Kanlıdere Şehitliği Haberleri
SON DAKİKA

Kanlıdere Şehitliği Haberleri

Kanlıdere Şehitliği Dualarla Açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Savaşı’nda şehit olan Balıkesirli şehitlerin anısına, Çanakkale’de yapılan Kanlıdere Şehitliği’nin açılışı gerçekleştirildi.

Kuvayı Milliye ruhu ve Çanakkale ruhu Kanlıdere’de birleşti

‘BU RUH, BU TOPRAKLARDA İLELEBET YAŞAYACAK’ Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Savaşı’nda şehit olan Balıkesirli şehitlerin anısına, Çanakkale’de yapılan Kanlıdere Şehitliği’nin açılışı gerçekleştirildi. Hem Balıkesir’in hem de Çanakkale Destanı’nın şanlı tarihinin gelecek nesillere aktarılması noktasında önemli bir adım olan Kanlıdere Şehitliği; Kuvayı Milliye ruhu ile Çanakkale ruhunu birleştirdi. 

Çanakkale’deki Kanlıdere Şehitliği Yarın Törenle Açılıyor

Kanlıdere Şehitliği’nin İhyası Projesi kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Kanlıdere Şehitliğinin açılış töreni yarın gerçekleşecek.

Çanakkale "Kanlıdere Şehitliği" Balıkesirli ecdadımıza yakışacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çanakkale Savaşı’nda şehit olan Balıkesirli şehitlerin anısına, Çanakkale’de yaptırdıkları Kanlıdere Şehitliği’nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, ecdadımıza yakışacak olan şehitliğin açılışını önümüzdeki Haziran ayında yapacaklarını söyledi.