Mhp Haberleri
SON DAKİKA

Mhp Haberleri

MHP’DEN BALIKESİR HABER TV’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Yönetiminden İrfan Bilgen ve Erhan Yırcalı ile birlikte Balıkesir Haber TV’ye, 10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle bir ziyarette bulundular.

MİLLETVEKİLİ GÖKAY YÜKSEL DURMAK BİLMİYOR!

MHP Balıkesir Milletvekili Gökay YÜKSEL dur durak bilmiyor. Ankara’daki Meclis çalışmalarını tamamladı.

MHP Karesi İlçe Teşkilatı şehitler için, Balıkesir Şehitliğinde Yasin-i Şerif okuttu

MHP Karesi İlçe Teşkilatı şehitler için, Balıkesir Şehitliğinde Yasin-i Şerif okuttu

MHP Milletvekili Yüksel: “Türkiye'yi Doyuran İl Balıkesir”

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel; 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin 15.maddesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz aldığı konuşmasında; 22 Aralık Cumartesi günü Irak'ın kuzeyinde hain bir pusuda 12 vatan evladının Şehit olduğunu belirterek, “Necip Türk Milletimize başsağlığı diliyorum. Türk vatanının bütünlüğünü korumak için son nefes, son nefer ve son damla kanımıza kadar bu mücadeleden dönmeyeceğiz. Şehitlerimizin Mekânları cennet, ruhları şad olsun.” dedi.

MHP’de İlçe Ziyaretlerinin Durağı Susurluk'tu...

MHP İl Başkanı Niyazı Tunç ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Partisinin başarısı için çalışan Başkan Tunç ilçe ziyaretleri kapsamında Susurluk ilçesindeydi. İlçede basmadık yer, uğramadık kapı bırakmayan ve Susurluk halkı ile özdeşleşen Başkan Tunç, İlçeye bir gününü ayırdı.

MHP'de aday patlaması!..

MHP ALTIEYLÜL'DE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURU SAYISI 30'U AŞTI..

EFSANE BAŞKAN ŞEREF DEMİRTAŞ EDREMİT'TEN MHP BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN MÜRACAAT ETTİ

Milliyetçi-Ülkücü camianın tanınmış efsane ismi Şeref DEMİRTAŞ Edremti MHP'den Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için müraacaat etti

Ramazan Bayguş Meclis Aday Adaylığını Açıkladı

Balıkesir Karesi İlçesi MHP Belediye Meclis Üyeliği için Ramazan Bayguş da önceki gün aday adaylığını açıkladı.

Sertaç Gündoğan Aday Adaylığını Açıkladı

Karesi Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için MHP’den bir açıklama da Sertaç Gündoğan’dan geldi.

GÖKTUĞ ŞEREMETLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

BALIKESİR'DE YER YERİNDEN OYNADI Mehter marşı eşliğinde kalabalık bir toplulukla birlikte MHP Karesi ilçe merkezine giden Şeremetli, Karesi Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Göktuğ ŞEREMETLİ Balıkesir Haber TV'ye konuştu.

Yerel yönetimlere düşen zillet gölgesi Cumhur İttifakının aydınlık siyaseti ile kaldırılacaktır. 31 Martta beceriksiz muhalefet Balıkesir'de ve Türkiye’nin her bölgesinde en ağır mağlubiyet ile tanışacaktır. YERELDE İKTİDAR, ÜLKEDE İSTİKRAR…31 MART'TA MHP'NİN VE CUMHURUN ZAFERİ HİLAL GİBİ YÜKSELECEKTİR… PKK'nın uzantısı HEDEPE ile işbirliği yapanlar. Yönettikleri Belediyelerde çalışanların maaşını bile ödeyemeyenler Balıkesir halkından hangi yüzle oy isteyeceklerdir?

İSMET DENİZ BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYI

İş İnsanı İsmet Deniz, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi MHP Altıeylül Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

MHP Karesi Kadın Kolları 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı

MHP Karesi İlçe Binasında gerçekleştirilen açıklamaya MHP Kadın Kolları İl Başkanı, MHP Karesi Kadın Kolları Başkanı, MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ve teşkilat üyeleri katıldı.

