Öğretmenler Günü Haberleri
SON DAKİKA

Öğretmenler Günü Haberleri

Başkan Deveciler Öğretmenleri Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi'ne bağlı çocuk bakımevleri ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

Edremit’te Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü Edremit İlçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, öğretmenlerin gününü kutladı, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

ÖĞRETMENE VEFA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam yemekli bir program düzenlendi. Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlce Milli Eğitim Müdürleri, Hayırsever Kadriye Güler ile çok sayıda öğretmen programda yer aldı. Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Kadriye Güler’e Kent Şükran Plaketi verildi. Gecede ayrıca Seyit Çavuş’un Atatürk ile buluşmasını anlatan Belgesel filminde gösterimi yapıldı.

ÖĞRETMENE ULAŞIMDA YÜZDE 76’YA VARAN İNDİRİM

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere müjde üstüne müjde verdi. Öğretmenler artık Büyükşehre ait otobüslere yüzde 59 ile yüzde 76 oranında indirimli binecek. Ayrıca öğretmenler, 21-24 Kasım tarihleri arasında Balbucks, OnHann Otel ve restoranlarından yüzde 20 indirimli faydalanacak.

GENÇLER DGM DE KLAVYELERİ AĞLATTI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi (DGM)24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, ara tatilde 110 Bin Türk Lirası ve 10 Bin Türk Lirası ödül havuzu bulunan FİFA 2023 ve VALORANT turnuvası düzenledi.

Esnafa Öğretmenler Günü’ne Özel İndirim Protokolü

Resmî Gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği 11. maddesi gereği 24 Kasım öğretmenler günü haftasında ve yıl içinde öğretmenlerimize yönelik indirim kampanyalarının düzenlenmesine ilişkin BESOB ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Öğretmenler Onuruna Yemek Verildi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde öğretmenler onuruna yemek düzenlendi.

Balıkesir’de Öğretmenler Günü Kutlandı

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü, Avlu Kongre Merkezinde düzenlenen program ile kutlandı.

Büyükşehir’den Öğretmenlere Özel Ferhat Göçer Konseri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle, öğretmenlere özel Ferhat Göçer konseri düzenledi. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Her başarı sizin eseriniz, her yeni nesil sizin emeğinizdir’ sözünü hatırlatan Başkan Yılmaz, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Büyükşehir, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi İlçesi’ndeki görev yapan beden eğitimi öğretmenlerini, Mahalle Ligi ve 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eski futbolcu Pascal Nouma ve Milli Güreşçi Yasemin Adar ile kahvaltıda bir araya getirdi.