Ramazan Haberleri
SON DAKİKA

Ramazan Haberleri

Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

Burhaniye Bayramı Parkta Kutladı

Ramazan Bayramı Burhaniye’de kutlandı. Her sene geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma töreni Burhaniye Turan Bayraktar Parkında gerçekleştirildi.

 Başkan Akın, bayram ziyaretlerinde...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar, protokol üyeleri ve partilileriyle bayramlaştı. Aile büyüklerinin de kabirlerini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın’a; eşi ve oğlu da eşlik etti.

Bayram Öncesi Berber ve Kuaförlerde Yoğunluk

Bandırma ilçesinde Ramazan Bayramı'na yaklaşılmasıyla birlikte berber ve kuaför salonlarında yoğunluk yaşanmaya başlandı. Bayram arifesinde temiz ve bakımlı görünmek isteyen vatandaşlar, randevu alarak bu yoğunluğun daha kolay yönetilebileceğine dikkat çekti.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...

Ramazan Bayramı Mübarek olsun

Tüm üyelerimizin ve Balıkesirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Sevdiklerinizle beraber sağlıkla kutlayacağınız nice bayramlar diliyoruz.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başladı

Ramazan Bayramı tatilinde Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası arasındaki feribot seferleri, Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla hareketlendi.

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın talimatıyla, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ve şehitliklerde temizlik ve bakım onarım çalışmaları hızlandırıldı. Ekipler, mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenlemelerini tamamlayarak, bayram ziyaretleri için hazır hale getiriyorlar.

Başkan Ahmet Akın, hemşehrilerinin bayramını kutladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sevgi, saygı, hoşgörü ve huzurla dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Ahmet Akın, “Ülkemizin ve güzel şehrimiz Balıkesir’in daha aydınlık yarınlara ve huzur içerisinde geçireceği nice bayramlara ulaşması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Burhaniyeliler Kadir Gecesi’nde İftarda Buluştu

Burhaniyeliler, Kadir Gecesi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı’nda iftarda buluştu. Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği iftar davetinde meydan 7’den 70’e Burhaniyelilerle dolarken Ramazan ruhu Burhaniye’de yaşandı. İftara 6000 kişi katıldı.

Büyükşehir’den bayram boyunca ulaşım ücretsiz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı süresince toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı. İlk kez Bandırma şehir içi otobüsleri de ücretsiz oldu.

Başkan Akın’ın ilk ilçe ziyareti baba ocağı Gönen’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı. Gönen Belediyesi’nin iftarına konuk olan Başkan Akın, sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara buluştu; destekleri için teşekkür etti, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Büyükşehir Ailesi bayramlaşıyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaşmaya başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Büyükşehir Ailem’le ilk bayramlaşmamız. Hep birlikte güzel bir uyum ve huzurla, Balıkesir için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Eğitim Ailesinde Birlik ve Beraberlik Pekişiyor

Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi önemli değerleri vurgulayan bir zaman dilimi olan Ramazan ayında; bu değerleri pekiştirerek birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla eğitim ailesi ile yöneticileri bir araya getiren etkinlikler devam ediyor.

Başkan Yılmaz, Öğrenci Evinde Sahur Yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendi paylaşımını repost ederek sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle kahvaltılık ekmek ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

GSB Yurtlarında Ramazan Coşkusu yaşanıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte GSB Yurtlarında kalan gençlere yönelik, Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinin paylaşıldığı “GSB'de Ramazan” İftar Programları ile faaliyetlerine devam ediyor.

RAMAZAN ALTIEYLÜL’DE GÜZEL

Altıeylül Belediyesi bu ramazanda da yine ihtiyaç sahiplerinin yanında.

KARESİ BELEDİYESİ RAMAZAN’DA SOFRALARA KONUK OLACAK

Karesi Belediyesi Ramazan ayında yaşlı, engelli, kimsesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşların evine özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatine kadar ulaştıracak. Belediye Başkanı Dinçer Orkan günde 920, ay boyunca ise toplam 28 bin iftar öğününün dağıtılacağını söyledi.

HASAN AVCI: “SİZLERİN DESTEĞİYLE 31 MART’TA İLK BAYRAMI KUTLAYACAĞIZ”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “İnşallah sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta ilk bayramı kutlayacağız. Ardından Ramazan Bayramıyla ikinci bayrama kavuşacağız”dedi.

MESUT ERAY BALIKESİR HABER TV’Yİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Mesut Eray Haber Müdürü Şükran Burunsuz’un sorularını cevaplayarak çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

''Vatandaşlarımızın doğumundan vefatına kadar hizmetlerindeyiz"

Başkan AKA, gıdadan çatıya, hasta yatağından engelli aracına kadar her konuda ellerinin Karesi'nin fakirinin, yoksulunun, ihtiyaç sahibinin üzerinde olduğunu; yardımların sadece Ramazan ayında değil, yılın 12 ayında gerçekleştirildiğini söyledi.

BALIKESİR HABER TV’DEN VALİ USTAOĞLU’NA ZİYARET

Balıkesir Haber TV imtiyaz sahipleri Sıtkı Şeremetli ve Ramazan Karaca Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na bir ziyarette bulundu

Ramazan Bayguş Meclis Aday Adaylığını Açıkladı

Balıkesir Karesi İlçesi MHP Belediye Meclis Üyeliği için Ramazan Bayguş da önceki gün aday adaylığını açıkladı.

Balıkesir Manda Kaymağı da Markalaşma yolunda

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şehit Ramazan Konuş toplantı salonunda, Balıkesir’den Sofralara Kaymak Projesi kapsamında; Manda Kaymağını, Manda Yoğurdunu, Manda Ayranını markalaştırmak adına çalışmalar kapsamında, bir eğitim toplantısı düzenlendi.

BİROL ŞAHİN: ”AK PARTİ’DE HİÇ GÖREV TALEP ETMEDİM”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Birol Şahin, Balıkesir Haber TV’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Şahin, gündemle ilgili olarak da kısa bir açıklamada bulundu. Şahin, Ramazan Karaca’nın yerel seçim ve adaylıklar konusundaki sorusuna: ”Ben yıllardır Ak Partideyim hiçbir zaman görev istemedim” dedi.