Panel Haberleri
SON DAKİKA

Panel Haberleri

"KUTADGU BİLİG" BALIKESİR İL PANELİ DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Oku- Yorum, Yazı-Yorum" projesi kapsamında; Kutadgu Bilig Balıkesir İl Paneli İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi koordinesinde gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesinde “Türkçenin Yüzyılı” Paneli

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Türkçenin Yüzyılı” başlıklı bir panel düzenledi.

Uzmanlar “Görülmeyen Yaralar” Konusunu Anlattı  

  Balıkesir Haber TV’de yaptığı programlar ve gazetelerde yazdığı makalelerle şehrimiz sağlığına önemli katkılar sunan Uzman Fizyoterapist Özden Certel’in moderatörlüğünde düzenlenen Panelde Balıkesir’deki intihar vakaları anlatıldı. 

“İklim Krizi Evdeki Çöp Tenekesinden Başlar”

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Bantaş A.Ş. Tarafından düzenlenen “İklim Değişikliği ve Yeşil Mutabakat” konulu Panel yapıldı.

Hasan Basri Çantay Vefat Yıldönümünde Anıldı

Geçen Yüzyılın Alpereni, Fikir ve Hareket Adamı Balıkesirli Üstad Hasan Basri Çantay  59. Vefat Yıldönümünde düzenlenen bir panelde anıldı.

Ticaretin 100 Yılını Anlatan Duayenler Ayakta Alkışlandı

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Meclis Üyeleri, Komite Temsilcileri ve Basın mensuplarının katıldığı bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ziyaettin Tan, Şehrimizin önemli esnaflarından Orhan Günvaran ve fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer katıldı. Moderatörlüğünü Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın yaptığı panel büyük bir ilgiyle takip edildi.

Gençlerin Ortak Noktası “Zirvedeki Sporcu Buluşmaları”

Amatör Spor Haftası kapsamında 11 Ekim 2023 tarihinde Balıkesir Valiliği himayelerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül Belediyesi, Karesi Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen, amatör sporcuların ilham verici deneyimlerini aktardıkları “Zirvedeki Sporcu Buluşmaları” paneli iki oturum olarak gençlerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Rengim Gökmen’e Adra’Fest Festival Orkestrası’ndan Sahnede Doğumgünü Sürprizi

13-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Balıkesir’in körfez bölgesindeki gerçekleşen dokuz konser ve bir panelden oluşan Adra’Fest Festival Akademi etkinliğinin 19 Ağustos Gala Konseri’nde Rengim Gökmen’in doğumgünü kutlandı.

3. Altıeylül Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Altıeylül Belediyesi’nin 3’üncüsünü düzenlediği Kitap Fuarı, 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında Altıeylül 75. Yıl Parkı’nda kitapseverleri ağırlayacak. Panel, söyleşi ve imza günleriyle birçok yazar, fuar boyunca okurlarıyla buluşacak. 

BAÇEM’de Apiterapi Uygulamaları Konuşuldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’ın moderatörlüğünde “Apiterapi Uygulamaları ve Türkiye’de Apiterapi Paneli” düzenledi.

Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik Ve Ekonomik Bakış Açısı Paneli

Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nde düzenlenen “Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı” paneline ilgi yoğun oldu.

Edremit’te Mübadelenin 100. Yılı Paneli

Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı” paneline ilgi yoğun oldu.

"Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Paneli" Düzenlendi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Balıkesir Şubesi "Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Paneli" düzenledi.

BSO’da Kurumsal Yönetimin Nedenleri Konusunda Panel Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası, Dünya Gazetesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde, Rona Yırcalı Toplantı Salonunda “Neden Kurumsal Yönetim” konulu panel gerçekleştirildi.

Mahalle Ligi Turnuvasıyla 40 Bin Çocuğa Ulaşılacak

‘Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ ve ‘Mahalle Ligi Paneli’ne katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 317 kulübe söz verdiği 15 milyon liralık desteği yerine getirdi. Başkan Yılmaz, turnuvayla 20 ilçede 40 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Dünya Habitat Günü, Balıkesir’de Kutlandı

Dünya Habitat Günü’ne ev sahipliği yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Habitat üyelerinin katılım sağladığı birçok panel düzenledi. Panellerin ardından Habitat Günü kapanış programı gerçekleştirildi.

Balıkesir’de Habitat Günü etkinlikleri başladı

3 Ekim Dünya Habitat Günü, düzenlenen etkinliklerle başladı. Etkinliklerin ilk gününde Görsel Sanatçı Deniz Sağdıç’ın, atık malzemeleri sanat eserine dönüştürdüğü “Sıfır Noktası” sergisinin açılışı ve “Tarihin, Sanatın ve Şehrin Sıfır Noktası” paneli gerçekleştirildi. Panelin ardından konuşan Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Habitat Günü’nün, Balıkesir’de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahvaltı Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Türkiye’yi doyuran ürünlerin öznesi olduğu 'Balıkesir Kahvaltısı'nın beğeniye sunulduğu festival; tadımlar, yarışmalar, etkinlikler, panel ve şöyleșilerle ilk günden itibaren geniş kitlelere ulaştı.

Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali için hazırlıklar sürüyor

Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali için son hazırlıklar hızla devam ediyor. Büyük bir katılımla 2-5 Haziran günleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde, 30 çeşit ürünüyle hem göze hem de damağa hitap eden Balıkesir Kahvaltısı, görkemli bir şekilde tanıtılacak. Festival kapsamında; yemek şovlar, ünlü şeflerin panel ve söyleşileri, sahne performansı ve konserler ile yöresel ürünlerin tadımı da yapılacak.

Türk Ocakları'nın Kuruluşu'nun 100. Yılı Balıkesir'de Kutlanıyor

Türk Ocakları’nın kuruluşunun 110. yılı kutlanıyor. Bu kapsamda Türk Ocakları Balıkesir Şubesi tarafından Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Milli Mücadele ve Türk Ocakları” paneli düzenlendi.