Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü Haberleri
SON DAKİKA

Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü Haberleri

Çocuklara, Yeni Yıl Hediyeleri Milletvekili Çelik’ten

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Av.Adil Çelik, çocuklarımızın yeni yıllarını kutlayarak, çeşitli hediyeler verdi.

Vali Şıldak:" Çocuk, kadın, yaşlı ve engelliler en üst seviyede memnun olmalıdır"

Vali Hasan Şıldak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirmek üzere İl genelindeki bağlı kuruluşların yöneticileri ile bir araya geldi. 

Karesi Belediyesi İş Birliği Çalışmalarını Güçlendiriyor

Karesi Belediyesi, Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile dezavantajlı gruplara yönelik olarak Avrupa Birliği projeleri üreterek, Engelsiz Yaşam Merkezi Kurulması için protokol imzaladı. 

Altıeylül'de Anlamlı Proje Hayata Geçiyor

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen imza töreninde Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediye Başkanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Altıeylül İlçe Müftülüğü ile Altıeylül Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında “İçindeki Sevgiyi Paylaş” isimli iş birliği protokolü imzalandı.

Balıkesir’de Otizm Farkındalık Yürüyüşü Yapıldı

bugün Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde otizm farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

Vali Şıldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Hasan Şıldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl genelindeki bağlı kuruluşların yöneticileri ve meslek personelleri ile yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.