Mahalle Ligi Haberleri
SON DAKİKA

Mahalle Ligi Haberleri

Mahalle Ligi Müsabakalarında Final Heyecanı

“İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla her yıl düzenlenen Mahalle Ligi Finalleri, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlendi.

Mahalle Ligi Turnuvası son başvuru tarihi 1 Aralık'a Uzatıldı

Sezon öncesinde Mahalle Ligi Turnuvası tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. İlçe temsilcilerinin ve organizasyon komitesinin ortak kararı ile yoğun talep üzerine turnuvaya son başvuru 1 Aralık’a dek uzatıldı.

Başkan Yılmaz, Amatör Spor Kulüplerine Desteği 60 Milyona Çıkardı

Mahalle Ligi Turnuvalarının bu yıl ki şampiyon takımları belirlendi. 9 Kategoride, 24 binin üzerinde sporcuyla gerçekleştirilen turnuvaların sonunda yapılan törende, şampiyon takımlar ödüllerine kavuştu. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl 15 milyon lira olan amatör spor kulüpleri desteği bu yıl 60 milyon liraya çıkardıklarını müjdeledi.

Mahalle Ligi’nde Şampiyonluk Heyecanı

Her geçen yıl geliştirilerek daha fazla çocuğa ulaşan “Mahalle Ligi Turnuvaları sona yaklaşırken turnuvaya katılan takımları şampiyonluk heyecanı sardı. Haziran ayının ikinci haftasında gerçekleştirilecek final müsabakalarının ardından Mahalle Ligi Turnuvalarının şampiyon takımı belirlenecek.

Mahalle Ligi’nde Final Müsabakaları Başlıyor

19 Kasım’da sezona merhaba diyen Mahalle Ligi Turnuvalarında ilçe şampiyonlarının belirlenmesinin ardından final müsabakaları için kura çekimleri gerçekleştirildi. 26 Kasım Çarşamba günü başlayacak olan müsabakalar, sonucunda şampiyon takım belli olacak.

Altıeylül’de Mahalle Ligi Kupa Töreni Gerçekleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 ilçe ve kırsal mahallelerdeki katılımcılar ile kurulan Mahalle Ligi Turnuvası’nın Altıeylül ödül töreni gerçekleşti. Ödül törenine Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, Altıeylül Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Akan, protokol üyeleri ve takım taraftarları katıldı.

Türkiye’nin En Büyük Mahalle Ligi Turnuvası Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı.

Mahalle Ligi Turnuvası Başladı 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı. 

Büyükşehir, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi İlçesi’ndeki görev yapan beden eğitimi öğretmenlerini, Mahalle Ligi ve 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eski futbolcu Pascal Nouma ve Milli Güreşçi Yasemin Adar ile kahvaltıda bir araya getirdi.

Mahalle Ligi’ne Başvurular Başladı

“Mahalle Ligi” heyecanı, yeni sezonda da devam edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarının ortaklığında organize edilen “Mahalle Ligi Turnuvaları” için başvurular başladı.

Mahalle Ligi Turnuvasıyla 40 Bin Çocuğa Ulaşılacak

‘Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ ve ‘Mahalle Ligi Paneli’ne katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 317 kulübe söz verdiği 15 milyon liralık desteği yerine getirdi. Başkan Yılmaz, turnuvayla 20 ilçede 40 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.