Politika Haberleri
SON DAKİKA

Politika Haberleri

Serkan Sarı: “Ağızlarında Millet, Eylemlerinde Şirket Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine CHP Grubu adına konuştu. AKP iktidarının sağlık ve ilaç politikalarını eleştiren CHP’li Serkan Sarı, “Ne sağlık politikalarınız ne ilaç politikalarınız vatandaşımızın yarasına merhem oluyor.  Yaptığınız her uygulama yeni sorunlar yaratıyor. Sizler bu millete şifa veremezsiniz, o yüzden, halkımızı hasta etmeyin yeter! Gölge etmeyin, başka ihsan istemez!” dedi.

BALBUCKS, şehre yayılmaya devam ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ünü tüm ülkeye yayılan markası BALBUCKS, şubeleşmeye ve tüm şehre yayılmaya devam ediyor. 7’den 77’ye herkesin; muhteşem lezzetleri, nezih ortamı ve uygun fiyat politikası dolayısıyla tercih ettiği BALBUCKS’ın 3. şubesi Avlu Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Şehit Türkan Bebeğin Adı Altıeylül'de Yaşatılacak

 Bulgaristan'da zorunlu göçe karşı Türkler’ in mücadelesinde 17 aylık bebek annesi Fatma Küçük'ün sırtında kurşunla vurularak şehit olmuştu. 26 Aralık 1984 tarihinde Bulgaristan'da kimliksizleştirme politikalarına karşı çıkan Türklerin üzerine açılan ateş sonucu şehit düşen 17 aylık Türkan bebek için Altıeylül Belediyesi Dinkçiler Mahallesi Göçmen Konutlarında yapılan parka Türkan Bebek ismi verildi.

SERKAN SARI; AKP İKTİDARI SAĞLIKTA ŞİDDETİ DURDURAMIYOR

CHP Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarının sağlıkta şiddeti yıllardır durdurmadığını, sağlıkta şiddetin AKP iktidarının sağlık politikalarını yarattığını söyledi. Sarı, “Yarattığınız ucube sistem yüzünden hastalarımızla, hasta yakınlarımızla doktorlarımız, sağlık çalışanları karşı karşıya getiriliyor. Vatandaşlarımızı hekimlere ve sağlık çalışanlarına düşman ettiniz” dedi.

Serkan Sarı:” Üretici Zarar Ediyor Tüketici Ürünü Alamıyor”

AKP Tarım politikalarını eleştiren CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Domatesin fiyatı tarlada yarı yarıya düştü. Tüketiciye gelene kadar da 20 kat arttı. Türkiye tarımı; doğru hedef, uygun araç, yeterli finansman, etkin tarımsal kamu yönetimi ve güçlü kooperatiflerle ayağa kalkar” dedi.

SERKAN SARI:AKP’NİN SAĞLIK POLİTİKALARI HEKİMLERİ İNTİHARA SÜRÜKLÜYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, insanları yaşatmak için emek veren hekim ve sağlık çalışanlarının yaşam mücadelesi verdiği belirterek, “Ne yazık ki hekim ve sağlık çalışanlarımızı ekonomik soykırım, güvencesiz çalışma hayatı, yoğun çalışma koşulları, idare baskısı

Kazdağları’nın Eteğinde Gurme Deneyimi

Kazdağları’nın eteğinde doğa ile iç içe ‘Onhann Gurme Güre Restoran’, güler yüzlü hizmeti, uygun fiyat politikası ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle Edremit’in Güre Mahallesi’nde hizmete açıldı. Bu eşsiz restoranda, 150 TL'ye karışık ızgara tabağını deneyebilirsiniz.

Fırıntaş Kafe, Koca Seyit Havalimanı’nda Açıldı

Fırıntaş’ın; kaliteli, güler yüzlü hizmeti ve uygun fiyatı, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda vatandaşlar ile buluştu. Fırıntaş Kafe, uygun fiyat politikası ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Canbey, Özbekistan’da Temaslarda Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey; “Türkiye Yüzyılı’nda dış politikamızın temel hedefi Türkiye eksenini inşa etmektir.” dedi.

Vatandaşlardan Balbucks’a Tam Not

7’den 70’ herkese; dünya kahvelerini ve lezzetli ürünleri yüzde 50 daha ucuz fiyat politikası ile sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS vatandaşlardan tam not aldı.

Serkan Sarı:”Dövizin Ateşi Yükseliyor Millet Fakirleşiyor”

Serkan Sarı, “Hükümet, ekonomi politikası ve yaklaşımlarını değiştireceğine ilişkin güvenilir bir görünüm vermiyor. Sözde değişim görüntüsü verseler bile  kaybedilen itibarı eski ve başarısız isimlerle geri getirmesi öyle kolay değil.  Ve tabi döviz kurunu tutacak kasada döviz de kalmadı” diye konuştu.

