Miting Haberleri
SON DAKİKA

Miting Haberleri

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

Eray, “Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.”

Altıeylül Kararını Verdi, Sütlüce Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Halalca Cumhur İttifakı dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Halalca İftar ve Miting programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, ‘Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’in Halalca için verdiği sözlerin destekçisi olacağım.’ dedi.

“Bu ekiple BALOSB’ ye yatırımları getirdik. Sırada Altıeylül var.”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ ın da katıldığı 2. Gündoğan Mitingi’nde Altıeylüllü seçmenlere seslendi. Eray,” BALOSB’ ye yatırımları getiren ekip burada. 1 Nisan’dan sonra da aynı şekilde güç birliği ile Altıeylül’ ü müreffeh bir ilçe yapacağız.” dedi.

 Eray; “Altıeylül’ün romanını yazacağız.”

Altıeylül 2. Gündoğan mahallesinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Balıkesir Milletvekilli İsmail Özgün,  Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, teşkilat ve meclis üyeleri ile mahallelinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti. 

Başkan Yılmaz:" Cumhurbaşkanını bağrına basan Balıkesirliler'e Teşekkür Ederim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Miting ve Aday Tanıtım Töreni" için geldiği Balıkesir yollarında binlerce vatandaş tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı; miting alanında ise 85 binden fazla vatandaşa seslendi. Coşkulu ev sahipliği için Balıkesirlilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Allah’ın izniyle Balıkesir, 31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik diyecek” açıklamasında bulundu. 

Başkan Aydemir: "23 Şubat mitingi asla unutulmayacak."

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir Mitingi sonrası açıklamalarda bulundu.

Bakan Kasapoğlu Gündoğan'da Halka Seslendi

Balıkesir AK Parti Teşkilatı, Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ‘nun katılımı ile , Gündoğan Mahallesinde miting düzenledi. Büyük bir kalabalığın katıldığı mitingte Bakan Kasapoğlu halka coşkulu bir konuşmayla hitap etti.

AK Kadrolara büyük teveccüh

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına son sürat devam eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları, büyük coşku ve katılıma sahne olan mitinglerine Edremit’te devam etti.

Gündoğan’da Coşku Geceyi Aydınlattı!

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri Seçimleri için geri sayım sürüyor. Genel seçimlere 4 gün kala, Altıeylül ilçesi Gündoğan Mahallesi’nde miting alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar bir araya geldi. Miting alanını dolduran vatandaşlar yakmış oldukları meşalelerle adeta geceyi aydınlattı.

Karesi, Türkiye Yüzyılı’na ‘EVET’ dedi

Kuvayı Millîye Şehri Balıkesir’in her karış toprağında izi bulunan AK Parti Milletvekili Adayları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Mitinginde vatandaşlara seslendi. Büyük bir ilgiyle gerçekleşen mitingde vatandaşlar coşkuyla “Türkiye Yüzyılı”na “EVET” dedi.

5 Milyon 300 Bin Genç Türkiye’nin Kaderini Değiştirecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Erdek’te düzenlenen Millet İttifakı’nın gövde gösterisine dönüşen coşkulu mitingde halka hitap etti. Gençlere seslenen Ahmet Akın, “Vakti geldi! Size söz kaybettiğiniz ne varsa telafi edeceğiz” dedi.

Kocaavşar Mitingine Binler Katıldı

AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Kocaavşar’da düzenlediği mitingte kalabalıklar alana sığmadı, coşku ve destek hiç eksilmedi.

Serkan Sarı:”Balıkesir’de İktidar Meşalesini Yaktık!”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Kuva-yi Milliye Meydanı’nda gerçekleştiren mitingi değerlendirdi. Olumsuz hava koşullarına rağmen alanın tıklım tıklım dolduğuna ve yaşanan sevgi seline dikkat çeken Sarı, “Bu miting bize Balıkesir’de ve ülkemizde iktidar meşalesini yaktığımızı gösterdi” dedi.

- AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Erdek, 2024’te Ak Parti Belediyeciliği İle Tanışacak”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Erdek’te partililerin yoğun katılımı ve coşkusuyla karşılanan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, salonu hınca hınç dolduran partililerine; Yüz Yüze Üye ziyaret programı, Yeni Üye çalışmaları, Sandık bazlı hane çalışmaları hakkında bilgi ve değerlendirmeler de bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingle ilgili teşekkür tablosunu hediye etti.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “AK Parti Olarak Balıkesir’imize Teşekkür Ediyoruz”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir’deki mitinginin ardından AK Parti İlçe Teşkilatları ziyaretlerine Havran ve Edremit ile başladı.

İl Başkanı Başaran, Balıkesirlileri Cumhurbaşkanının Mitingine Davet Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de vereceği mitingle ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

CHP’li Sarı'dan Miting Teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz Pazar günü gerçekleşen Milletin Sesi Balıkesir Mitngine coşkulu ve özverili bir şekilde katılım gösteren Balıkesirlilere, Genel Başkan Yardımcılarına, Milletvekillerine, İl yöneticilerine, İlçe Başkanlarına, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve partinin değişik kademelerinde emek veren parti emekçilerine teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu Balıkesirliler’e Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletin Sesi mitingi için Balıkesir’e geldi.

CHP Mitingle İlgili Basın Açıklaması Yaptı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de gerçekleştireceği “milletin sesi” mitingine vatandaşları davet etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

Ahmet Akın: "Milletin Sesi Balıkesir'den yükselecek"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, vatandaşları 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek Milletin Sesi Mitingi’ne davet etti