Market Haberleri
SON DAKİKA

Market Haberleri

Fahiş Fiyat Artışı Ve Etiket Farkına Geçit Yok

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, il genelinde market ve fırınlarda etiket ve gramaj denetimlerini sürdürüyor. Marketlerde fahiş fiyat artışı ve etiket ile kasa arasındaki fiyat farklarını da kontrol eden Zabıta ekipleri ayrıca hijyen ve evrak denetimlerini de gerçekleştiriyor.

Çocuklar Depremzede Arkadaşlarını Unutmadı

Yaşanan deprem afetinin ardından, Burhaniye’ye gelen depremzedelere yardım eli uzatabilmek için Burhaniye Belediyesi’nin hizmete sunduğu depremzedelere özel sosyal market, ücretsiz olarak yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Depremzedelere Özel Sosyal Market Hizmeti Veriliyor

Burhaniye’ye gelen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Burhaniye Belediyesi, Sosyal Market Hizmeti Veriyor

Depremzedelere Özel Sosyal Market Hizmet Veriyor

Burhaniye’ye gelen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Burhaniye Belediyesi çalışıyor.

Edremit'te Market Denetimleri Devam Ediyor

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı belediye ekipleri zincir marketlerdeki ürünlerde fiyat farkı ve son kullanma tarihi denetimlerini sürdürüyor.

Edremit zabıtadan stok yağ denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından son günlerde vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek ilçede ki zincir marketlerde yağ denetimi yaptı.

Altıeylül Belediyesi KDV Denetimine Çıktı

Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Balıkesir Ticaret İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zincir marketler başta olmak üzere Altıeylül genelinde KDV indirimi denetimi gerçekleştirdi.