Otomobil Haberleri
SON DAKİKA

Otomobil Haberleri

Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Ayvalık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 organizatör hakkında adli ve idari işlem başlatılırken, bir otomobile de el konuldu.

Bandırma'da Otomobil Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. H.G. idaresindeki 10 AFB 224 plakalı otomobil, Ordu Caddesi'nde M.Y. yönetimindeki 10 JC 412 plakalı otomobille çarpıştı.

Bandırma'da Otomobil Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. H.G. idaresindeki 10 AFB 224 plakalı otomobil, Ordu Caddesi'nde M.Y. yönetimindeki 10 JC 412 plakalı otomobille çarpıştı.

TRUGO Hızlı Şarj İstasyonu Balıkesir Ticaret Odasına Kuruldu

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahibi olduğu, yüksek hızlı şarj istasyonu şirketi Trugo, Balıkesir Ticaret Odası binası önüne kurulumu geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Togg'un dışında diğer marka araçların da Trugo’da şarj desteği alabileceği belirtildi…

Balıkesir’de Trafik Kazası, Ölü Ve Yaralılar Var

alıkesir’de yapımı yılın hikayesine dönüşen Balıkesir-Dursunbey yolundan üzücü bir haber daha geldi. Kepsut Cezaevi gardiyanlarını taşıyan servis ile bir otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Burhaniye’de Kaza; 1 Kişi Öldü 2’de Yaralı Var

Burhaniye’de Hürriyet Mahallesi E 87 karayolu üzerinde hastane kavşağı ışıklarında çift taraflı bir kaza oldu. Meydana gelen sıkışmalı trafik kazası sonucu 20 UK 260 plakalı otomobil sürücüsü S.I araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kazaya karışan 33 AKL 786 plakalı diğer otomobilin sürücüsü A.Ş ve yanında bulunan K.Y yaralı olarak, kendi imkânlarıyla otomobilden hafif yaralı şekilde çıktılar. Kaza sonrası Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye Grup Amirliği tarafından müdahale edildi.

TOGG Karesi Belediyesi'nin Makam Aracı Oldu

Karesi Belediyesi, milli gururumuz TOGG’u Balıkesir'e kazandırdı. Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u teslim aldı.

BALIKESİR’DE 266 WORK’S 1. OTOMOBİL FESTİVALİ

Balıkesir’de bir ilk yaşanacak ve bu geceden başlayarak yarın devam edecek olan 266 Work’s 1. Otomobil Festivali gerçekleştirilecek. 266 Work’s Balıkesir Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği’nin organize edeceği bu ilginç festivale Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor. Bu ilginç ve özel festival Balıkesir Toptancı Halinde yapılacak. Türkiye’nin birçok yerinden modifiyeli araçların geleceğini belirten organizatör Mert Albay, 266 Work’s 1. Otomobil Festivalinin büyük ilgi göreceğini söyledi.

TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİ TOGG, BTO’YA TESLİM EDİLDİ

TOGG'un Türkiye'nin renkleri serisinde zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sulardan ilham alan Gemlik mavisi renkteki araç, BTO’ya teslim edildi.

BGC:"Gazeteciler Şamar Oğlanı Değildir"

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi imtiyaz sahibi Doğan Doğan, Ayvalık yolundaki bir trafik kazasını haberleştirdiği sırada sözlü ve fiili saldırıya maruz kaldı. Otomobilinde de hasar oluşan Doğan Doğan'a yönelik saldırının güvenlik görevlileri önünde gerçekleşmesi düşündürdü. 

Test Edenler TOGG’u Tavsiye Ediyor…

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u şehirde tanıtıyor. Test sürüşüne sunulan TOGG, vatandaşlardan tam not aldı. Sürücüler, TOGG’u test etmeden araç almayın tavsiyesinde bulunuyor.

Togg’la Körfez’in Altına Üstüne Getirdi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir’in Körfez Bölgesi’ndeki yatırımlarını tek tek inceledi. Başkan Yılmaz hem TOGG’un performansına hem de yürütülen çalışmalara tam not verdi.

Vali Şıldak TOGG Kullandı

Vali Hasan Şıldak, Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçti.

TOGG, İvrindililere Tanıtıldı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, İvrindi Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikle İvrindi halkına tanıtıldı. Vatandaşlar, yerli otomobile büyük ilgi gösterdi.

Balıkesir Esnaf Teşkilatı Ankara’da Söz Sahibi Olmaya Devam Ediyor

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve BESOB Başkan Vekili Rıza Tekin Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’nden sonra Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu bünyesinde yer alan, üç kişilik Yönetim Kurulu’nun idareciliğindeki Şirketler Grubu (TRAFİK A.Ş.)’nin Yönetim Kuruluna seçildi.

Kontrolden Çıkan Otomobil Okul Bahçesine Uçtu: 1 Yaralı

Balıkesir’in Karesi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Mucit Cengiz Çetin Araçlara Önemli Bir Uyarı Cihazı Üretti

Haber veren ve uyarıcı icatlarıyla tanınan Balıkesirli Elektronik Mühendisi Cengiz Çetin önemli bir buluşunu açıkladı.

Kaza Yapan Araçta Sıkışan İki Yaralı Kurtarıldı

Balıkesir’den Havran’a doğru seyir halinde olan özel otomobil sürücüsü Z.A, Kocadağ yol çatı mevkiinde tek taraflı olarak kaza yaptı.

Başkan Rıza Tekin: ” Şoförlerimizin Derdi Bizim En Önemli Mesaimizdir”

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, ziyarete geldiği Balıkesir Haber TV’de önemli açıklamalarda bulundu.

Edremit’te Araç Yangını

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir otomobil bilinmeyen bir sebeple alevlere teslim oldu.

Edremit’te Tır İle Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Öldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde tır ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.