Mesut Ergin Haberleri
SON DAKİKA

Mesut Ergin Haberleri

ŞAHİN:"“AYVALIK BELEDİYECİLİK AÇISINDAN TERKEDİLMİŞ BİR HARABE GİBİ”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Gurup Sözcüsü Birol Şahin Ayvalık İlçesine Hizmetleri Sıraladı ve Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e Ağır Biçimde Yüklendi:

Ayvalık’ta Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Sürüyor

Ayvalık Belediyesi Kırsal Mahallelerin yol çalışmalarına program dahilinde kesintisiz olarak devam ediyor. Bu kapsamda Kırcalar Kırsal Mahallesi’nde 3 bin 200 metrekarelik kilit parke taş çalışması noktalanarak bölgedeki ulaşım güvenli ve kaliteli bir nitelik kazandı.

Cunda Adası’na Hizmet Binası

Tarihi sokakları, tescilli yapıları, müzeleri, uçsuz bucaksız zeytinlikleri, yüzlerce mezesi ve birbirinden güzel koylarıyla hem yaz hem de kış sezonunda ilgi odağı olan Ayvalık’ın gözde turizm beldesi Cunda’ya Ayvalık Belediyesi’nin yeni hizmet binası yapılıyor.

Ayvalık’ın Yeni Turizm Rotaları EMITT’te Tanıtıldı

Ayvalık standı EMITT fuarının ikinci günü ilgi çeken bir sunuma ev sahipliği yaptı. Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde paydaş olarak katılan AYTUGEB öncülüğünde Ayvalık’ta yeni turizm rotalarının belirlenmesiyle ilgili sunum yapıldı.

Ayvalık Belediyesi EMITT’e Hazır...

Ayvalık Belediyesi, geçtiğimiz yıl kovid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı “İSTANBUL EMITT”te bu yıl 9-12 Şubat tarihlerinde Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği (AYTUGEB) ile birlikte B-341 numaralı stantta yerini alıyor.