Pkk Haberleri
SON DAKİKA

Pkk Haberleri

2 Terör Şüphelisi Yakalandı

Edremit İlçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmada, PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan 1 şüpheli ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli gözaltına alındı. 2 terör şüphelisi hakkında adli işlem başlatıldı.

Balıkesir'de PKK/KCK-PYD/YPG üyesi 2 şüpheli tutuklandı

Balıkesir'de, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

PKK propagandası yapan firari hükümlü yakalandı

Edremit’te, terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı gerekçesiyle kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ ÖĞRETMEN YAKALANDI

Burhaniye'de PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 Yıl 10 Ay 15 Gün hapis cezası ile aranan emekli öğretmen yakalandı

Göktuğ ŞEREMETLİ Balıkesir Haber TV'ye konuştu.

Yerel yönetimlere düşen zillet gölgesi Cumhur İttifakının aydınlık siyaseti ile kaldırılacaktır. 31 Martta beceriksiz muhalefet Balıkesir'de ve Türkiye’nin her bölgesinde en ağır mağlubiyet ile tanışacaktır. YERELDE İKTİDAR, ÜLKEDE İSTİKRAR…31 MART'TA MHP'NİN VE CUMHURUN ZAFERİ HİLAL GİBİ YÜKSELECEKTİR… PKK'nın uzantısı HEDEPE ile işbirliği yapanlar. Yönettikleri Belediyelerde çalışanların maaşını bile ödeyemeyenler Balıkesir halkından hangi yüzle oy isteyeceklerdir?

Başkan Başaran, “Kılıçdaroğlu Ve Yedili Masa Pkk Devleti Kuracakmış, Kurdurtmayız!”

İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine İzmir’e giden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur burada Balıkesirlilerle bir araya geldi. İzmir’deki Balıkesirliler tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Başaran ve Uygur, dernek üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

HDP Edremit İlçe Başkanı Tutuklandı

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Yönelik olarak yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

PKK'LI TERÖRİSTLERİ RAHMETLE ANAN HDP'DEN HADSİZ AÇIKLAMA!

Bombalı Saldırıyı Gerçekleştiren Terörist Yakalandı

İstiklal Caddesinde dün gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren terörist emniyet güçlerince yakalandı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR, PKK KALLEŞTİR

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

FUTBOLU İHANETE MALZEME YAPANLAR

Midilli'ye Kaçarken Yakalandılar

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce "PKK-KCK" Terör Örgütü mensubu şahısların Yunanistan Ülkesi Midilli Adasına kaçma arayışında olduğu bilgisi edinilmesi üzerine çalışmalar başlatıldı.

Balıkesir’de Terör Operasyonu: 1 Gözaltı

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, PKK/KCK-PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Balıkesir’de Terör Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından PKK/KCK–PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.