Rektör Haberleri
SON DAKİKA

Rektör Haberleri

Balıkesir Üniversitesinde Geleneksel Okçuluk Salonu Açıldı

Öğrencilere faaliyetlerinde başarılar dileyen Rektör Oğurlu, kullanıma açılan salonun öğrenciler ve üniversite için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

BAÜN’de, Geleceğin Hekimleri Beyaz Önlüklerini Giydi

Dönem 1’de yer alan 184 öğrencinin önlük giydiği törene, başta Rektör Oğurlu olmak üzere öğretim üyeleri ve aileler katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Kuraları Çekildi

TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti.

Dünya İkincisi BAÜN'lü Sporcudan Rektör Oğurlu'ya Ziyaret

Portekiz'de gerçekleştirilen Büyükler Wako Kickboks Dünya Şampiyonasında 60 kg. K-1 branşında Dünya İkincisi olan Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Serdar Şayık, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

YENİ REKTÖR İSMAİL BOZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. İsmail Boz atandı.

ÖĞRETMENE VEFA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam yemekli bir program düzenlendi. Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlce Milli Eğitim Müdürleri, Hayırsever Kadriye Güler ile çok sayıda öğretmen programda yer aldı. Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Kadriye Güler’e Kent Şükran Plaketi verildi. Gecede ayrıca Seyit Çavuş’un Atatürk ile buluşmasını anlatan Belgesel filminde gösterimi yapıldı.

Rektör Oğurlu, BAÜN’de Uluslararası Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Eğitimde, bilimde, sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören eğitim odaklı, yenilikçi bir üniversite olan Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından, uluslararası öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Balıkesirspor'un Yeni Patronu İsmail Cem Cambaz.

Balıkesirspor Yönetim Kurulu kararıyla Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz ile 2023-2024 Futbol Sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.  Fakülte hakkında ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgilerin verildiği toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu da katıldı. 

Balıkesirspor Recep Çetin'le Yolları Ayırdı

Balıkesirspor Sezon başında anlaştığı teknik direktör Recep Çetin ile yolları ayırdı

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Necatibey Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un katılımıyla gerçekleştirildi

MHP’den Balıkesir Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da bulunduğu ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel Rektör Yücel OĞURLU'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Gülistan Devlet Pedagoji Enstitüsü Akademisyenlerinden Rektör Oğurlu’ya Ziyaret

Özbekistan’da yer alan Gülistan Devlet Pedagoji Enstitüsü akademisyenlerinden Mirzaliev Ulug’bek Begmurzaevich ve Elmurotova Dilrabo Muxammatovna, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Oğurlu Görev Sürecini ve Yeni Gelişmeleri Anlatıyor

Rektör Oğurlu Görev Sürecini ve Yeni Gelişmeleri Anlatıyor

Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Sporcularla Bir Araya Geldi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Kickboks Avrupa Şampiyonasında (EUSA 2023) ülkemize 1 altın ve 1 bronz madalya kazandırarak üniversiteyi başarıyla temsil eden Güler Deniz Topuz ve Barış Karaman ile bir araya geldi

BM’den Balıkesir’e ve Türkiye’ye Övgü

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Başkan Yardımcısı Yücel Yılmaz, Kenya’da Birleşmiş Milletler Habitat Meclisi’nde Türkiye’yi temsil etti. Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programının (UN-Habitat) İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ve Birleşmiş Milletler (BM) Çevre Programı (UNEP) İcra Direktörü Inger Andersen Balıkesir ve Türkiye’nin çalışmalarının çok büyük beğeni topladığını söyledi.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Boksörlerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Boks Türkiye Şampiyonasında üniversiteyi başarıyla temsil eden sporcu öğrencilerle bir araya geldi.

İLTER KUŞ'UN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Balıkesir Üniversitesi'nin eski rektörü Profesör Doktor İlter Kuş’un dün vefat eden annesi Müzeyyen kuş toprağa verildi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun Akademik Birimlere Ziyaretleri Devam Ediyor

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, akademik birimlere yönelik ziyaretleri kapsamında; Veteriner Fakültesi, Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Üretim Çiftliği, Deney Hayvanları Üretim, Bakım ve Araştırma Merkezi ile Botanik Bahçesi ve Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezi Botanik Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Balıkesir Ülkü Ocakları'ndan Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya Ziyaret

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan ve yönetimi Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu ziyaret etti.

Yeni Rektör Yardımcılarını Belirledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu, çalışacağı Rektör Yardımcılarını belirledi. 

Başkan Yücel Yılmaz'dan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya İade-i Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz beraberindeki heyetle, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya iade-i ziyarette bulundu.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya Mevkidaş Ziyareti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Oğurlu'dan Vali Şıldak’a Ziyaret

Vali Hasan Şıldak’ı görevine yeni başlayan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ziyaret etti.

İlter Kuş Rektörlük Görevini Yücel Oğurlu’ya Devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazetede yer alan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu yeni görevine başladı.

Balıkesir Üniversitesi’ne Yeni Rektör Atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 üniversiteye yaptığı rektör atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı., Balıkesir Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu oldu.

Teknik Direktör Balcıoğlu:” Bu Maçın Hikâyesini Hakem Değiştirdi”

Balıkesirspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 19. Haftasında kendi evinde oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu Vanspor maçı sonrasında Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

REKTÖR İLTER KUŞ DURMAK BİLMİYOR!

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ VE REKTÖR İLTER KUŞ

lber Ortaylı, Balıkesir’de şehir ve insan ilişkisini anlattı

Balıkesir’in enerjisinin kendilerine ilham olduğunu söyleyen UN-HABITAT İcra Direktörü Sayın Maimunah Mohd Sharif “Balıkesir’de gerçekleştirilecek olan 3 Ekim Dünya Habitat Günü, şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz en coşkulu HABITAT Günü olacak.” dedi.