Kaza Haberleri
SON DAKİKA

Kaza Haberleri

Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Gönen'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı

Altıeylül’e Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurulacak

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e kazandırmak istediği bir projesini daha açıkladı. Eray, “Altıeylül’e Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kuracağız.” dedi.

ALTIEYLÜL’DE 100 BİN TON GERİ DÖNÜŞÜM DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Altıeylül Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu 2 adet sıfır atık, 2 adet de katı atık toplama aracıyla filosunu güçlendirdi. Altıeylül’ün daha temiz ve çevreci bir ilçe olması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bünyemize kazandırmış olduğumuz 4 adet yeni araçla sıfır atık çalışmalarımızı daha da hız kazandıracağız” dedi.

Eray, ‘Millet Bahçesi bölgenin cazibe merkezi olacak.’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e kazandırmak istediği projeleri açıklamaya devam ediyor.

ALTIEYLÜL’Ü BALIKESİR’İN 1 NUMARALI İLÇESİ YAPACAĞIZ

Göreve geldiği 6,5 yıl süre zarfı içerisinde Altıeylül’e kazandırılan eserler vatandaşların beğenisini topluyor. Eser ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “6,5 yıl içerisinde Altıeylül’e kazandırdıklarımız vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Altıeylül’ü Balıkesir’in 1 numaralı ilçesi yapmak konusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Esnaf istedi, Yücel Yılmaz yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2005 yılında özelleştirilen Kepsut Caddesi üzerindeki mezbahayı yeniden belediye bünyesine kazandırdı. Mezbaha çalışanlarını da belediye bünyesine katan Başkan Yılmaz, mezbahayı işin duayenleriyle birlikte işletecek.

Öğrenciler Satranç Şampiyonası'ndan Başarılarla Döndü

Çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılarla adından söz ettirerek Balıkesir'i gururlandırıyor. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 2 bin 500 sporcunun yarıştığı şampiyonada; Balıkesir'den 60 sporcu şampiyonaya katıldı. Katılan 60 sporcudan 6'sı milli takım havuzuna girmeye hak kazanarak Balıkesir’e başarılarla döndü.

Eray: "Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi kazandıracağız"

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, gençler için hayata geçireceği projeler hakkında bir açıklamada bulundu.

BAŞKAN ORKAN: “YENİ HİZMETLER VE YENİ ESERLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Mahalle ziyaretlerini sürdüren ve her mahallede ev ve kahvehanelere konuk olan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gönülleri fethetmeye devam ediyor. Başkan Orkan, yeni dönemde de Karesi’ye yeni hizmet ve eserler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz; esnaf ve sanatkârların yanında

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, söz verdiği gibi Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (BESOB) yeni hizmet binası kazandırıyor. Temelini attıkları binanın anahtar teslimini de çok kısa bir süre içerisinde yapacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz “Bazen belediye başkanı adayları 100 tane proje yapacağım diye çıkıyor. Bazıları bunun 20’sini, 30’unu yapıyor. Biz; 100 projeyle çıktık, 1000 proje yaptık.” dedi.

Büyükşehir’den BESOB’a yeni hizmet binası

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, söz verdiği gibi Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (BESOB) yeni hizmet binası kazandırıyor. Temelini attıkları binanın anahtar teslimini de çok kısa bir süre içerisinde yapacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz “Bazen belediye başkanı adayları 100 tane proje yapacağım diye çıkıyor. Bazıları bunun 20’sini, 30’unu yapıyor. Biz; 100 projeyle çıktık, 1000 proje yaptık.” dedi.

Eray, “Altıeylül, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne kavuşacak”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, geçmişe saygı, geleceğe saygı düşüncesiyle Altıeylül’e ‘Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ kazandıracaklarını söyledi.

“Balıkesir’in Çanakkale Kahramanları” döneme ışık tutacak

Balıkesir’in, Çanakkale Savaşları’ndaki yeri ve öneminin ortaya konduğu “Balıkesir’in Çanakkale Kahramanları” adlı eser, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mithat Atabay’ın kalemiyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından literatüre kazandırdı.

Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yamaç Paraşütü Kazasında Hayatını Kaybetti

Balıkesir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, Kazdağları'nda yamaç paraşütü yaparken ters rüzgarın etkisiyle düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Şenergin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Üniversite camiası büyük üzüntü yaşadı.

ERAY, ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

- Karamanköy’e 2 bin 7 yüz dönüm mera kazandıracağız - Simav çayı rehabilite edilecek - Gübre, yem, tohum, fide desteği verilecek Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı Karamanköy iftar programında çiftçinin yüzünü güldürecek projelerden bahsederken, başkan seçildiğinde gübre, yem, tohum ve fide desteğinde bulunacağını söyledi.

Şehre nefes aldıracak meydan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gar önü Cumhuriyet Meydanı projesi sayesinde şehre; yer altı otoparkları, Fabrika Kültür Sanat Merkezi, Sofra Balıkesir’i, sanat merkezi, Atatürk ve Milli Mücadele Müzesi’ni kazandıracaklarını söyledi.

