Ovaköy Haberleri
SON DAKİKA

Ovaköy Haberleri

Muhtarlardan Aydemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

   Balıkesir Altıeylül Mahalle Muhtarları (Yenice, Taşpınar, Köylüköyü, Ovabayındır, Aslan, Orhanlı, Ovaköy, Karamanlar, Küpeler, Dallımandıra, Atköy, Aliağa, Yeşilyurt, Çukurhüseyin, Cinge, İnkaya, Paşaköy, Ayvatlar, Çiftilik, Bozen, Kesirven, Karamanköy, Balıklı) Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir’i ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerini ileten Altıeylül muhtarları sıcak ve sevecen karşılaması ile dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir tüm muhtarlar ile tek tek görüşerek mahalle mahalle tüm muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

BASKİ’de Yas, İki İşçi Görev Şehidi Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ’de çalışan iki işçi, bugün sabah saatlerinde Ovaköy’de gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Balıkesir Jandarma’dan Ovaköyde Çok Amaçlı Bilgilerdirme…

 Altıeylül İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk alanında bulunan Ovaköy Mahallesi İlköğretim Okulunda öğrencilere, velilere ve öğretmenlere bilgilendirmelerde bulunuldu… 

Vali Hasan Şıldak Ovaköy’de Öğrencilerle Buluştu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak program dolayısıyla gittiği mahallede Ovaköy İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerle buluştu.

Yaralı Karaca Sağlığına Kavuştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ayağı kırık olan yavru karacayı başarılı bir operasyonun ardından yeninden sağlığına kavuşturdu. Ovaköy Sokak Hayvanları Bakımevi’nde bir ay gözetim altında kalacak olan karaca, tedavisinin ardından Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezine gönderilecek.