Osb Yolu Haberleri
SON DAKİKA

Osb Yolu Haberleri

BALIKESİR’İN 26 YILLIK HAYALİ YÜCEL YILMAZ’LA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, OSB Yolu’nun 3. Etabında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ile birlikte incelemelerde bulundu. Planı 1998’da çizilen yolu; şehri birleştirerek irade koyup, 26 yıl sonra gerçeğe dönüştüren Başkan Yılmaz “Mayıs’ın sonunda tretuvarlarıyla, yağmur kanallarıyla bu yolu da trafiğe açmış olacağız. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

OSB YOLU 3. KISIM ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi’nin trafiğini rahatlatmak amacıyla başlattığı 3 etaplı 4 bin 700 metrelik OSB Yolu’nun Çayırhisar Mahallesi içerisinden geçen 3. kısmındaki çalışmaları yerinde inceledi.

OSB YOLU 3 KISIM TAM GAZ

Organize Sanayi Bölgesi’nin trafiğini rahatlatmak amacıyla başlatılan 3 etaplı 4 bin 700 metrelik OSB Yolu’nun Çayırhisar Mahallesi içerisinden geçen 3. kısmında çalışmalar sürüyor. Asfalt çalışmalarının başladığı 3. kısım yol tamamlandığında şehir trafiği rahat bir nefes alacak.

Kamyon Ve Servis Sürücüleri OSB Yolunu Değerlendirdi

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşmak için 12 Eylül itibarıylayeni yolu kullanmaya başlayan servis ve ağır tonajlı araç sürücüleri, uygulamadan duydukları memnuniyeti anlattı. Sürücüler, “Sıkışmadan, beklemeden keyifle ulaşımımızı sağladık” dedi.

OSB yolu, ağır tonajlı ve servis araçlarına kapanıyor

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kavşağı ile Yakup Şevki Paşa Caddesi’nin Dokuma Caddesi ile kesişimi arasında kalan yol ağır tonajlı araçların ve servis araçlarının kullanımına 12 Eylül tarihinden itibaren kapanıyor. Araçlar, yeni Organize Sanayi Bölgesi bağlantı yolunu kullanacak.

OSB 2. Kısım Yol Çalışmaları Başladı

Organize Sanayi Bölgesi’nin trafiğini rahatlatmak amacıyla hizmete kazandırılan OSB Yolu’nun 2. kısım yol yapım çalışmaları başladı. 2. kısım yolun trafiğe açılması ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi ve İzmir Yolu bağlantı noktası tamamlanmış olacak.