Mhp Karesi Haberleri
SON DAKİKA

Mhp Karesi Haberleri

MHP Karesi İlçe Teşkilatı şehitler için, Balıkesir Şehitliğinde Yasin-i Şerif okuttu

MHP Karesi İlçe Teşkilatı şehitler için, Balıkesir Şehitliğinde Yasin-i Şerif okuttu

GÖKTUĞ ŞEREMETLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

BALIKESİR'DE YER YERİNDEN OYNADI Mehter marşı eşliğinde kalabalık bir toplulukla birlikte MHP Karesi ilçe merkezine giden Şeremetli, Karesi Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

MHP Karesi Kadın Kolları 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı

MHP Karesi İlçe Binasında gerçekleştirilen açıklamaya MHP Kadın Kolları İl Başkanı, MHP Karesi Kadın Kolları Başkanı, MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ve teşkilat üyeleri katıldı.

MHP KARESİ ADAY ADAYI TUNCAY ERGÜN

Tuncay Ergün Balıkesir MHP Karesi Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

MHP Karesi İlçe’den Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

MHP Balıkesir Karesi İlçe Başkanlığı yönetimi bu sabah kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Mustafa Bilsem ve Yönetim Kurulu Üyeleri aileleriyle birlikte kahvaltıya katıldı. Kahvaltıyla birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

MHP KARESİ İLÇE LOKMA HAYRI DÜZENLEDİ

MHP KARESİ İLÇE LOKMA HAYRI DÜZENLEDİ

BALIKESİR HABER TV'DEN BAŞKAN TUNÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir il Başkanlığına atanan Niyazi Tunç'a Balıkesir Haber TV ve Gazete Meydan sahipleri Sıtkı Şeremetli ve Ramazan Karaca hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli, İl Başkan Yardımcısı Erdal Çalt ve il yönetim kurulu üyesi Canip Karanalp da yer aldı

MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir, 9 Ağustos 2023’te başladığı 14. olağan ilçe kongrelerini bugün Karesi İlçe Kongresi ile tamamladı. Karesi İlçe Başkanlığına Mustafa Bilsem ve Yönetimi seçildi.

BAŞKAN BODUROĞLU OĞLU ALPTUĞ’U SÜNNET ETTİRDİ…

MHP Karesi İlçe başkanı Kürşat Burak Boduroğlu ve eşi İlayda Boduroğlu oğulları Alptuğ’un, dün akşam düzenlenen cemiyetle ilk mürüvvetini yaşadılar.

Yusuf Hocaoğlu: “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferini Milletimizle Birlikte Mühürleyeceğiz”

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu Cumhur ittifakı ortakları; MHP Karesi İlçe başkanı Burak Boduroğlu, Yeniden Refah partisi Karesi İlçe başkanı Burak Kaan Zarifoğlu ve BBP Karesi İlçe Başkanı Lütfü Toraman ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılacak çalışmaları masaya yatırdılar.

MHP KARESİ İLÇE MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

MHP Karesi İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar yemeğine Karesi ilçesindeki muhtarlar KATILDI.

MHP KARESİ MECLİS ÜYESİ GÖKTUĞ ŞEREMETLİ İFTAR VERDİ

Balıkesir’de Ülkücü camianın duayen ismi olan, gazeteci yazar Sıtkı Şeremetli’nin oğlu MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli işyeri Gökşer Otomotiv önünde iftar verdi. Şeremetli ailesinin akrabaları, dostları ile siyaset, basın ve iş dünyasının katıldığı iftar samimi bir ortamda gerçekleşti. İftar sonrası misafirler duygu ve düşüncelerini Balıkesir Haber TV’de dile getirdiler…

Göktuğ Şeremetli Bir Minibüs Erzakla Deprem Bölgesinde…

Karesi MHP Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli, dün akşam saatlerinde beraberinde Canip Karanalp ve Mehmet İçöz ile birlikte hazırladıkları bir minibüs erzakla birlikte deprem bölgesi Hatay'a hareket ettiler.

Göktuğ Şeremetli: ''Balıkesir Sevdamız, Türkiye Davamızdır”

Balıkesir MHP Karesi Belediye Meclis üyesi, Balıkesirspor As Başkanı, iş adamı Göktuğ ŞEREMETLİ BALIKESİR HABER TV’nin sorularını cevapladı.

Burak Boduroğlu: ”Türk Tabipler Birliği Kapatılmalıdır!

MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçkan'a sert bir dille cevap verdi.

MHP Karesi İlçe Başkanlığı Aşure Hayrı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığı Muharrem Ayı vesilesiyle Aşure hayrı düzenledi.

MHP İlçe Başkanı Burak Boduroğlu'ndan Sert Sözler

İstanbul Türk Ocakları'nın görevden alınmasından sonra bir açıklama yapan MHP Karesi İlçe Başkanı Burak BODUROĞLU, aynı toplantıya katılan Balıkesir Türk Ocakları Başkanı Tahir Korucuoğulları'nı sert bir dille eleştirdi.

MHP Karesi İlçe Başkanlığı İftar Hayrı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığı Toygar Mahallesi’nde iftar yemeği düzenledi.

Başkan Orkan MHP Karesi'yi Misafir Etti

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Yönetimi’ni Karesi Millet Bahçesi’nde ağırladı.