Son Dakika Haberleri
SON DAKİKA

Son Dakika Haberleri

Son dakika... ÇANAKKALE’DE DEPREM

Saat 21.38’de merkez üssü Çanakkale'nin Yenice İlçesi Karasu'da olan 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yenice ile Balıkesir'in Gönen ilçe sınırında bulunan Karasu'da olan deprem Balıkesir’de de şiddetli bir şekilde hissedildi.

Başkan Kula Ekonomik Gelişmeleri ve Balıkesir’i Anlattı

Ekonomi'de son dakika gelişmeleri, piyasalardaki son durum ve finans dünyasına dair haberler veren Bloomberg HT'de bugün Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula canlı yayında konuk oldu.

Burhaniye Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası’nda

TUR ATLADI Burhaniye Belediyespor tarihinde ilk kez mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası’nın ön eleme turunda Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor ile karşılaştı. Muradiye Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını oyuncumuz Altan Güler’in son dakikada attığı gol ile 1-1 berabere bitirirken, karşılaşmanın sonucunu ise Burhaniye Belediyespor belirledi.

Balıkesir’de Aranan 140 Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda 140 aranan şahıs yakalandı, 77 şahıs tutuklandı.

Kontrolden Çıkan Otomobil Okul Bahçesine Uçtu: 1 Yaralı

Balıkesir’in Karesi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Başkan Yücel Yılmaz Deprem Bölgesi'ndeki Çalışmaları Anlatıyor

Başkan Yücel Yılmaz Deprem Bölgesi'ndeki Çalışmaları Anlatıyor

Balıkesir ve Çanakkale’de Terör Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Balıkesir ve Çanakkale’de 4 şüpheliye yönelik 4 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek şüpheliler yakalandı.

Balıkesir’de Deprem

Balıkesir’de Saat: 13:27’de bir deprem meydana geldi.

Manyas Gölü'nde Kaybolan Balıkçı Aranıyor

Geçtiğimiz Pazar günü Manyas Gölü'nde kaybolan balıkçı Osman Arı'yı arama çalışmaları devam ediyor. İnsansız hava araçları da (İHA, Drone) arama çalışmalarında kullanılıyor.

Vali Amcadan Şehir Turu

Asıl engelin kalplerdeki ilgisizlik olduğunu dile getiren ve başlattığı projelerle toplumun incinebilir bireylerine kucak açan Vali Şıldak, Vali Amcasıyla buluşup makam acıyla gezmek isteyen ve bunu yaptığı resimle anlatan ilkokul öğrencisi Tuğberk Özkaya’nın isteğini gerçekleştirdi.