Ne10 Haberleri
SON DAKİKA

Ne10 Haberleri

“Büyükşehir’e 10 bin yeni personel alınacak”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçeye kurmaya başladıkları; BALBUCKS, DGM, NE10, tedavi merkezleri, spor kompleksleri, BALMEK gibi kuruluşlarda çalışacak 10 bin yeni personeli belediye ve belediyenin kendi şirketlerine alacaklarının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, BALBUCKS’ların mayıs ayına kadar tamamlanacağını da söyledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN HARCADIKÇA KAZANDIRAN UYGULAMASI ‘SOSYO BALIKESİR’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, geleceği kodlayacak gençleri mezun ediyor. Genç beyinler sertifikalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın elinden aldı.

NE10’un genç beyinleri mezun oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, geleceği kodlayacak gençleri mezun ediyor. Genç beyinler sertifikalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın elinden aldı.

Minik Eller Geleceği Kodluyor

Büyükşehir Belediyesi Balıkesir'in Minik Dâhilerine Ücretsiz 18 ilçede Kapılarını Açıyor!.. Geleceği Şekillendiren Eller: "NE10 Şehir Teknolojileri Atölyesi”

Büyükşehir Geleceğe Yatırım Yapıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ne10 tarafından düzenlenen ‘Genç Teknoloji Demo Day 2023’ programında eğitim alan çocuk ve gençler hazırladıkları projeler sayesinde hem girişimciliğe erken yaşta adım attı hem de 50 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Farklı Bilimlerin Işığında Balıkesir Uluslararası Göstergebilim Buluşmaları Düzenleniyor

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, ANASEM Anadolu Semiyotik Araştırmaları Derneği, TGÇ Türkiye Göstergebilim Çevresi, TAMGA-Türkiye Göstergebilim Araştırmaları Dergisi ve NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Farklı Bilimlerin Işığında Balıkesir Uluslararası Göstergebilim Buluşmaları” gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Altın Karınca’dan Büyükşehir’e İki Ödül

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ‘Altın Karıca Ödül Töreni’ne katıldı. Başkan Yılmaz törende ‘Yerel Kalkınma Kategorisi’nde“İda Madra Jeoparkı” projesiyle‘Yönetişim ve Katılımcılık Kategorisi’nde ise “Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’ ile 2 ödüle layık görüldü.

NE10’da, Şehir Teknolojileri Programı Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Merkezi, tüketen değil üreten bir nesil yetiştirmek amacıyla 4.sınıftan 12.sınıfa kadar olan öğrencilere; robotik kodlama, elektronik devre kitleri ve katı modelleme eğitimi veriyor.

Büyükşehir’den gençlere sektörel tecrübe imkânı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin; lise ve üniversiteli gençlere, sektörel bilgi ve tecrübe kazanmalarını sağlayacak, girişimcilik ruhlarını geliştirerek fikirlerini projelendirme imkânı sunacak 5 haftalık Start-Up School Eğitim Programı başladı.

Start-Up School Başladı

Gençlerin girişimcilik ruhu kazanmalarını, fikirlerini projelendirerek üretime dönüştürmelerini sağlamak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen Start-Up School Programı bugün (18 Temmuz) başladı.