Çamlık’a Mini10 ve BALMEK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hilal Minareli Şehitler Camisiyle, konser alanlarıyla, yeni nesil Millet Kütüphanesiyle, DGM’iyle, Fırıntaş’ıyla, Balbucks’ıyla Atatürk’ün şehri selamladığı Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde 35 atölyeli BALMEK’i ve Balıkesir’in tarihi izlerini taşıyan Mini10’u kazandırıyor. Hizmetler; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’nın katılımıyla 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de açılacak.

Altınoluklu balıkçılara Yücel Yılmaz desteği

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde faaliyet gösteren S.S. Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifi’ne soğuk hava deposu kazandırdı. Avladıkları balıkları sağlıklı bir şekilde muhafaza edecek olan kooperatif üyeleri, Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Otobanda Kaza ; 1 KİŞİ ÖLDÜ 52 KOYUN TELEF OLDU

İzmir-İstanbul otobanı Kurudere mevkiinde iki kamyonun karıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti. Yaralı iki kişi sağlık ekiplerine teslim edildi. Kamyonda yüklü olarak bulunan 100 küçükbaş (koyun)hayvandan 52 tanesi telef oldu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Gençlerin Geleceğine Şekil Veriyor

Balıkesir Gençlik Merkezinde, Kariyer Planlama, CV ve Motivasyon Mektubu Yazma Becerisi ve Etkili Linkedin Kullanımı, Mülakat Teknikleri, İş ve Staj İmkanları, Geleceğin Meslekleri ve Becerileri, Tasarım Odaklı Düşünme ve İnovasyon modüllerinde eğitim alan gençler, gerçekleştirilen sertifika töreninde katıldıkları programdan güzel kazanımlar edindiklerini, gelişimlerine büyük katkı sağladıklarını dile getirip, teşekkür etti.

Önce Yayalar İçin Sıkı Denetim

 Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; İçişleri Bakanlığının “Önce Yaya Uygulaması” talimatı gereğince toplumsal duyarlılığın artırılması ve yayaların karıştığı trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olarak 28 Şubat 2024 tarihinde “Yaya Önceliği Özel Denetimi” gerçekleştirildi.         Yapılan denetimler sonucunda (169) araç kontrol edildi.

Başkan Yılmaz, “5 milyar lira yatırımla 100 milyar liralık değer kazandırdık”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 5 milyar lira yatırımla 100 milyar liralık değer oluşturup şehre yeni 51 fabrika kazandırdığını, yüzlerce iş insanının da Türkiye’de ilk 500’e girmesi yolculuğunda belediye olarak katkıda bulunduklarını açıkladı.

BALIKESİR’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROTOKOL İMZALANDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesirlilerin bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyor. Şehrin en merkezi konumunda bulunan orduevleri, imzalanan protokol kapsamında taşınacak hemen ardından başlayacak restorasyon çalışmalarıyla vatandaşların kullanıma açık müze, sanat ve kültür merkezi olarak bütüncül bir projeyle kent meydanına kazandırılacak.

Orduevleri restore edilerek kent meydanına kazandırılacak

Balıkesir’in çehresini değiştirecek protokol imzalandı... Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesirlilerin bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyor. Şehrin en merkezi konumunda bulunan orduevleri, imzalanan protokol kapsamında taşınacak hemen ardından başlayacak restorasyon çalışmalarıyla vatandaşların kullanıma açık müze, sanat ve kültür merkezi olarak bütüncül bir projeyle kent meydanına kazandırılacak. 

BÜYÜKŞEHİR’DEN, GÖNEN’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN YATIRIMLAR

Gönen’in çehresini değiştirecek bölgenin en fonksiyonel hizmet binasını ilçeye kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçenin kalbi konumundaki hizmet binasının da bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’nı sil baştan yeniliyor. 27 Şubat Salı günü hem hizmet binasının hem de yenilenen meydanın açılışı, Başkan Yücel Yılmaz tarafından gerçekleştirilecek.

BÜYÜKŞEHİR’İN HARCADIKÇA KAZANDIRAN UYGULAMASI ‘SOSYO BALIKESİR’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, geleceği kodlayacak gençleri mezun ediyor. Genç beyinler sertifikalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın elinden aldı.

KARESİ BELEDİYESİ SIFIR ATIKTA ÖNCÜ

Balıkesir’de ‘Sıfır Atık Belgesi’ alan ilk belediye olan Karesi Belediyesi, 2023 yılında binlerce ton atığı ekonomiye kazandırırken, doğayı korumayı sürdürdü.

Bandırma'da Otomobil Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. H.G. idaresindeki 10 AFB 224 plakalı otomobil, Ordu Caddesi'nde M.Y. yönetimindeki 10 JC 412 plakalı otomobille çarpıştı.

Bandırma'da Otomobil Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. H.G. idaresindeki 10 AFB 224 plakalı otomobil, Ordu Caddesi'nde M.Y. yönetimindeki 10 JC 412 plakalı otomobille çarpıştı.