Pazar Haberleri
SON DAKİKA

Pazar Haberleri

Eray, ‘Modern Pazar alanlarında, konforlu alışveriş olacak.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Sebze Meyveciler Odası ve Tuhafiyeciler Odası’nın iftarına katıldı.

BAYRAK İÇİN ÖLÜRÜZ…

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN Bahçelievler Çarşamba pazarında bayrak dağıttı.

Altıeylül’de park sorununa kalıcı çözüm, Yeraltı Otopark Projesi

 Modern Pazar Alanları Altıeylül’de alışverişin tanımını değiştirecek Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’de sürdürülebilir projeler ile çözüm üretecek.

EDREMİT'TE EĞİTİM ADINA BÜYÜK GÜN

Edremit ilçesinde 11 Mart Pazartesi günü 3 okul, yapımı tamamlanan yeni binalarında faaliyete başladılar. Devlet tarafından yapımı gerçekleştirilen okullarda ilk gün heyecanı vardı.

“BİZ YAPTIK YİNE BİZ YAPARIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonu eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte nikahtan basketbol maçına, futbol maçından BalBucks’a, pazar yerinden kahveye kadar birçok noktada yüzlerce insanın yüreğine dokundu.

YANGIN VAARR!..

Beyler... Vatandaş perişan, vatandaş aç. Kiralar almış başını gidiyor. Çarşıda, pazarda her şey ateş pahası. Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. İşçi, memur, köylü ,esnaf kötü durumda. İnsanlarımız artık yoksulluk değil açlık sınırının altında bir yaşam sürüyor. Siyasilerden çözüm istiyoruz. Onlar ne yapıyor. İktidar yanlıları yaşananların üstünü örtmeye, muhalefet ise istismar etmeye çalışıyor.(K.Ş) SİZDEN GELENLER

KARESİ’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ BAŞLIYOR

Karesi Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi işbirliğiyle geleneksel hale gelen Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başlıyor. Son başvuru süresinin 16 Şubat’ta sona ereceği kursların ilk dersi 18 Şubat Pazar günü yapılacak.

BAŞKAN ORKAN PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karizma pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Orkan, Karesi Belediyesi olarak her zaman esnaf ve vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

Burhaniye’de Zeytinyağlı Lezzetler Yarıştı

Burhaniye Belediyesi tarafından “19. Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali” kapsamında düzenlenen “Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması” yoğun ilgi ile Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 Edremit zabıtadan pazar yerinde gıda denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini temin etmek amacıyla Çarşamba Pazarı'nda denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, Edremit Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile işbirliği içinde, perakende gıda ürünleri satan tezgâhları inceledi.

SAVAŞTEPE YOLUNDA CAN PAZARI

Dün akşam saatlerinde Savaştepe yolu üzeri Ertuğrul ve Çukurhuseyin Mahalleleri arasında trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti

“El Emeğiyle Yaratılan Gelecek”

El Emeği Ürünler Fuarı: İncelik ve yaratıcılığın pazar buluşması

Toki Pazaryerinde Sona Gelindi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda yeni proje ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle’de (TOKİ) hizmete alınması planlanan kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Sabah Ezanı İmsakta okunacak; Peki, Neden?

Kış günlerinde sabah mesaisine yetişme sorunu oluştuğu yönünde vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda İl Müftülüğü bir düzenleme yaptı.  Buna göre; İl genelinde 4 Aralık 2023 Pazartesi gününden itibaren 11 Nisan 2024 Perşembe gününe kadar Sabah Ezanı İmsak Vaktinde okunacak ve camilerde Sabah Namazı Farzı ezandan yarım saat sonra kılınacak. 

VATANDAŞLARA PAZAR FİYATLARINI SORDUK...

????Balıkesir HaberTv Ekibi olarak vatandaşlara pazar fiyatlarını sorduk.. ‼️FİYATLAR YÜKSEK Mİ? ‼️PAZARCI ŞİKAYETÇİ.. ‼️VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ… ????Vatandaş fiyatları yüksek bulduğunu belirtirken, pazarcı bir şey kazanamadığını söyledi.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIYOR

kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli ve Aktarma Mahalleleri’nin köy konaklarını açmak için gün sayıyor. İlk olarak 20 Kasım Pazartesi günü Köteyli Köy Konağı hizmete alınacak.

“ Geçmişten Günümüze Balıkesir'in Kültürel Mirası Uluslararası Sempozyumu" başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kent Konseyi’nin desteği ile Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ‘Balıkesir’in Kültürel Mirası Uluslararası Sempozyumu’ başladı. Sempozyum, 5 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. 

