Muhtarlar Haberleri
SON DAKİKA

Muhtarlar Haberleri

Başkan Akın, ‘Muhtarlarımız Ve Köylerimiz En Değerlilerimiz’

Altıeylül İlçesi kırsal mahalle muhtarları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın, “Köylerimize yapacağımız hizmetleri önce köy muhtarlarımıza danışıp görüşlerini alacağız. Çünkü; bizim en değerlilerimiz muhtarlarımız ve köylerimiz” dedi.

BAKANLAR’DAN MESUT ERAY’A DESTEK

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Muhtarları ile bir araya geldi. Eray, “Ankara’nın, Bakanlarımızın destekleri ile hizmet vermeye talibim.” dedi.

BENİM GENEL BAŞKANIM SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK DEMİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi-Altıeylül Muhtarlar Buluşması’nda Ahmet Akın’a seslendi; “Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Ankara’da abdest alıyorsun DEM’leniyorsun, İzmir’e geliyorsun laikleşiyorsun, Balıkesir’e geliyorsun Kuvayı Millileşiyorsun. Benim Genel Başkanım Selahattin Demirtaş’a özgürlük demiyor. Bizim partinin içinde demokratik görünüp, özgürlük isteyen adamlardan milletvekili yok.” dedi.

Serkan Sarı:”Demokrasinin Temel Taşı Muhtarlar Desteklenmeli”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim ile işbaşına gelmelerine rağmen muhtarların birçok harcamayı kendi bütçelerinden karşıladığını bu harcamalar nedeniyle muhtarlara ek bir bütçe olanağı sunulması gerektiğini söyledi.

Muhtarlardan Aydemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

   Balıkesir Altıeylül Mahalle Muhtarları (Yenice, Taşpınar, Köylüköyü, Ovabayındır, Aslan, Orhanlı, Ovaköy, Karamanlar, Küpeler, Dallımandıra, Atköy, Aliağa, Yeşilyurt, Çukurhüseyin, Cinge, İnkaya, Paşaköy, Ayvatlar, Çiftilik, Bozen, Kesirven, Karamanköy, Balıklı) Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir’i ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerini ileten Altıeylül muhtarları sıcak ve sevecen karşılaması ile dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir tüm muhtarlar ile tek tek görüşerek mahalle mahalle tüm muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik farkındalık oluşturmak ve toplum bilincini artırmak maksadıyla 07 Kasım 2023 tarihinde Marmara ilçesi ile Saraylar ve Avşa mahallerinde (385) vatandaşımızın (Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Veliler, Öğrenciler ve Basın Mensuplarının) katılımıyla "Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele" farkındalık semineri verilerek UYUMA (Uyuşturucu İle Mücadele Aplikasyonu) uygulaması cep telefonlarına kurulumu sağlandı.

Başkan Avcı: Hep Birlikte Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül’e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla muhtarlar ile iç içe çalışmaya devam eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla Alıteylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

Tayfun Canlı Edirneli Muhtarları Misafir Etti!

Edremit Belediyesi, Edirneli Mahalle Muhtarlarını ilçede konuk etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kente gelen muhtarlar Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı ve Edremit Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal tarafından karşılandı.

Başkan Deveciler Muhtarlar İle Buluştu

19 Ekim Muhtarlar günü programı kapsamında Burhaniye Belediyesi tarafından Blue Port Hotel’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları bir araya geldi.

Mahalle Buluşmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının başında katılımcı yönetim anlayışı ile muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vali Ustaoğlu Muhtarlarla Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu ‘Muhtar Buluşmaları’ uygulaması kapsamında vatandaşın elçileriyle bir araya geldi.

Başkan Orkan Muhtarlarla Buluştu

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen ve istişarelerde bulunan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, kırsal mahalle muhtarlaıyla buluştu. Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş’ın da bulunduğu toplantıda Karesi ilçesi masaya yatırıldı.

Başkan Deveciler Muhtarlarla Toplantı Düzenledi

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Başkan Yılmaz: Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir’e inancımız tam

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma’da, 5 ilçenin muhtarlarıyla iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz “Benim tarafım belli. Tarafım; Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında olanlar. Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir halkının, bu hassasiyetleri gözeterek kararını vereceğine inancımız tam.” dedi. 

