Rona Yırcalı Haberleri
SON DAKİKA

Rona Yırcalı Haberleri

TSKB’den BEST A.Ş.’ye 25 Milyon Euro Kredi

TSKB - Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. ile şirketin yenilenebilir enerji odaklı transformatör test laboratuvarı yatırımını desteklemek üzere 25 milyon Euro tutarında yeni bir kredi anlaşması imzaladı.

Başkan Yırcalı: “Sorunları Göz Ardı Etme Lüksümüz Yok”

Uluslararası İşbirliği Platformu (UİP) tarafından bu yıl "Gelecek Yüzyılı Karşılamak: Zorluklar ve Beklentiler" temasıyla 14'üncüsü düzenlenen Boğaziçi Zirvesi, 53 ülkeden 1000'e yakın katılımcıyla İstanbul’da gerçekleşti.

Rona Yırcalı’dan Balıkesir Haber Tv’ye Ziyaret

Şehrimizin ve Türkiye’nin önemli sanayici ve iş adamlarından, BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı bu sabah saatlerinde Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu.

Ticaretin 100 Yılını Anlatan Duayenler Ayakta Alkışlandı

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Meclis Üyeleri, Komite Temsilcileri ve Basın mensuplarının katıldığı bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ziyaettin Tan, Şehrimizin önemli esnaflarından Orhan Günvaran ve fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer katıldı. Moderatörlüğünü Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın yaptığı panel büyük bir ilgiyle takip edildi.

BEST Yeni Bir Dünya Rekoruna Daha İmza Attı

Dünyanın En Büyük Güçlü Ark Ocağı Fırın Transformatörü üretimini gerçekleştirdi. Nakil için yaklaşık 300 km lik yol 8 günde kat edilecek.

Vali Şıldak'tan SYAL'e Ziyaret

Vali Hasan Şıldak Balıkesir’in köklü okulları arasında yer alan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

13. Boğaziçi Zirvesi 47 Ülkeyi Buluşturdu

UİP -Uluslararası İşbirliği Platformu tarafından düzenlenen 13’üncü Boğaziçi Zirvesi, 47 ülkeden gelen 1000’in üzerinde devlet adamı, siyasi lider, yüksek seviyeli devlet görevlisi, işadamı, akademisyen ve basın mensuplarının geniş katılımı ile İstanbul Conrad Otel’de gerçekleştirildi.

BSO Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası’nın 2022-2026 dönemi Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasındaki Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yapıldı.

Rona Yırcalı : “Boğaziçi Zirvesi” Ülkemize Katkı Sağlayacak

UİP - Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği Boğaziçi Zirvesi'nin 13'üncüsü bu yıl 10-11 Kasım tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Bu yıl zirveye 47 ülkeden 100'ün üzerinde yabancı konuşmacının geleceği belirtilirken, 1500 civarında katılımcının yer alması bekleniyor.

BSO’da Kurumsal Yönetimin Nedenleri Konusunda Panel Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası, Dünya Gazetesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde, Rona Yırcalı Toplantı Salonunda “Neden Kurumsal Yönetim” konulu panel gerçekleştirildi.

Rona Yırcalı Kurtuluşun 100. Yılında Kuva-yi Milliyeyi Anlattı

Rona Yırcalı Kurtuluşun 100. Yılında Kuva-yi Milliyeyi Anlattı

SYAL'de İlk Zili Yırcalı ve Yılmaz Çaldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nde iş insanı ve yeni okulu yaptıran Rona Yırcalı ile birlikte ilk gün ilk zili çaldı. Başkan Yılmaz, öğrencilere laik, demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı bireyler olarak yetişmelerini temenni etti. 

Balıkesirspor’dan Rona Yırcalı’ya Anlamlı Ziyaret

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer ve Yönetim Kurulu, şehrimizin saygın iş adamlarından Rona Yırcalı’ya bir ziyarette bulundu.

TEV’in yurtdışındaki ilk bağımsız girişimi olan TEV UK törenle açıldı.

Törene Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı ve TEV UK Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Özen, Oxford ve Imperial College yetkilileri, alanında yetkin akademisyenlerin yanı sıra İngiltere’nin önde gelen sektörlerinden Türk iş insanları, Londra’da yaşayan TEV mezunları ve davetliler katıldı.