Tatil Haberleri
SON DAKİKA

Tatil Haberleri

ÇOCUKLAR MUTLU ALTIEYLÜL MUTLU

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Altıeylül'de çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli. 19 Ocak tarihinde başlayan ve okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklarımızın aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak için Altıeylül'de bir ilki gerçekleştirdik. Buz Pateni Eğlencesi ile doyasıya eğlenen ve ilk defa paten kayma şansı bulan çocuklarımız güzel zaman geçirdi. 12 Mart tarihinde son bulan Buz Pateni Eğlencesine bu zamana kadar 20 bin kişi katılım sağladı" dedi.

EMITT’İN GÖZDESİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yılda damgasını vurdu. Başkan Yücel Yılmaz’ın da katıldığı fuarda Balıkesir standı, büyük ilgi gördü.

BAÜN öğrencilerine BalBucks sürprizi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla hayata geçirilen BalBucks, yoğun istek üzerine bir şubesini de BAÜN Çağış Kampüsü’ne açtı. Sömestr tatili dönüşü karşılarında BalBucks’u gören öğrenciler şaşkınlıkları gizleyemedi.

ALTIEYLÜL’DE SİNEMA VE TİYATRO ETKİNLİKLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Altıeylül Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte 29 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında sinema ve tiyatro etkinlikleriyle Altıeylüllüler eğlenceli bir tatil geçirdi.

ALTIEYLÜL’DE ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte sinema-tiyatro ve buz pateni pisti etkinlikleriyle çocuklar unutulmayacak bir karne hediyesi ile yarıyıl tatilini dolu dolu geçiriyor.

ÇOCUKLAR ALTIEYLÜL’DE MUTLU

Altıeylül Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklar için dolu dolu etkinlik faaliyetleri hazırladı.

Çocuklar yarıyıl tatilinde eğlenceye doyacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir dönem boyunca ders çalışan minikler için harika karne hediyeleri hazırladı. Karne gününden tatilin son gününe kadar Çocuk Köyü’nü ücretsiz kullanacak minikler; birbirinden güzel tiyatrolar ve atölyelerinde yer aldığı “Karne Etkinlik Haftası” programında eğlenceye doyacak.

Edremit Belediyesi öğrencileri kültür ve tarihle buluşturuyor

Eğitim ve öğretimde yarıyıl tatilinin başladığı haftada Edremit Belediyesi’ne ait, Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi ve diğer önemli kültürel miras noktaları, birçok ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine kapılarını açtı.

ÇOCUKLARA EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ YÜCEL YILMAZ’ DAN

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir dönem boyunca ders çalışan minikler için harika karne hediyeleri hazırladı. Karne gününden tatilin son gününe kadar Çocuk Köyü’nü ücretsiz kullanacak minikler; birbirinden güzel tiyatrolar ve atölyelerinde yer aldığı “Karne Etkinlik Haftası” programında eğlenceye doyacak.

GENÇLER DGM DE KLAVYELERİ AĞLATTI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi (DGM)24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, ara tatilde 110 Bin Türk Lirası ve 10 Bin Türk Lirası ödül havuzu bulunan FİFA 2023 ve VALORANT turnuvası düzenledi.

ÇOCUKLAR GÜLMEKTEN GÖZ AÇAMADI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çocuklar ara tatili dolu dolu geçirsin diye düzenlediği Çocuk Etkinlikleri Şenliği’nde çocuklar gülmekten göz açamadı.

Ara Tatilde Burhaniye’de Tiyatro Şöleni

Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu, okulların ara tatil döneminde 4 gün boyunca çocuklara tiyatro şöleni yaşattı. “Kahraman Ağustos Böceği” adlı tiyatro gösterisi 14,15,16,17 Kasım tarihlerinde Reha Yurdakul Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

SPORUN KALBİ AHP’DE ATTI

Yenilenen yüzü ile dikkatleri üzerine çeken Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde turnuva heyecanı yaşandı. Ara tatili fırsata çevirip turnuvaya katılan yüzden fazla sporcu ve aile, tesislere hayran kaldı.

Öğrenciler Moral Depoladı!

Altıeylül Belediyesi sosyal etkinlikler kapsamı içerisinde düzenlemiş olduğu spor etkinlikleriyle büyük beğeni topluyor. Altıeylül İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Altıeylül Belediyesi Gümüşçeşme halı sahasında ortaklaşa düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem spor yaptı hem de düzenlenen çeşitli yarışmalarda doyasıya eğlendiler. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte öğrenciler ara tatil öncesi moral depoladı.

Alaturka Akşamlar Sezona Balıkesir'de Başlıyor

TRT müzik ekranlarında ilgiyle ve beğeniyle izlenilen “alaturka akşamlar” programı yine yeni yeniden Türkiye’nin turizm ve tatil bölgelerinde 10. yılında halkla buluşuyor TRT nin sevilen sanatçıları İsmail Ozkan ve Mine Geçili birbirinden güzel şarkılarıyla canlı yayında sevenleriyle birlikte olacak.

