Muhtarlar Günü Haberleri
SON DAKİKA

Muhtarlar Günü Haberleri

Başkan Avcı: Hep Birlikte Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül’e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla muhtarlar ile iç içe çalışmaya devam eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla Alıteylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

Tayfun Canlı Edirneli Muhtarları Misafir Etti!

Edremit Belediyesi, Edirneli Mahalle Muhtarlarını ilçede konuk etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kente gelen muhtarlar Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı ve Edremit Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal tarafından karşılandı.

Başkan Deveciler Muhtarlar İle Buluştu

19 Ekim Muhtarlar günü programı kapsamında Burhaniye Belediyesi tarafından Blue Port Hotel’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları bir araya geldi.

Muhtarlık Hizmet Binalarının Temel Atma Töreni Yapıldı

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtarlık Hizmet Binası Temel Atma Töreni ile eş zamanlı olarak Bigadiç’te tören gerçekleştirildi. 

Balıkesir’de Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Programı’nda bin 133 muhtar ile bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, muhtarlarla yönetişimin mükemmel düzeyde olduğunu ve ötekileştirilen hiç kimsenin olmadığını söyledi. Başkan Yılmaz, “Her şeyi muhtarlarla beraber yapıyoruz. Bütün ve kendisi ile barışık şehir olduk.” dedi.