Mutlu Aydemir Haberleri
SON DAKİKA

Mutlu Aydemir Haberleri

Vekil Aydemir: Gençlerin İlk Oyu Ak Parti’ye

Balıkesir’i karış karış gezen temas etmedik vatandaş bırakmayan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, gençlerin oy kullanmak için çok heyecanlı olduğunu ve ilk oylarını AK Parti’ye vereceklerini söyledi.

MUTLU AYDEMİR:”BALIKESİR VE TÜRKİYE İÇİN YOLA DEVAM”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden ve 28. dönem de Milletvekili adayı olan Mutlu Aydemir, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Mutlu Aydemir, Balıkesir Haber TV’ye kısa bir açıklama da yaptı…

 Aydemir:”Kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli güvencemizdir.”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı. Aydemir: ”Cesur ve özgüveni yüksek kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli güvencemizdir” dedi.

Ahmet Aydemir Vefatının 1. Yıldönümünde Mevlitle Anıldı

Geçtiğimiz yıl vefat eden Balıkesir’in sevilen isimlerinden duayen gazeteci, spor adamı Ahmet Aydemir bugün Çamlık Hilâl Cami’de okunan mevlit ve yemek hayrı ile anıldı.

Balıkesir ‘e Kardeş Şehir Niş Müjdesi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir 2022 Başında Belgrad’ın Niş Şehrine gerçekleştirdiği ziyarette büyükelçiliğin ev sahipliğinde tam bir kültür elçiliği gerçekleştirerek Balıkesir ve Niş’in kardeş şehir olma yolundaki ilk adımını atmıştı.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Mezun Olduğu Balıkesir Lisesi’ni Ziyaret Etti

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, kendisinin de mezun olduğu Keşşafların lisesi Balıkesir Lisesi’ni ziyaret ederek okulun bakımı ve tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilendi.

Ankara'da Milyonluk Yatırımlar Getiren Ziyaretler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile Ankara’da Balıkesir'e yatırım ve destek için çalmadık kapı bırakmadı.

Belgrad’da Balıkesir Rüzgarı Esti

AYDEMİR’İN HEYETLE BERABER YOĞUN TEMPOSU SES GETİRDİ. Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliğinin katkılarıyla düzenlenen etkinliklerde Balıkesir’in tanıtımını gerçekleştiren Mutlu Aydemir Belgrad’da turizm ve tanıtım çıkarması yaptı.

Olgunlaştırma Enstitüsü Balıkesir'de Hayat Buluyor

Balıkesir’in tarihi emanetlerini bugünden ötesine taşımaktan gurur duyan AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, olgunlaştırma enstitüsü için kolları sıvayarak sahaya indi.

Balıkesir Pullusu Millet Evinde ! Coğrafi İşaretli Eserimiz ’in Ünü Yayılıyor!

Şehrin İmzası Niteliğindeki Değerlere Sahip Çıkarak, Kısa bir süre önce coğrafi tescilini müjdeleyen Mutlu Aydemir, Balıkesir'in Adını Türkiye Ve Dünyada Duyuracak Tescilli Çalışmalarla Şehrin Marka Kimliğini Ön Plana Çıkaran Balıkesir Pullusunu Milletvekili Belgin Gökçe Uygur ile Emine Erdoğan'a takdim Etti.

Milletvekili Aydemir Karesi Belediyesi Projelerini İnceledi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ı ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Karesi Belediyesi’nin hayata geçen ve yapımı devam eden projelerini inceledi. Başkan Orkan’dan projelerle ilgili bilgi alan Aydemir, Karesi’nin önemli değerler kazandığını söyledi.

Balıkesir Pullusu Coğrafi İşaret aldı

 Birliktelik ‘Balıkesir Pullusu’na Coğrafi İşaret getirdi Balıkesir Pullusu; Ankara’da Türk Patent ve Marka Kurumu’nda gerçekleşen lansmanla, Coğrafi İşaret Tescil Belgesini aldı. Orijinalliği belgelenen Balıkesir Pullusu’nun, Coğrafi İşaret Tescil Belgesi almasına öncülük eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz belgeyi birlikte aldı.

Mutlu Aydemir Anayasa Komisyonu Üyesi oldu

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir’in Meclisteki görevlerine bir yenisi daha eklendi. Milletvekili Aydemir Mecliste yapılan oylama sonucunda Anayasa Komisyonu üyesi oldu.

Mutlu Aydemir:" Dursunbey Doğalgaz'a kavuşuyor"

AK Parti Balıkesir Milletvekili P. Mutlu AYDEMİR yazılı bir açıklama yaparak Dursunbey'le ilgili olarak son gelişme hakkında bilgi verdi. Aydemir:" Beklenen Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun" dedi.