan Çömez İftarda Balıkesirli İyi Partililere Seslendi

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı olan Eski Ak Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez gündüz saatlerinde parti merkezlerini ziyaret etti ve pazarda halkla konuştu. İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığının düzenlediği iftar proğramında Turhan ÇÖMEZ, bir konuşma yaptı. İftarda İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili aday adayları, İlçe Başkanları, İl Yönetim kurulu üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı.

PROF. DR. YUSUF AYMANKUY İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI

PROF. DR. YUSUF AYMANKUY İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI

İyi Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük Mazbatasını Aldı

İyi Parti Balıkesir İl Kongresi’nde seçimi kazan Hasan Fehmi Yörük Balıkesir Adliyesi’nde mazbatasını aldı.

Hasan Fehmi Yörük İyi Parti İl Başkanı Seçildi

İYİ Parti Balıkesir İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın 3’ncü Olağan Genel Kurulu bugün Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İl Başkanlığı'na Hasan Fehmi Yörük seçildi.

Karesi İyi Parti Balıkesir Haber TV’yi Ziyaret Etti

10 Ocak çalışanlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı olarak, Belediye Meclis Üyesi Metin Özpınar ve İlçe Yöneticileri Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundular.

İyi Parti Balıkesir’de Hasan Fehmi Yörük Adaylığını Açıkladı

İyi Parti İl Başkanlığı için adaylık süresi devam ederken ikinci aday belli oldu.

Sezai Duman İyi Parti İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Sezai Duman İyi Parti İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

İyi Parti İl Başkanı Ural’dan ‘Milletvekili Adaylığı’ Açıklaması

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Balıkesir Haber TV’yi ziyaretinde, Haber Koordinatörümüz Fatih Rüzgâr’ın “seçimlerde milletvekili adaylığınız söz konusu olacak mı? Sorusunu yanıtladı.

İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural Balıkesir Haber TV’yi Ziyaret Etti

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural beraberinde İl Başkan Yardımcısı Sezai Duman ve İl Yönetiminden Mehmet Yarma, Fisun Ayman ve Nezahat Özay ile birlikte Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

Eski Milletvekili Turan Çömez’den  Siyasete Dönme Hareketleri 

Kuruluşundan itibaren Ak Parti içinde hareket eden ve Balıkesir Milletvekili olan Turan Çömez Gönen’de etkinlikte bulunan İyi Parti İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte oldu.

İyi Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Kırbaş, AK Parti'de...

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle İyi Parti'den istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Basri Ersan Kırbaş Ak Parti'ye geçti.

İyi Parti Balıkesir’den ‘Tıp Bayramı’ Açıklaması

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle bir açıklama yayımladı.

İyi Parti’den Uygur Kadınları İçin Çağrı

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çin’in Doğu Türkistan’daki Uygur Türklerine karşı politikalarını eleştirdi, "Uygur Türkleri yalnız değildir' mesajını verdi.

İyi Parti Balıkesir’den Dünya Kadınlar Günü Buluşması

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Balıkesir’deki kadınlarla kahvaltıda buluştu.

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı’ndan Açıklama

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ak Partili İbrahim Dürmüş’ün Meclis Üyeliğinin düşürülmesiyle ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

Milletvekili Mustafa Canbey: Muhalefet Demokrasi Sınavında Sınıfta Kalmıştır

Susurluk Belediye Meclisi’nde, 15.02.2022 tarihinde CHP ve İyi Parti’li üyelerin AK Parti’li Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün meclis üyeliğini düşürmesiyle ilgili AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurulu’nda açıklama yaptı.