Operasyon Haberleri
SON DAKİKA

Operasyon Haberleri

Kaçak Hayvan Ticareti Operasyonu

Edremit ilçesinde jandarma, kaçak olarak hayvan ticareti yapıldığı istihbaratı üzerine düzenlediği operasyonda 1 kişiyi gözaltına alırken, 58 cins köpek ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheliler Yakalandı

Sındırgı ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli ve araçlarına yönelik operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir hassas terazi, metamfetamin maddesi, sentetik ecza hapları ve çeşitli aparatlar bulundu.

Fuhuş Yapılan Masaj Salonuna Operasyon

Bandırma ilçesinde emniyet ekipleri, Hacı Yusuf Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyonda fuhuş yapanlar suçüstü yakalandı ve uyuşturucu ile suç geliri olarak değerlendirilen para ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi ve masaj salonu 90 gün süreyle kapatıldı.

YAKALANDI

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı.

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Karesi, Altıeylül ve Burhaniye ilçelerinde uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik (2) ikamet adresi ve (1) araçta 19 Mart 2024 tarihinde operasyonlar gerçekleştirildi

5 Bin 980 Adet Sigara Ele Geçirildi

Burhaniye ilçesinde polis tarafından yapılan operasyonlarda, 5 bin 980 adet kaçak makarona doldurulmuş içime hazır sigara ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda, bir araçta 4 bin 900 adet sigara bulunurken, bir iş yerinde ise bin 80 adet sigara ele geçirildi. Toplamda 5 bin 980 adet sigara muhafaza altına alındı.

Balıkesir Emniyeti’nden Geniş Çaplı Operasyon...(Arşiv foto)

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 11-17 Mart 2024 tarihleri arasında il genelinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri / Amirlikleri tarafından operasyonlar gerçekleştirildi.

Balıkesir'de 2,5 kilo esrar ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bavul içine gizlenmiş 2 kilo 510 gram esrar ele geçirildi.

Balıkesir'de kumar operasyonu: 3 şahıs gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri, kumar oynattığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda kumar oynatan 3 şahıs ve oynayan 5 şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri, operasyon sırasında kumar oyunu için kullanılan malzemelere ve elde edilen paraya el koydu. Kumar oynatan şahıslar hakkında adli işlem gerçekleştirilirken, kumar oynayan şahıslara para cezası kesildi. İşletme ise 30 gün süreyle faaliyetinden men edildi.

EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI

Susurluk’ta polis ekipleri bir eve düzenledikleri baskında ruhsatsız birçok silah ele geçirdi. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

173 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonlarında 173 düzensiz göçmen ve 2 organizatörü yakaladı. Yakalanan organizatörlerden biri tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 172 Afganistan, bir Özbekistan uyruklu düzensiz göçmen ve 2 araç ele geçirildi. Diğer organizatör ve araçlar hakkında ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

KAFES 45 OPERASYONUYLA 3 ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ

Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli İl’de eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-45” Operasyonlarında; 3 Suç örgütü çökertildi

''Türk Escobar'' Urfi Çetinkaya'nın Suç Örgütüne Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını uluslararası uyuşturucu taciri ''Türk Escobar'' lakaplı Urfi Çetinkaya'nın yaptığı suç örgütüne İstanbul merkezli 9 ilde operasyon düzenlendiğini bildirdi. Operasyonda, kırmızı bültenle aranan 1 kişinin de aralarında olduğu toplam 42 şüpheli gözaltına alındı.

TÜTÜN KAÇAKÇISI YAKALANDI

Edremit'te tütün mamulleri kaçakçılığı operasyonunda şüpheli yakalandı

58 Milyon Liralık Vurgun Yapan Çete Çökertildi

Balıkesir'de tefecilere yönelik düzenlenen 3 aylık takipli operasyonda çete liderlerinin de bulunduğu 5 kişi yakalandı. Çetenin Balıkesir'de 58 milyon liralık suç geliri elde ettiği ortaya çıktı. Jandarma ekipleri operasyon sonucunda tabanca, uyuşturucu, tapu ve senetlerin yanı sıra 58 milyon liralık malvarlığına el koydu.

Organize suç örgütü çökertildi, 16 şüpheli yakalandı

'Kafes-38' operasyonunda Balıkesir ve Tekirdağ'da elebaşılığını Cengiz Güven ve Nevzat Halitoğlu'nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini, elebaşılarıyla birlikte 16 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Organize Suç Örgütü Çökertildi: 13 Şüpheli Gözaltına Alındı

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'de gerçekleştirilen 'Kafes-34' operasyonlarında, bir organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Edremit’te jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 9 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 1 adet cep telefonu ve 11 bin 280 TL ele geçirildi.

231 Adet Hap Ele Geçirildi

Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma tarafından yapılan operasyonda, Altıeylül ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işlediği tespit edilen bir şüpheli gözaltına alındı.

Çocuk istismarcılarına 20 ilde operasyon

Bakan Yerlikaya 20 ilde Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Sibergöz-16" Operasyonlarında 35 şüpheli yakalandığını duyurdu.

JANDARMA’DAN SİBER OPERASYON

Yasa dışı yayın yapan 21 siteye erişim engeli getirildi

Sahil Güvenlik Zamansız Avlanma ve Satışa Dur Dedi

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve TCSG-6 Sahil Güvenlik Kontrol Timi tarafından gerçekleştirilen operasyonla, zamansız avlanan  ürünlere el koyarak naklini engelledi.

Belediye'de rüşvet operasyonu: 20 gözaltı

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik düzenlenen operasyonda, Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sakın'ın da aralarında olduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Yakalandı

Gönen ve Erdek ilçelerinde emniyet ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları sonucunda 2 kişi yakalandı.

Bandırma'da Uyuşturucu Operasyonu

3 Şüphelinin 60 Suç Kaydı Bulundu

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Terör operasyonunda 4 gözaltı

EMNİYET’TEN YENİ YIL TEMİZLİĞİ

Balıkesir'de Narkogüç-41 Operasyonu: 20 Bin 490 Sentetik hap ele geçirildi, 49 şüpheli gözaltına alındı…

SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet ve Asayiş ekiplerince sahte içki operasyonu düzenlendi.

GÖÇMENLER YAKALANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve istihbarat birimlerince Edremit’te 2 araca yönelik yapılan operasyonda 10 İran uyruklu, 1 Afgan uyruklu olmak üzere 11 düzensiz göçmen yakalandı.

EMNİYET’TEN HUZUR OPERASYONU

Bandırma’da polis alkol satış yerlerini denetledi. Trafik ekipleri Radarla hız denetimi yaptı.