Maç Haberleri
SON DAKİKA

Maç Haberleri

Başkan Akın, İlçe Toplantılarına Ayvalık’tan Başladı

Balıkesir’in her bir köşesine özenle ve akılcı hizmet ulaştırabilmek amacıyla Büyükşehir birimlerinden tek tek brifing alıp talimatlarını vermesinin ardından 20 ilçe belediye başkanıyla ayrı ayrı toplantılar düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ilk toplantısını Ayvalık Belediyesi ile yaptı. Ayvalık’ın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Akın, ilgili birimlere çözüme ilişkin talimatlarını verdi.

Amacımız, güzel yarınları çocuklarımıza hazırlamak

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Edremit Belediyesi, Vatandaşlara Ücretsiz Fide Dağıttı

Edremit Belediyesi, tarımsal hizmetler kapsamında yerel tarımın teşvik edilmesi ve geleneksel ata tohumlarının korunması amacıyla ata tohumlarından elde edilen domates, biber ve patlıcan fidelerini ücretsiz olarak dağıttı.

Balıkesir’de Haşereye Geçit Yok

Vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesini sağlamak amacıyla haşereyle mücadele işlemlerini bayram tatilinde de sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; hem karadan hem de ZİHA’larla havadan müdahaleyle haşereye geçit vermiyor.

Eğitim Ailesinde Birlik ve Beraberlik Pekişiyor

Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi önemli değerleri vurgulayan bir zaman dilimi olan Ramazan ayında; bu değerleri pekiştirerek birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla eğitim ailesi ile yöneticileri bir araya getiren etkinlikler devam ediyor.

Büyükşehir’den kırsal mahallelere çok amaçlı salon

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kırsal mahallelere yönelik gerçekleştirdiği projelere bir yenisini ekliyor. Bu kapsamda tüm kırsal mahallelere çok amaçlı salon inşa edilerek günlük ve sosyal yaşam standartları artırılacak. 

Gezici Kütüphane Öğrencilerle Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kütüphane kullanımına ilişkin farkındalığın arttırılması ve kitaplara ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla başlattığı proje kapsamında Balıkesir’e gönderilen ‘Gezici Kütüphane’ yi ziyaret etti. 

Balıkesir Emniyeti’nden Geniş Çaplı Operasyon...(Arşiv foto)

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 11-17 Mart 2024 tarihleri arasında il genelinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri / Amirlikleri tarafından operasyonlar gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yamaç Paraşütü Kazasında Hayatını Kaybetti

Balıkesir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, Kazdağları'nda yamaç paraşütü yaparken ters rüzgarın etkisiyle düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Şenergin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Üniversite camiası büyük üzüntü yaşadı.

Jandarma Ekipleri 38 Hükümlüyü Yakaladı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, suç oranının azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarında hapis cezası bulunan 38 şahsı yakaladı.

Balıkesir, sivrisineksiz bir yaz geçirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, haşereyle mücadele işlemlerine 12 ay boyunca devam ediyor. Sivrisineksiz bir yaz geçirmek amacıyla larva kaynaklarını tespit ederek anında müdahale eden Büyükşehir ekipleri; hem havadan hem de karadan haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir, sivrisineksiz bir yaz geçirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, haşereyle mücadele işlemlerine 12 ay boyunca devam ediyor. Sivrisineksiz bir yaz geçirmek amacıyla larva kaynaklarını tespit ederek anında müdahale eden Büyükşehir ekipleri; hem havadan hem de karadan haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

EDREMİT’İN SAĞLIKLI GELECEĞİ İÇİN VARIZ!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığını ön planda tutarak Edremit başta olmak üzere 20 ilçede etkili haşere kontrolü sağlamak amacıyla kapsamlı mücadelesini sürdürüyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN KIRSAL MAHALLELERE SAĞLIK ELİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sistemli bir şekilde sağlık taraması hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, uzman ekipler 20 ilçenin kırsal bölgelerini ziyaret ederek, vatandaşların sağlık durumlarını değerlendiriyor ve gerekli önlemleri alıyor.

BALIKESİR'DE ARICILAR İÇİN YENİ DESTEKLER

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, arıcıları desteklemek ve Balıkesir Balı'nı dünya çapında tanıtmak amacıyla Edremit’e, arıcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve arıcılığı güçlendirmek için ahşap kovan, kovan altlığı ve arı yemi, kraliçe arı gibi destekler sunmaya ediyor.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Seferberliği Sürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; öğrencilerin kültür taşıyıcısı olan dilimizi iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Balıkesir'de farklı etkinliklerle verimli bir şekilde sürdürülüyor.