Ahmet Akın Chp’li Belediyelerden Sorumlu Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin “A takımı” olarak tanımlanan Merkez Yönetim Kurulu’nda tekrar yer alırken; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; “Yerel yönetimlerde bir marka haline gelen Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin sayısını daha da artıracağız. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin herkesi kucaklayan; vatandaşın derdine derman olan sosyal, halkçı politikalarını daha da çoğaltacağız” diye konuştu.

Bayrakçı 2. Tur Anket Sonuçlarını Altıeylül’de Açıkladı

3. Altıeylül Kitap Fuarı geçtiğimiz gün kapılarını açtı. İlk gün Güvenlik Politikaları Uzmanı ve Yazar Mete Yarar kitap fuarında okurlarıyla bulup kitaplarını imzaladı. Akşam saat 21:00’de de SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Hakan Bayrakçı ve Mete Yarar sevenleri ile Avlu ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

Canbey; Çocuklarla Sahur Yaptı

Balıkesir Milletvekili ve AK Parti 28. Dönem Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, Ramazan ayının 26. sahurunu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar ile yaptı. Her çocukla ayrı ayrı ilgilenen Milletvekili Mustafa Canbey; “Yüzlerindeki neşeli gülüşleri, en büyük hazinemiz.” dedi.

Okul Öncesinde Haftada 5 Gün "Ücretsiz Yemek" Uygulaması Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı eğitime erişimi artırmak için sosyal politikalarla öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

Balıkesir'de 19 Bin 573 Öğrenciye Ücretsiz Yemek İmkânı

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek adına hayata geçirdiği sosyal politikalarla, öğrencilerin desteklendiğini açıkladı. 

Hulki Cevizoğlu ve Mete Yarar Altıeylül’de

2'nci Altıeylül Kitap Fuarı kapsamında Altıeylül Belediyesi’nin misafiri olan Gazeteci Yazar ve Televizyon Programcısı Hulki Cevizoğlu ile Yazar ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar Hasan Can Kültür Merkezi’nde Balıkesirliler ile bir araya geldi.

MHP İl Başkanlığı, Balıkesir’de KAÇEP’i Kurdu

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel yaptığı basın açıklamasında Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarının kurulduğunu açıkladı.

Milletvekili Canbey, Bakan Yardımcısı Kıran İle "Kamu Diplomasisi Ve Türk Dış Politikası" Anlattı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin talebi üzerine Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ı Balıkesir’e davet etmişti. 28 Eylül 2022 günü Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Merkez Ülke Türkiye" temalı "Kamu Diplomasisi ve Türk Dış Politikası" konferansına katılan Yavuz Selim Kıran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda salon hıncahınç doluydu.

Ahmet Akın: "Yenilenebilir enerjide dünyanın gerisinde kaldık”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin enerji politikalarını anlattı. “Yüksek potansiyelimize rağmen şu ana kadar yenilenebilir enerjide dünyanın gerisinde kaldık” diyen Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında enerjide atılım yapacaklarını söyledi.

İyi Parti İl Başkanı Ural’dan ‘Milletvekili Adaylığı’ Açıklaması

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Balıkesir Haber TV’yi ziyaretinde, Haber Koordinatörümüz Fatih Rüzgâr’ın “seçimlerde milletvekili adaylığınız söz konusu olacak mı? Sorusunu yanıtladı.

CHP Mitingle İlgili Basın Açıklaması Yaptı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de gerçekleştireceği “milletin sesi” mitingine vatandaşları davet etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

Ahmet Akın: Vatandaşlar Akaryakıtta İndirim Bekliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye’de akaryakıt ürünlerine etki eden brent petrol ve dolar kurunun son bir yılda düşmesine rağmen akaryakıt fiyatlarına yansıtılmamasını AK Parti iktidarının ekonomi ve enerji politikalarındaki başarısızlığı olarak değerlendirdi. Ahmet Akın, “AK Parti iktidarı hep söylediğimiz gibi Türkiye’yi yönetmiyor, yönetemiyor. Algı söylemleri ile vatandaşlarımızı kandırmaya çalışıyorlar ama sokakta, çarşıda, pazarda, akaryakıt istasyonlarında gerçekler gün gibi ortadadır” dedi.

İyi Parti’den Uygur Kadınları İçin Çağrı

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çin’in Doğu Türkistan’daki Uygur Türklerine karşı politikalarını eleştirdi, "Uygur Türkleri yalnız değildir' mesajını verdi.