Lokma Hayrı Haberleri
SON DAKİKA

Lokma Hayrı Haberleri

MHP KARESİ İLÇE LOKMA HAYRI DÜZENLEDİ

MHP KARESİ İLÇE LOKMA HAYRI DÜZENLEDİ

Ahilik Gelenekleri Yaşatılıyor

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB), Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Şerif ve lokma hayrını Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi’ndeki Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Salonu’nda düzenledi.

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı Karesi Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Balıkesirspor As Başkanı Avukat Cem Özışıklıoğlu MHP’den Milletvekili aday adaylığını İl başkanlığında bir basın toplantısıyla açıkladı. Cem Özışıklıoğlu basın toplantısının ardından Alaca mescit önünde lokma hayrı verdi ve bir konuşma yaptı. Cem Özışıklıoğlu’nu hem partide hem de Alaca Mescit önünde partililer büyük ilgi gösterdi.

Mehmet Özışıklıoğlu İçin Lokma Hayrı Yapıldı

Balıkesir’in eğitim camiasındaki önemli isimlerinden olan ve geçtiğimiz yıl vefat eden Mehmet Özışıklıoğlu için bugün öğleden sonra bir lokma hayrı düzenlendi.

Gazeteci - Yazar Ahmet Aydemir Lokma Hayrıyla Anıldı

Balıkesir basının unutulmaz isimleri arasındaki merhum Gazeteci - Yazar Ahmet Aydemir anısına ailesi tarafından lokma hayrı düzenlendi.

İstanbul Gönenliler Derneği’nden Mevlit ve Lokma Hayrı

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Gönenliler Derneği’nde merhum Gönenli Mehmet Efendi Hoca ve vefat eden üyeler için Mevlidi Şerif ve Kuranı Kerim okundu.

Efsane Okul Müdürlerinden Arkadaşlarına Vefa

Balıkesir’de uzun yıllar çeşitli okullarda müdürlük yapan çalıştıkları okullarda fark yaratan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Zağnospaşa İlköğretim Okulu ve Burhan Erdayı İlköğretim Okulu eski müdürlerinden Şaban KÖSE ile Plevne İlköğretim Okulu eski müdürlerinden Cahit BAYRAKÇI için lokma hayrı düzenlendi.