Motokros Heyecanı Balıkesir’de Yaşanacak

Türkiye’nin en iyi motokros yarışçılarının şampiyonluk için mücadele edeceği, Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

Motokros Heyecanı Balıkesir’de Yaşanacak

Türkiye’nin en iyi motokros yarışçılarının şampiyonluk için mücadele edeceği, Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

Cumhur İttifakı Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin İptalini İstiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulları ve Meclis Üyeleri adına; Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren ile Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray ALTINOVA pazar yeri yapım ihalesine dair CUMHUR İTTİFAKI Partileri  olarak ortak  bir basın açıklaması yaparak, Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin iptal edilmesini istedi.

EMEKLİLERİN GEÇİM DURUMUNU VE 5 BİN TL’Yİ SORDUK…

Şu anda Türkiye’de vatandaşların gündemi olan Emeklilerin geçim durumu ile Kasım ayının ilk yarısında verilecek olan 5 bin TL konusunda Balıkesir Haber TV olarak Cuma Pazarına gittik. Burada Hidayet Hayat özellikle emekli vatandaşlara hem geçim durumlarını hem de 5 bin lirayı sordu. Birbirinden ilginç cevaplar aldı. İşte emeklinin durumuyla ilgili vatandaşların görüşleri…

Altıeylül’den Kapalı Pazar Yerlerine Kış Bakımı

Altıeylül’de bulunan kapalı pazarların temizliği Zabıta Müdürlüğü ekipleri koordinesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor. Altıeylül Belediyesi ekipleri, kış aylarının gelmesiyle Gümüşçeşme mahallesinde Salı ve Pazar günleri kurulan, Çarşamba günleri Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa mahallesinde kurulan, Perşembe günü Dinkçiler mahallesinde kurulan ve Cuma günleri 2. Gündoğan mahallesinde kurulan kapalı pazarların temizliğini ve gerekli bakım işlemlerini gerçekleştiriyor.

HARB-İŞ SPOR, “SANDA-TUİ ŞHOU” İL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

8 Ekim 2023 Pazar günü Şehit Turgut Solak Spor Salonunda Balıkesir WUSHU Cumhuriyet Kupası Şampiyonası gerçekleştirilecek. Kadın-erkek SANDA-TUİ ŞHOU müsabakaları Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde yapılacak. Balıkesir Harb-İş Sopor da Türkiye Şampiyonası ön hazırlık aşaması olan il seçmesi müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Balıkesir Haber TV olarak bu çalışmaları takip ettik. Antrenör Hüseyin Hançer ve öğrenciler , BHT’den Hidayet Hayat’ın sorularını cevapladı…

Balıkesirspor Elazığ'ı Konuk Ediyor

TFF 3.Lig 4.Grup 4.Hafta maçında 23 Elazığ FK ile Atatürk Stadında 1 Ekim Pazar günü saat 19.00'da karşılaşacak olan Balıkesirspor'un amacı galibiyet...

Sağlık Bakanlığı Ruhsatsız Hastane Çalıştırıyor

CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Serkan Sarı sağlık alanında her şeyi özelleştiren, devlet kurumlarını şirkete çeviren, kamunun adını yok eden AKP iktidarının yarattığı tahribatın bir örneği de ruhsatsız çalıştırılan hastaneler olduğunu söyledi. CHP’li Serkan Sarı, “Sağlık Bakanlığı eliyle ruhsatsız hastane faaliyet gösteriyor. Diğer tarafta özel hastanelere ruhsat verilmediği için bir ruhsat pazarı oluşmuş durumda. Taksi plakası gibi ruhsat satılıyor. AKP iktidarının sorumsuzluğunun cezasını hastalarımız, dezavantajlı insanlarımız çekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

MHP İl Başkanı Tunç Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve büyük ilgi gören MHP Balıkesir’in 14. Olağan Kongresi sonucu göreve seçilen Niyazi Tunç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile bugün öğleden sonra Balıkesir Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. 

SALI PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ

SALI PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ

Edremit Zabıta’dan Pazar Yeri Denetimleri

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda denetim yaptı.

Çengel Caddesi’ne Sıcak Asfalt

Balıkesir’in dört bir yanında sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi İlçesi Çengel Caddesi birinci etabını tamamladı. Yolun ikinci etabı da tamamlanarak 21 Ağustos pazartesi günü trafiğe açılacak.

Vatandaş Artık Otopark İçin Dört Dönmüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 16 bin metrekarelik Balıkesir’in en büyük Gümüşçeşme Kapalı Pazar Yeri’nin otopark sorununu çözdü. Araç park etmek için daha önce dört dönen vatandaş, artık pazar yerinin yanına yapılan 4 bin 400 metrekarelik otoparka aracını ücretsiz olarak park edip alışverişini yapabiliyor. Yüzde 25 cirosu artan pazarcının da aracına yer bulan vatandaşın da yüzleri gülüyor.