Meb Haberleri
SON DAKİKA

Meb Haberleri

Balıkesir; Polonya ve Portekiz'den Gelen Misafirlerini Ağırlıyor

Karesi Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu okul müdürü, proje okul sorumlusu ile Portekiz ve Polonya proje ekibi öğretmenleri; Erasmus+ projelerini tanıtmak üzere İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR, GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ’Nİ 20 İLÇEYE YAYACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Gençlik Spor ve Kongre Merkezi’nde “Gençlik ve Spor Festivali” düzenledi. Genç sporcuların birbirinden güzel gösterilerini seyreden Başkan Yücel Yılmaz, Gençlik ve Spor Festivali’ni 20 ilçeye yaymak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

BAŞKAN ARSLAN GENÇLERLE BULUŞTU

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Söz Gençlerin” gençlik buluşmasında Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Edremit’te Okullar AB Projeleri İle Göz Dolduruyor

Edremit’te ilkokullardan liselere kadar birçok okul AB Erasmus + projeleri için çalışmalar yürütüyor. Yurtdışı hareketlilikleri ile öğretmen ve öğrenciler yurtdışı hareketlilikleri gerçekleştirerek Avrupa daki ortak okullarına ziyaretler gerçekleştirip, Edremit’te kendi okullarında misafirlerini ağırlıyorlar.

Meb Akub Balıkesir, Malatya’da

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB), AFAD koordinasyonunda deprem bölgesinde sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir’de 13 Bin 84 Öğrenci Yarın LGS’de Terleyecek

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 5 Haziran Pazar günü (Yarın) yapılıyor.  İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.