Sahiller Haberleri
SON DAKİKA

Sahiller Haberleri

‘’200 BİN METREKARE SAHİL BANDI YENİDEN DOĞDU!’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatı ve gelecek vizyonu doğrultusunda, Edremit’in doğal güzelliklerine değer katan muhteşem bir projeye imza attı. Edremit’in incisi sahiller adeta yeniden doğdu!

Sahillerde işgale izin yok..!

  Edremit Zabıtadan gece operasyonu...Edremit Belediyesi ekipleri sahillerde uyarı ve ikazlara rağmen sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeleri topladı.

Balıkesir Sahillerine Hayran Kaldılar

Balıkesir sahilleri, yenilenen yüzüyle vatandaşların beğenisini kazandı.

Sahiller 9 Günlük Bayrama Hazır

Kuzey Ege ve Güney Marmara’nın incisi Balıkesir, 46 mavi bayraklı plajı ile yerli ve yabancı turistleri bekliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; modern duş, cankurtaran kulesi, soyunma kabini, tuvalet üniteleri ile yaşlı ve engelli vatandaşların denize daha rahat girebilmesi için plajlara rampalar yerleştiriliyor.

Cunda, Büyükşehir ile yaza hazırlanıyor

Balıkesir sahilleri, Büyükşehir tarafından yaza hazırlanıyor. Yaklaşan yaz mevsimi öncesinde kentin sahillerinde sürdürdüğü çalışmaları hızlandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Güre Sahili ile Erdek Çuğra Sahili’ndeki düzenleme çalışmalarının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen turizm lokasyonlarından birisi olan Ayvalık, Cunda (Alibey) Adası sahil bandını tatil sezonuna hazırlamak için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Büyükşehir’den Güre Sahil Yolu’nda Hummalı Çalışma

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit sahillerinin cazibesini artıracak yenilikçi uygulamalarına, Güre Sahil Yolu’nda devam ediyor. Büyükşehir, Güre Hikmet Kaptan ve Deniz Caddeleri arasında kalan 1.5 kilometrelik sahil bandını yaz sezonuna yetiştirecek.

Balıkesir Sahilleri Güvende...

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Sahil Güvenlik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Sahil Güvenlik Komutanlıklarının Çalışmaları Değerlendirildi

Sahillerden 3 Ayda 319 Ton Atık Toplandı

Ege ve Marmara Denizi’ne kıyısı olan Türkiye’nin gözde tatil merkezilerini sınırlarında barındıran Balıkesir’in plajlarından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Haziran ayından bu yana toplam 212 traktör atık toplandı.

Erdek Sahilleri Cennetten Bir Köşe

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek’in İlhan, Karşıyaka, Narlı, Ocaklar ve Şahinburgaz mahallerine hak ettiği hizmetleri götürüyor. Aydınlatmadan peyzaja, kent mobilyasından bisiklet yollarına, modern oyun gruplarından semt spor sahalarına kadar mahalleler baştan aşağıya yenilendi.

Edremit Zabıtadan Gece Operasyonu

Kuzey Ege’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Edremit ilçesinde zabıta ekipleri gece yarısı operasyonu düzenledi. Sahillerde kalıcı olarak bırakılan şezlong, şemsiye, masa ve sandalyeler iş makinelerinin yardımı ile toplandı.

Şezlong Operasyonları Devam Ediyor

Edremit Belediyesi’nin sahillerde başlattığı şezlong operasyonu Güre ve Akçay Mahallesi’nde devam etti. Halkın ortak kullanıma ait olan alanlarda sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeler toplandı.

Edremit Sahilleri Plaj Voleybolu ile Renklendi

Edremit Belediyesi’nin destekleri ile her yıl düzenlenen “Zeytinli Altınkum Plaj Voleybol Turnuvası” 14-17 Temmuz tarihleri arasında Altınkum sahilinde gerçekleştirildi.

Edremit Sahillerinde İzinsiz Şezlonglar Toplandı

Edremit Belediyesi zabıta ekipleri emniyet güçleri ile birlikte sorumluluk alanında ki plajlarda uyarı ve ikazlara uyarılara rağmen sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeleri topladı. Altınoluk ve Narlı sahillerinde güvenlik güçleri ile belediye ekipleri, uyarı ve ikazlara uymayan kişilerin şezlong ve şemsiyelerini toplamaya başladı.

Güvenli ve Konforlu Tatilin Merkezi Balıkesir Sahilleri

Maviyle yeşilin kucaklaştığı Ege ve Marmara Denizlerine kıyısı olan Balıkesir sahilleri, Büyükşehir Belediyesi eliyle güzelleşiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin; sahil yolları ve plajlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla Balıkesir sahilleri, güvenli ve konforlu tatilin merkezi olarak gözdeliğini koruyor.