Milletvekili Haberleri
SON DAKİKA

Milletvekili Haberleri

Eray, “Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.”

Altıeylül Kararını Verdi, Sütlüce Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Halalca Cumhur İttifakı dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Halalca İftar ve Miting programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, ‘Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’in Halalca için verdiği sözlerin destekçisi olacağım.’ dedi.

Serkan Sarı: ”Sandıkların Başında Seferberlik Yapacağız”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını belirterek Balıkesirli seçmenleri sandığa çağırdı. CHP’li Sarı, “31 Mart sabahı, daha refah ve daha mutlu bir Balıkesir için bütün hemşirelerimi sandığa davet ediyorum” dedi.

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

Başkan Yılmaz: Önce bana verdiğiniz sözü tutun

İftar programında şoför esnaflarıyla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile Milletvekili Serkan Sarı’ya seslendi: “Önce bana verdiğiniz sözü tutun. Bu vaatlerle insanlara oyalama olmaz. Biz, projeleri çiziyoruz. Projelerin hepsinin kaynağı var. Adam diyor ki ulaşımı yenileyeceğim. Nasıl yenileyeceksin?” dedi.

BENİM GENEL BAŞKANIM SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK DEMİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi-Altıeylül Muhtarlar Buluşması’nda Ahmet Akın’a seslendi; “Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Ankara’da abdest alıyorsun DEM’leniyorsun, İzmir’e geliyorsun laikleşiyorsun, Balıkesir’e geliyorsun Kuvayı Millileşiyorsun. Benim Genel Başkanım Selahattin Demirtaş’a özgürlük demiyor. Bizim partinin içinde demokratik görünüp, özgürlük isteyen adamlardan milletvekili yok.” dedi.

Çömez’den Savaştepelilere söz: “Savaştepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Savaştepe ilçesine seçim ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, güne İYİ Parti Savaştepe seçim ofisi açılışıyla başladı.

Canbey, “Kadın Statüsünün Yükseltilmesi Çalışmaları” İçin Newyork’a Gidiyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” sözleriyle kutladı.

Serkan Sarı:”Demokrasinin Temel Taşı Muhtarlar Desteklenmeli”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim ile işbaşına gelmelerine rağmen muhtarların birçok harcamayı kendi bütçelerinden karşıladığını bu harcamalar nedeniyle muhtarlara ek bir bütçe olanağı sunulması gerektiğini söyledi.

Turhan Çömez, Burhaniye’de seçim bürosu açılışına katıldı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Burhaniye’deydi. İYİ Parti Burhaniye seçim bürosu açılışına katıldı. Partiye katılan üyelere rozetlerini taktı.

Serkan Sarı: “Ağızlarında Millet, Eylemlerinde Şirket Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine CHP Grubu adına konuştu. AKP iktidarının sağlık ve ilaç politikalarını eleştiren CHP’li Serkan Sarı, “Ne sağlık politikalarınız ne ilaç politikalarınız vatandaşımızın yarasına merhem oluyor.  Yaptığınız her uygulama yeni sorunlar yaratıyor. Sizler bu millete şifa veremezsiniz, o yüzden, halkımızı hasta etmeyin yeter! Gölge etmeyin, başka ihsan istemez!” dedi.

Canbey; Bizim Balıkesir İçin Hedeflerimiz Var!

31 Mart Mahalle İdareler Seçimi için saha çalışmalarına hız veren Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, geçtiğimiz haftasonu Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Canbey'den Tam Saha Pres

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’deki yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için de saha çalışmalarına hız verdi. 4 günde 6 ilçeyi dolu dolu ziyaret eden Milletvekili Canbey; “31 Mart için hedefimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak. Çünkü Balıkesirli hemşehrilerimiz bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

Bandırma’ya da Hastane Müjdesi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Manyas’tan sonra Bandırmaya hastane müjdesini verdi.

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi.

Aday belirlemede temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alan komisyonlar, bu çerçevede AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin kordinatör milletvekilinin sunacağı raporlarla, açıklanmayan tüm il ve ilçelerin adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Başkan Mehmet Aydemir bir günde 5 ilçe ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Aydemir; çalışmalarına hızlı başladı. Kısa sürede yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımını belirleyen Mehmet Aydemir milletvekili adaylığı döneminde özveri çalışmalarının meyvelerini topluyor. Teşkilatların ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Aydemir’e coşkulu karşılamalar yapılıyor.

