Milli Kuvvetler Caddesi Haberleri
SON DAKİKA

Milli Kuvvetler Caddesi Haberleri

Milli Kuvvetler yeni kimliğine kavuşuyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu bozmadan yürüttüğü restorasyon, sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarını şimdi de Milli Kuvvetler Caddesi’nde sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehir merkezine yeni bir kimlik kazandırılmış olacak.

Trafiğe Kapalı Sokaklar ile Milli Kuvvetler ’de Motosiklet ve Bisiklet Korkusu…

Geçtiğimiz günlerde yapılan tadilatlarla yeni bir yüz kazanan Milli Kuvvetler Caddesi’nde kaldırımlar genişletilmişti. Bu genişlemeyle daha rahat bir hareket imkânı bulan yayalar, bu kısa süre içinde başka bir sıkıntıya şahit olmaya başladılar.

Balıkesir’e Yeni Yatırım Müjdeleri

Zağnos Paşa Camisi çevre düzenlemelerini inceleyen ve çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir müjde de Milli Kuvvetler Caddesi, Ali Hikmet Paşa Meydanı, Mekik ve Çavuş sokakları için verdi. Yeni sağlıklaştırma projelerinin ihalelerinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Milli Kuvvetler'de ve Şeyh Lütfullah'ta İşlem Tamam

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2 aydan kısa bir sürede tamamladığı Milli Kuvvetler Caddesi’ni araç trafiğine açtı. Milli Kuvvetler Caddesi ve Şeyh Lütfullah Camisi çevresinde gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmalarıyla bölgenin çehresini değiştiren Büyükşehir, peyzaj çalışmalarıyla alanı çiçeklendirecek.

Balıkesirliler Soruyor: “Milli Kuvvetler Trafiğe Kapanacak Mı?”

Bir süre önce milli Kuvvetler Caddesinde başlayan yeniden düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yeni bir vizyon projesi ile başlanan çalışmalar devam ederken, bu çalışmaları izleyen ve gören vatandaşlar bir konuyu da merak ediyorlar: Acaba bu defa Milli Kuvvetler araç trafiğine kapatılacak mı?

Milli Kuvvetler Caddesi’ne Yeni Düzenleme

Balıkesir’in tarihi simgelerinde birisi olan Milli Kuvvetler Caddesi’nde düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Şehir ve İnsan

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MİLLİ KUVVETLER CADDESİ