Okan Telaşeli Haberleri
SON DAKİKA

Okan Telaşeli Haberleri

Balıkesir Ticaret Odasında Bilişimin Yıldızları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir ticaret odası bugün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması Ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Destek Programına Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkanı Okan Telaşeli ile birlikte çok sayıda davetli katıldı

Balıkesir Ticaret Odası’nın OSB Mesaisi… 

Balıkesir Ticaret Odası Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Okan Telaşeli başkanlığında Sanayi Odasında meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Yönetim Kurulu Başkanız Rahmi Kula yaptığı konuşmada Odanın Mayıs ayı çalışmalarından ve Balıkesir Organize Sanayi Bölgesindeki yeniliklerden bahsetti.

TOBB İş Dünyasına Çağrıda Bulundu

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli TOBB’un iş dünyasına yaptığı çağrıyı duyurdu.

“Ege Bölgesi Yeni İktisadi Hamlesini Nasıl Yapmalı?”

Meclis Başkanı Okan Telaşeli Başkanlığında yılın ilk Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Toplantısında konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak:" Alınan kararların, şehrimize ve üyelerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Balıkesir Ticaret Odası Seçimleri Tek Adayla Yapılıyor

Balıkesir Ticaret Odası’nın yönetim kurulu ve meclis seçimleri için bugün saat 10.00’da oy verilmeye başlandı.

"Kurban Bayramınız Kutlu Olsun"

Tüm üyelerimizin ve Balıkesirli hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz... RAHMİ KULA -Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı... Okan Telaşeli- Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı

Balıkesirspor’a Ticaret Odası’nda Sıcak Karşılama

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer ve Yönetim Kurulu, Balıkesir Ticaret Odası’na da bir ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli yöneticilerle yakından ilgilendiler.