KARESİ İHA ÜSSÜ’NDE SONA DOĞRU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili İsmail Ok, İl Başkanı Mehmet Aydemir, İlçe Başkanı Hakan Aka ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ile birlikte Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi. Tesis önümüzdeki haftalarda hizmete alınacak.

MHP KARESİ ADAY ADAYI TUNCAY ERGÜN

Tuncay Ergün Balıkesir MHP Karesi Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

İzmir’deki Balıkesirlilerden Ankara Çıkarması

Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun ve Yönetim Kurulu Ankara’ya giderek TBMM ile Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

ÖĞRETMENE VEFA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam yemekli bir program düzenlendi. Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlce Milli Eğitim Müdürleri, Hayırsever Kadriye Güler ile çok sayıda öğretmen programda yer aldı. Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Kadriye Güler’e Kent Şükran Plaketi verildi. Gecede ayrıca Seyit Çavuş’un Atatürk ile buluşmasını anlatan Belgesel filminde gösterimi yapıldı.

MHP Milletvekili Yüksel:” Dalgın Dikkat Et, İtibarını 40 Dakikada Kaybedersin”

MHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel bir açıklama yaparak, Twetterda Devlet Bahçeli’yle ilgili paylaşım yapan DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın’a çok sert bir şekilde cevap verdi: “40 günde 40 taklayla bulduğun itibarı 40 dakikada Kuvayı Milliye şehrinde kaybedersin.” 

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: ”Atatürk Yüzyılın Lideridir”

Balıkesir Üniversitesi tarafından organize edilen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Sporu” konulu söyleşiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı etkinlik sonrası Balıkesir Haber TV’ye özel bir açıklamada bulundu.

FATMA KARANALP KÜPELER'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Balıkesir MHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Canip KARANALP'in dün vefat eden annesi Fatma KARANALP bugün Küpeler Mahallesinde toprağa verildi.

Cumhur İttifakı Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin İptalini İstiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulları ve Meclis Üyeleri adına; Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren ile Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray ALTINOVA pazar yeri yapım ihalesine dair CUMHUR İTTİFAKI Partileri  olarak ortak  bir basın açıklaması yaparak, Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin iptal edilmesini istedi.

MHP Karesi İlçe’den Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

MHP Balıkesir Karesi İlçe Başkanlığı yönetimi bu sabah kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Mustafa Bilsem ve Yönetim Kurulu Üyeleri aileleriyle birlikte kahvaltıya katıldı. Kahvaltıyla birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

ERDAL ÇALT ANNEANNESİNİ KAYBETTİ

MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Erdal Çalt’ın anneannesi Dilber Zengin vefat etti.

MHP’den Balıkesir Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da bulunduğu ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel Rektör Yücel OĞURLU'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Tunç’a Ziyaretçi Akını

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç’a ziyaretçi akını. Göreve geldiği günden itibaren yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan Başkan Tunç misafirleri ile yakından ilgileniyor.

MHP KARESİ İLÇE LOKMA HAYRI DÜZENLEDİ

MHP KARESİ İLÇE LOKMA HAYRI DÜZENLEDİ

MHP İl Başkanı Tunç Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve büyük ilgi gören MHP Balıkesir’in 14. Olağan Kongresi sonucu göreve seçilen Niyazi Tunç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile bugün öğleden sonra Balıkesir Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. 

MHP İl Kongresi Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi 14.İl olağan Kongresi bugün Gala yaşam ve aktivite merkezinde yapıldı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın divan başkanlığını yaptığı kongreye ilgi çok oldu. Balıkesir’in 20 ilçesinden delegelerin ve partililerin katıldığı kongrede tek liste ile Niyazi Tunç ve Yönetimi seçildi. 

MHP 14.İL OLAĞAN KONGRESİ

MHP 14.İL OLAĞAN KONGRESİ