Serkan Sarı: “Siz buna zam mı diyorsunuz”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı en düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye yükseltilmesine tepki göstererek, “Siz buna zam mı diyorsunuz” dedi.

MİLLETVEKİLİ GÖKAY YÜKSEL DURMAK BİLMİYOR!

MHP Balıkesir Milletvekili Gökay YÜKSEL dur durak bilmiyor. Ankara’daki Meclis çalışmalarını tamamladı.

CANBEY'DEN BÜTÇE HATIRASI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM'deki yoğun bütçe maratonunda aktif olarak çalışmalara katılıyor.

MHP Milletvekili Yüksel: “Türkiye'yi Doyuran İl Balıkesir”

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel; 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin 15.maddesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz aldığı konuşmasında; 22 Aralık Cumartesi günü Irak'ın kuzeyinde hain bir pusuda 12 vatan evladının Şehit olduğunu belirterek, “Necip Türk Milletimize başsağlığı diliyorum. Türk vatanının bütünlüğünü korumak için son nefes, son nefer ve son damla kanımıza kadar bu mücadeleden dönmeyeceğiz. Şehitlerimizin Mekânları cennet, ruhları şad olsun.” dedi.

Öztaylan:” Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ‘devlet işleyişinde tam koordinasyon’ demektir” 

Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi Kapsamında Cumhurbaşkanlığı Bütçesi Üzerine Meclis’te bir konuşma yaptı. 

Edremit Belediye Başkanlığına Kadın Aday Adayı!

Edremit Belediye başkanı olmak için CHP’ye başvurular bugün tamamlandı. Edremitlilerin de yakından tanıdığı; 28. Dönem Balıkesir milletvekili adayı Eczacı Seval Bozkurt da aday adayları arasına katıldı.

KARESİ İHA ÜSSÜ’NDE SONA DOĞRU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili İsmail Ok, İl Başkanı Mehmet Aydemir, İlçe Başkanı Hakan Aka ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ile birlikte Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi. Tesis önümüzdeki haftalarda hizmete alınacak.

SARI ‘ÇALIŞMA BAKANI EKONOMİK KRİZ ORTAMINDAN BİHABER’

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a tepki gösterdi.

Canbey; “Gerçek engel; engellileri eksik gören kalplerdedir

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Canbey; “Çağdaş ve sosyal devlet olma anlayışımızın gereği olarak, engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için çalışmak her zaman önceliğimiz olmuştur.” dedi.

Canbey:” Medya yoluyla zarar veren yayınlarla mücadele içerisindeyiz”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurul’unda söz alarak, ailenin öneminden bahsetti. Aile kurumunu korumak için RTÜK’ün attığı adımlardan da bahseden Dr. Mustafa Canbey; “Medya yoluyla aile kurumumuza zarar veren yayınlarla da mücadele içerisindeyiz.” dedi. “Güçlü Bir Millet, Güçlü Bir Aileden Oluşur!”

SARI:”DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİ MAĞDUR VATANDAŞLARIMIZA DEĞMELİ”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Körfez Bölgesini etkileyen yoğun yağışlar nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara Balıkesir Valiliği’nin ve yetkili bakanlıkların maddi yardım yapması konusunda çağrıda bulundu.

Balıkesir Ak  Parti'de Temayül  Heyecanı !

Ak Parti Balıkesir Teşkilatları 2024 yılında yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olacak aday adaylarının belirlenme süreci kapsamında  Ak Parti genel merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, MKYK Üyeleri Hatitice Kübra Öztürk Gökkaya, Mehmet Karabay, Kudret Karaçelik ve Oğuz Kaan Yazıcı 'nın katılımlarıyla  temayül yoklaması yapıldı. 3 bin delege 20 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı belirlemek üzere sandığa gitti.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir Oldu

Uzun süredir vekâleten yürütülen Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığına Mehmet Aydemir getirildi. Son genel seçimlerde Milletvekili adayı olan Mehmet Aydemir Ak Partide İl Yönetimlerinde görev yapmıştı.

MHP Milletvekili Yüksel:” Dalgın Dikkat Et, İtibarını 40 Dakikada Kaybedersin”

MHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel bir açıklama yaparak, Twetterda Devlet Bahçeli’yle ilgili paylaşım yapan DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın’a çok sert bir şekilde cevap verdi: “40 günde 40 taklayla bulduğun itibarı 40 dakikada Kuvayı Milliye şehrinde kaybedersin.”