Avcılar Fener Yıllar Sonra Camii’ne Kavuştu

Balıkesir’in en önde gelen tatil yerlerinden birisi olan Altınoluk ile Güre arasında yer alan ve Avcılar Mahallesi sınırlarında bulunan Fener Bölgesi yıllar sonra camiine kavuştu.

Muazzez Ersoy: Balıkesir Körfezi’ne bayıldım

4.Aromaterapi Festivali için Balıkesir’e gelen Sanatçı Muazzez Ersoy, Körfez’in plajlarına bayıldığını söyleyerek “Bu kadar güzel plaj olduğunu bilseydim mayomu da yanımda getirirdim. Buraya tatile geleceğim ve canlarımla birlikte aynı plajda denize gireceğim” dedi.

KARESİ’DE İLAÇLAMA 7/24 SÜRÜYOR

Karesi Belediyesi, haşere ile hızlı ve etkin bir şekilde mücadele hedefiyle başlattığı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Planlanan çalışmalar dışında 444 99 10 numaralı İletişim Merkezi’ne ilaçlama konusunda gelen talepler de 7/24 esasıyla çalışan ekiplere iletilerek hızla çözümü sağlanıyor. Ekipler ayrıca bayram tatilinde de çalışmalarını sürdürdü.

Altıeylül Belediyesi Her Daim Vatandaşın Yanında

Altıeylül Belediyesi ekipleri 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların yanlarında olmaya devam etti. Kurban Bayramı tatili içerisinde hizmetlerin aksamaması için 7/24 hizmet esasına göre çalışmalarını sürdüren ekipler bayram süreci boyunca vatandaşın hizmetinde oldu.

İstanbullular Balıkesir’e Hayran Kaldı

9 günlük Kurban Bayramı’nı ve yaz tatilini geçirmek için Balıkesir’i tercih eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını hayranlıkla izlediklerini ve Türkiye’ye örnek bir belediyeciliğin yapıldığını altını çizerek vurguluyor. İstanbullu bir vatandaş ise 5 yılda İstanbul’da hiçbir hizmet görmediğini Balıkesir’de ise çalışmalara hayran kaldığını söyleyerek, “İdeoloji değil hizmet kazanmalı” açıklaması yaptı. 

Tayfun Canlı Tatilcileri Edremit’e Davet Etti…

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı Kurban Bayramı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Kurban Bayramı’nda herkesi Kuzey Ege’nin incisi Edremit’e bekliyoruz diyen Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Başkan Avcı Çocukların Karne Heyecanına Ortak Oldu

2022-2023 eğitim öğretim yılının son gününde öğrencilerin karne heyecanına bu yıl Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz da ortak oldu. Altıeylül ilçesi’ne bağlı Balıklı’da Balıklı İlkokulu ve Plevne Mahallesi’nde bulunan General Kemal Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz yaz tatiline giren öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Cunda, Büyükşehir ile yaza hazırlanıyor

Balıkesir sahilleri, Büyükşehir tarafından yaza hazırlanıyor. Yaklaşan yaz mevsimi öncesinde kentin sahillerinde sürdürdüğü çalışmaları hızlandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Güre Sahili ile Erdek Çuğra Sahili’ndeki düzenleme çalışmalarının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen turizm lokasyonlarından birisi olan Ayvalık, Cunda (Alibey) Adası sahil bandını tatil sezonuna hazırlamak için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Okul Servislerine Sıkı Denetim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatili dönüşünde il genelindeki tüm okul servislerinin teknik donanımlarının tam olması için denetimlerini sıkılaştırdı.

Sömestr Cup’da Futbol Heyecanı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, öğrenciler için yarıyıl tatilinde çocukları spora teşvik etmek amacıyla Sömestr Cup futbol turnuvası düzenledi.

Balıkesir Jandarmasından Öğrencilere Tatil Hediyeleri

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’na yarıyıl tatiline giren öğrencilere hediyeler dağıttı.

Kış Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Eğitim Devam Ediyor

Bu yıl yarıyıl tatilinde ilk kez uygulanan, "Matematik" ve "İngilizce" alanlarında eğlenceli ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarını içeren ücretsiz "Kış Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kursları" Balıkesir’de başarılı bir şekilde sürdürülüyor.

Karne Hediyeleri Balıkesir Ülkü Ocaklarından

Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanlığı bünyesinde ortaöğretim ve lise dönemindeki gençlere yönelik faaliyetlerde bulunan Ortaöğretim Birimi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ara tatile giren öğrenciler bir araya geldi.

Altıeylül Yarıyıl Şenliği Başladı

Altıeylül Belediyesi’nin çocukların ve ailelerinin dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmesi için hazırladığı ‘Yarıyıl Sinema ve Tiyatro Şenliği’ büyük bir coşkuyla başladı. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik 17 seans sinema 19 seans tiyatro oyunu ve sürpriz hediyeler 4 Şubat’a kadar çocuklarla ve ailelerle buluşacak.

Haydi Çocuklar Etkinliklere

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan çocuklar için ikinci sömestr hediyesi. Çocuk Köyü’nün ardından şimdi de 26 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında ‘Çocuk Etkinlikleri Haftası’ programı başlıyor.