Konakpınar Haberleri
SON DAKİKA

Konakpınar Haberleri

KONAKPINAR GENÇLİK MERKEZİ SİZLERİ BEKLİYOR!

Açıldığı günden bugüne kadar herkesin merak ettiği Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi vatandaşlara kapılarını açtı.

Başkan Avcı: Hep Birlikte Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül’e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla muhtarlar ile iç içe çalışmaya devam eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla Alıteylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi Kapılarını Açtı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Biz besmele çektiğimizde 31 Mart 2019'da yeni döneme başladığımızda kazandırmak istediğimiz projeleri bir bir hayata geçirmek için yola çıkmıştık. 5 projenin açılışını bu süreçte gerçekleştirdik” dedi.

Altıeylül’den Bir Büyük Proje Daha

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Mahallesi doğayasıyla, güzellikleriyle, çam ağacı yoğunluğuyla Kopakpınar Gençlik Merkezi'ne gelen misafirleri yapılan aktivitelerle “GENÇLEŞTİRECEK” Öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgisini çekecek olan Konakpınar Gençlik Merkezi Altıeylül'e ve Balıkesirlilere yakıştı. Yapılan ve yapılmaya devam eden projeleri Balıkesir'in ve Altıeylül’ün hizmetine sunan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Konakpınar Gençlik Merkezi’nin de 3 Temmuz Pazartesi günü açacaklarını ifade etti. Tamamlanmış projeler içerisinde; İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi, Sultan Alparslan Kültür Evi, Hasan Can Kültür Merkezi, Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi, Güneş Enerji Santrali. Devam eden projeler içerisinde ise; Konakpınar Gençlik Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi, Gaziosmanpaşa Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Plevne Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Seyyid Ahmet Arvasi Parkı ve Millet Kıraathanesi yer alıyor.

Konakpınar Gençlik Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

Altıeylül Belediyesi Altıeylül’e kazandırdığı değerli eserlere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Altıeylül’ün doğayla iç içe mahallesi Konakpınar’da 35 dönümlük arazide inşa edilen Konakpınar Gençlik Merkezi’ne artık son dokunuşlar yapılıyor.

Konakpınar’da Sona Yaklaşılıyor

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Konakpınar Mahallesi’nde özellikle gençlere hizmet verecek olan Konakpınar Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Altıeylül’de Sevgiye Engel Yok

Altıeylül Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Konakpınar Mahallesi’nde güzel bir doğa etkinliği gerçekleştirdi.