Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri
SON DAKİKA

Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Ahmet Akın:''Şoför esnafı zarar ediyor''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma’da şoför esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Şoför esnafının kontak çevirirken sürekli zarar ettiğine dikkat çeken CHP’li Akın; “Pandemiden sonra sürekli zarar eden şoför esnafımıza 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne uğurladıktan sonra rahat bir nefes aldıracağız” diye konuştu.

Serkan Sarı Balıkesirlilere Teşekkür Etti

14 Mayıs Genel Seçimleri’nde 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu iktidara taşımak, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermek için uyumadan, yorulmadan, sabırla ve inançla çalışan, sahada bulunan, yüreğini ortaya koymuş Balıkesirli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Balıkesir Kuva-yi Milliye Gençlik Platformu:”Kılıçdaroğlu’na bizden Oy Yok”

Balıkesir Kuva-yi Milliye Gençlik Platformu bu sabah saatlerinde Zağnospaşa Camii önünde toplanarak, manifesto niteliğinde bir açıklama yaptı. Açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu işaret edilerek kendisine oy verilmeyeceği vurgulandı.

Ahmet Akın: '' Çiftçinin Maliyetini Düşürecek Gıdayı Ucuzlatacağız ''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde dur durak demeden sürdürdüğü çalışmalarında Altıeylül’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. “Bitmeyen bir heyecan, dinmeyen bir tutku ile insanlarımızla kucaklaşmaya, aydınlık yarınları müjdelemeye devam ediyoruz” diyen Ahmet Akın, “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olacak ve Türkiye hakkını alacak” dedi.

CHP BALIKESİR İL ADAYLARIYLA DESTEK KAMPANYASINA KATILDI

Balıkesir CHP İl Başkanlığı Ali Hikmet Paşa Meydanında bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Erden Köybaşı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüteceği seçim kampanyasına destek olmak amacıyla, Balıkesir Milletvekili Adayları ve partililerle birlikte olduklarını belirterek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan’dan Liderlere Kitap Fuarı Daveti

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkent Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 6’lı masanın genel başkanlarını ziyaret ederek 13-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 5. Edremit Kitap Fuarı’na davet etti.

CHP’li Sarı'dan Miting Teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz Pazar günü gerçekleşen Milletin Sesi Balıkesir Mitngine coşkulu ve özverili bir şekilde katılım gösteren Balıkesirlilere, Genel Başkan Yardımcılarına, Milletvekillerine, İl yöneticilerine, İlçe Başkanlarına, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve partinin değişik kademelerinde emek veren parti emekçilerine teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu Balıkesirliler’e Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletin Sesi mitingi için Balıkesir’e geldi.

CHP Mitingle İlgili Basın Açıklaması Yaptı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de gerçekleştireceği “milletin sesi” mitingine vatandaşları davet etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

CHP Balıkesir’den 24 Temmuz Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin, Fikret Şahin, il ve ilçe başkanlarıyla birlikte basın açıklaması düzenledi.

Ahmet Akın: "Milletin Sesi Balıkesir'den yükselecek"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, vatandaşları 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek Milletin Sesi Mitingi’ne davet etti

CHP’li Sarı’dan Kılıçdaroğlu’na Ziyaret

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.