Su Haberleri
SON DAKİKA

Su Haberleri

Canbey, Can Azerbaycan’da!

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında TBMM Dışişleri Komisyonu olarak, 3 gün sürecek Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Komisyonları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

SU VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ZİRVESİ

Su ve Sürdürülebilirlik Zirvesi’nde “tasarruf”, “verimlilik” ve “sürdürülebilirlik” konularına ilişkin önemli mesajlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Hakkını vere vere sürdürülebilir, tasarruflu, verimli bir belediyecilik ile suyu verimli, ekonomik kullanan bir anlayışı Balıkesir’imizde inşa edeceğiz” dedi.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ve vatandaşlar katılım sağladı.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Aranan suçlular yakalandı

Bandırma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin huzur ve güvenliği sağlamak adına gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla aranan suçluları yakalayarak adalet önüne çıkardı. Operasyonlar sonucunda hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti ve diğer suçlardan aranan pek çok kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar cezaevine teslim edildi ve aranan diğer şahıslar hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Ayvalık açıklarında 71 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca yakalanan 71 düzensiz göçmen, Ayvalık ilçesi sınırlarındaki Cunda Adası'na getirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi insani yardımlarda bulunulan göçmenlerin, İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği belirtildi.

Bandırma'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Bandırma ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi, çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Hırsızlık olayında ziynet eşyaları ve alkollü içecekler çalındı. İ.B. isimli ev sahibi durumu fark ederek polise başvurdu. Polisin titiz çalışmaları sonucunda şüphelinin A.K. olduğu tespit edildi ve çalınan malzemelerle birlikte yakalandı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Büyükşehir’de koltuk, Atatürk çocuklarına emanet

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Atatürk’ün izinden giden minik hemşerilerine emanet eden Başkan Ahmet Akın, “Ne mutlu ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucusu, kurtarıcısı. Biz de aydınlık, bütün ülkeyi kucaklayacak nesillere layık olmak için çalışıyoruz” dedi.

23 Nisan coşkusu Altıeylül’de yaşanacak

Atatürk Parkı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde çocuklar aileleriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI’NIN 23 NİSAN MESAJI:

Edremit'te çıkan silahlı kavgada 3 şüpheli tutuklandı

Edremit ilçesinde çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İbrahimce Mahallesi'nde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Polis ekipleri, olaya karışan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayda 1 tabanca ve 3 tüfek ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kayıp Şahıs Bulundu

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Yenice Mahallesinde ikamet eden N.G. (54-E) isimli şahsın 19.04.2024 Cuma günü saat: 00:35 sıralarında Simav deresinin kenarında ayağının kayıp suya düşmesi sonucu

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret!

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN HAKAN ŞEHİRLİ’NİN MİSAFİRLERİ ERASMUS ÖĞRENCİLCERİ OLDU

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli; Polonya-Danimarka ve Portekiz’den gelen öğrenciler ile bir araya geldi. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Şehirli, “Öncelikle Altıeylülümüze, Balıkesirimize hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Emekçinin Başkanı Ahmet Akın

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, refüjde bitki bakımı yapan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı. Karşılarında Başkan Akın’ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen emekçi kadınlar ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirdi

PROJELER KONUŞULDU

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

Başkan Ahmet Akın ilk nikâhta sözünü tuttu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, "Nikâhınızı kıyacağım" sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikâhını kıydı.

Balıkesir’de Haşereye Geçit Yok

Vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesini sağlamak amacıyla haşereyle mücadele işlemlerini bayram tatilinde de sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; hem karadan hem de ZİHA’larla havadan müdahaleyle haşereye geçit vermiyor.

Başkan Akın, Bayram Tatilini Hemşehrileriyle Geçirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 9 günlük tatil boyunca 11 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ahmet Akın, görev süresi boyunca her zaman halkın içinde olacağını ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Atatürk'ün Edremit'e Gelişinin 90. Yıldönümü Kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Edremit'e gelişinin 90. yıl dönümü, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Başkan Ahmet Akın’a Susurluk ve Karesi'de coşkulu karşılama

Susurluk ve Karesi ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı hemşehrileri bağrına basarak coşkuyla karşıladı.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...

Ramazan Bayramı Mübarek olsun

Tüm üyelerimizin ve Balıkesirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Sevdiklerinizle beraber sağlıkla kutlayacağınız nice bayramlar diliyoruz.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Büyükşehir’den bayram boyunca ulaşım ücretsiz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı süresince toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı. İlk kez Bandırma şehir içi otobüsleri de ücretsiz oldu.

Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheliler Yakalandı

Sındırgı ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli ve araçlarına yönelik operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir hassas terazi, metamfetamin maddesi, sentetik ecza hapları ve çeşitli aparatlar bulundu.

BAŞKAN AHMET AKIN, YÖNETİCİLERLE İLK TOPLANTISINI YAPTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, görevi devraldıktan hemen sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (BASKİ) görev yapan yöneticilerle ilk toplantısını gerçekleştirdi.