Köy Konakları Haberleri
SON DAKİKA

Köy Konakları Haberleri

BAŞKAN ORKAN: “KARESİ’DE HER YERDE İZİMİZ VAR”

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, yatırımlarıyla ilçeye değer katarken, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutuyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Tarlada izi olanın harmanda sözü olur. Bu yatırımlar bizlerin tarladaki izlerimiz. Bu izleri her kırsal mahallemizde bırakıyoruz” dedi.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIŞI

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli Mahallesi Köy Konağı’nı hizmete aldı. Açılışta konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediye yatırım ve açılışlarının süreceğini söyledi.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIYOR

kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli ve Aktarma Mahalleleri’nin köy konaklarını açmak için gün sayıyor. İlk olarak 20 Kasım Pazartesi günü Köteyli Köy Konağı hizmete alınacak.

Karesi Belediyesi’nin Köy Konakları Açılışa Hazır

Kırsal mahalle yatırımlarını hızlandıran Karesi Belediyesi, Armutalan Kültür Merkezi ve Çaypınar Sosyal Tesisi açılışları ardından Kavaklı, Köteyli ile Aktarma köy konaklarının açılışına hazırlanıyor.

Kavaklı Çok Amaçlı Salon Hizmete Girdi

Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı köy konakları ile unutulmaya yüz tutmuş köy konağı geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Kavaklı Mahallesi Çok Amaçlı Salon düzenlenen tören ile hizmete alındı.

Çaypınar Mahallesi'nde Çok Amaçlı Salon Açıldı

Karesi Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan köy konaklarının açılışları devam ediyor. Armutalan Kültür Merkezi’nden sonra Çaypınar Mahallesi Çok Amaçlı Salonunun açılışı da yapıldı. 

Karesi’nin Köy Konakları Baharda Hizmete Girecek

Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı 'köy konakları' ile unutulmaya yüz tutmuş 'köy odası' geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Köteyli, Çaypınar ve Aktarma Mahallelerine köy konağı yapımı çalışmaları sürerken, konakların baharda hizmete alınması planlanıyor.

Karesi Yeni Köy Konakları Kazanıyor

Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı 'köy konakları' ile unutulmaya yüz tutmuş 'köy odası' geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Köteyli, Çaypınar ve Aktarma Mahallelerine köy konağı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Karesi Belediyesi Köy Konağı Geleneğini Yaşatıyor

Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı 'köy konakları' ile unutulmaya yüz tutmuş 'köy odası' geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Köteyli, Çaypınar ve Aktarma Mahallelerine köy konağı yapımı için start verildi.