Başkan Yılmaz, Körfez’de Muhtarlarla Buluştu

Körfez Bölgesi’nde görev yapan muhtarlarla iftar programında buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Biz, devletçi insanız herkesle anlaşırız ama devleti bölmek isteyenlerle konuşacak hiçbir şeyimiz yok. Devlete karşı olan insanlarla hiçbir çatı altında bir araya gelemeyiz. Bizim tarafımız belli.” dedi.

MHP KARESİ İLÇE MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

MHP Karesi İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar yemeğine Karesi ilçesindeki muhtarlar KATILDI.

Yeni Yüzyılın Türkiye’sini Muhtarlarla Beraber İnşa Edeceğiz

20 yıldır yapılan hizmetler, ortaya konan irade ve eserlerin sayesinde Türkiye’nin lig atladığını vurgulayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni yüzyılın Türkiye’sini muhtarlar ile beraber inşa edeceklerini söyledi.

AK PARTİ SKM SEÇİM STARTINI VERDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir Muhtarlarına yönelik düzenlediği iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftar programının ardından AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu ve İlçe Teşkilatları ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’ne giderek 14 Mayıs seçimleri için bismillah diyerek çalışmalara başladı.

BAŞKAN ORKAN VATANDAŞLA İÇİÇE

Vatandaşların istek ve beklentileri doğrultusunda hizmet üretmek için sık sık mahalle ziyaretleri yapan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ege ve Akıncılar Mahallelerinin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Şıldak’tan Altıeylül’e Ziyaret

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen Balıkesir’de yürütülmekte olan kamu yatırım çalışmalarının genel değerlendirmesinin yapıldığı ve devam eden projelerin son durumlarının görüşüldüğü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Altıeylül Belediyesi ev sahipliği yaptı. Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, muhtarlar ve il müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezinde düzenlendi.

Aile Okulu Sıralarında Bu Kez Muhtarlar Var

Ailelerin farklı eğitimlerle çok yönlü desteklenmesi amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan, kapsamı her geçen gün genişleyen "Aile Okulu" projesine muhtarlar da dâhil edildi.

Gökay Yüksel: “Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusudur.”

Mlliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, parti teşkilatıyla birlikte gittiği Susurluk’ta Mahalle muhtarları ve Mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Yüksel:”  Milliyetçi Hareket Partisi muhtarlıkların sorunlarının çözümünü, taleplerinin karşılanmasını ve daha da güçlenmesini istemektedir” dedi.

Marmaralı Muhtarlar Anlattı Vali Şıldak Dinledi

Vali Hasan Şıldak yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde görüp değerlendirmek üzere yaptığı programlar kapsamında Marmara İlçesinde İl ve İlçe Kurum Müdürlerinin katıldığı İlçe Değerlendirme Toplantısı'nda muhtarları dinledi. 

Muhtarlardan Başkan Orkan’a Teşekkür

Karesi Merkez Mahalle Muhtarları Derneği ile bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, muhtarlarla istişarelerde bulundu. Toplantı sonunda dernek üyeleri Başkan Orkan’a muhtarlara verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi verdiler.

Edremitli muhtarlar Kıbrıs’ta

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve mahalle muhtarları Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı.

Muhtarlık Hizmet Binalarının Temel Atma Töreni Yapıldı

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtarlık Hizmet Binası Temel Atma Töreni ile eş zamanlı olarak Bigadiç’te tören gerçekleştirildi. 

Balıkesir’de Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Programı’nda bin 133 muhtar ile bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, muhtarlarla yönetişimin mükemmel düzeyde olduğunu ve ötekileştirilen hiç kimsenin olmadığını söyledi. Başkan Yılmaz, “Her şeyi muhtarlarla beraber yapıyoruz. Bütün ve kendisi ile barışık şehir olduk.” dedi.

Muhtarlardan Vali Şıldak’a Ziyaret

Balıkesir’e geldiği günden bu yana sürekli alanda olarak ilçelerde ve mahallelerde vatandaşla bir araya gelen Vali Şıldak’ı muhtarlar ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, Bandırmalı Muhtarlarla Buluştu

Bandırma’da muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; ilçeye yapmayı planladıkları yatırım ve hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunarak muhtarların görüş ve önerilerini aldı. Başkan Yılmaz; hızlı bir şekilde sonuç odaklı çalışmalarla, Bandırma’yı hak ettiği hizmetlerle buluşturacaklarını belirtti.