"Gönen'in Kalbi Burada Atacak..."

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BALMEK, Dijital Gençlik Merkezi, BalBucks, Aile Danışma Merkezi, idari ofisler ve toplantı salonlarıyla bölgenin en fonksiyonel hizmet noktası olarak kompleks şeklinde düzenlenen Gönen Çok Amaçlı Hizmet Binası’nı yüzlerce vatandaşla birlikte açılışını gerçekleştirdi.  

1966 Edremitspor Namağlup Şampiyon! Hedef BAL LİGİ

Play-off mücadelesi öncesi ligin son maçında Altınovaspor ile 1966 Edremitspor karşı karşıya geldi.

“Okul Bahçeleri ve Seçilecek Sokaklar “Oyun Dostu” Şeklinde Düzenlenmeli”

Balıkesir Eğitim Akademisi’nde öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen Doç. Dr. Yavuz Samur’un konuşmacı olarak katıldığı açılış semineri yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin’den Öneri: “Okul Bahçeleri ve Seçilecek Sokaklar “Oyun Dostu” Şeklinde Düzenlenmeli”

“BİZ YAPTIK YİNE BİZ YAPARIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonu eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte nikahtan basketbol maçına, futbol maçından BalBucks’a, pazar yerinden kahveye kadar birçok noktada yüzlerce insanın yüreğine dokundu.

 Edremit zabıtadan pazar yerinde gıda denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini temin etmek amacıyla Çarşamba Pazarı'nda denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, Edremit Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile işbirliği içinde, perakende gıda ürünleri satan tezgâhları inceledi.

AHP Kompleksi birçok şehrin hayali

81 ile örnek olacak şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek faaliyete alınan Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’ni görenler hayran kalıyor. Birçok gencin, sporcunun ve şehrin hayalini kurduğu dev kompleksi; turnuvalara ve resmi maçlara gelen sporcusundan antrenörüne, velisinden taraftarına kadar 7’den 70’e herkes parmakla gösteriyor.

Büyükşehir, Havran’a boz ırk üretim tesisi kuracak

Başkan Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla her geçen gün üreticiye daha çok destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi; Havran’ın kırsal bölgelerinde yaygın olan boz ırk türünün devamlılığını sağlamak ve verimini artırmak amacıyla ilçeye boz ırk damızlık üretim tesisi kuracak.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; öğrencilerin dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Balıkesir'de farklı etkinliklerle etkili bir şekilde sürdürülüyor.

ANNELER SPORA, ÇOCUKLAR OYUNA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş aralığında çocuğu olan annelerin spora katılımını desteklemek amacıyla “Anneler Spora, Çocuklar Oyuna” projesini hayta geçiriyor. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek etkinlik için ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

BAÜN ile Ankara MGÜ arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi (MGÜ) arasında, eğitim, öğretim, kültür, sanat faaliyetlerinde iş birliği yapılması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Kuraları Çekildi

TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti.

DAVUTOĞLU BALIKESİRLİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Balıkesir’e bir dizi ziyaret amacı ile gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Zağnos Paşa Camii’nde Cuma namazının ardından vatandaşlara pilav ayran hayrında bulundu.

Gençliğin Gücüne Güç Katacak Tesisler Balıkesir ‘de Hayata Geçiriliyor

 Balıkesir İl Müdürlüğü kapsamında yapımı devam eden önemli projeler; Edremit, Bandırma, Burhaniye ve Merkez ilçelerimizde hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Balıkesir halkının barınma, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlarda ki çeşitli gereksinimleri karşılama imkanı sağlamak amacıyla Spor Kompleksi, Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu ve Yurtlarımızın inşası devam etmektedir.

Büyükşehir BALŞARJ İstasyonlarını Devreye Alıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALPARK, Başkan Yücel Yılmaz’ın talimatıyla otoparkları son teknoloji ekipmanlarla donatıyor. Otoparkların tamamını güvenlik kameralarıyla donatan, kapalı otoparklarda boş-dolu peron bilgilendirme sinyalizasyon sistemlerinin kurulumlarını yapan BALPARK, elektrikli araçları şarj etmek amacıyla BALŞARJ İstasyonlarını devreye alıyor.