Tedavi Haberleri
SON DAKİKA

Tedavi Haberleri

Şehir Hastanesinde “Günübirlik Tedavi Merkezi” Açıldı

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi nitelikli sağlık hizmeti verme misyonu gereği yeniliklere devam ediyor. Bu kapsamda hastanede H Blok 1. Kat'ında "Günübirlik Tedavi Merkezi" açıldı. 

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde!

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde! Edremit’te Mutlu Patiler Buluşmasına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde; 20 ilçeye Mobil Rehabilitasyon Merkezi ve Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi geliyor. Ayrıca şehirde Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanları oluşturulacak.

“Büyükşehir’e 10 bin yeni personel alınacak”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçeye kurmaya başladıkları; BALBUCKS, DGM, NE10, tedavi merkezleri, spor kompleksleri, BALMEK gibi kuruluşlarda çalışacak 10 bin yeni personeli belediye ve belediyenin kendi şirketlerine alacaklarının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, BALBUCKS’ların mayıs ayına kadar tamamlanacağını da söyledi.

"EDREMİT’TE SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEVGİ!"

Edremit Tam Teşekküllü Tedavi Merkezi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla hayata geçirildi. Edremit'te, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek adına Büyükşehir Belediyesi önemli bir adım atarak Türkiye'ye örnek olan "Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi" sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi konusunda kritik bir rol üstlenerek acil durumlarda anında müdahale imkânı sağlıyor.

YESİLÇAM'IN BALIKESİR'Lİ USTA OYUNCUSU SEVDA FERDAĞ VEFAT ETTİ..

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde İstanbul Cihangir'deki evinde hayatını kaybetti. Ferdağ uzun zamandır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Olta iğnesi yutan kedi doğal ortamına salındı

Bandırma’da iki olta iğnesi yutan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde tedavi edilen kedi, sağlığına kavuşmasının ardından yeniden doğal ortamına salındı.

Olta iğnesi yutan kedi Büyükşehir’in tedavi merkezinde güvende

2 adet olta iğnesi yutan sokak kedisinin tedavisi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde büyük bir özenle sürüyor. Başarılı bir operasyonla midesindeki olta iğnelerini çıkaran veteriner hekimler; ayağa kalkabilen kediyi, oltaların mideye verdiği zarardan dolayı hayati tehlikesi sürdüğü için yoğun bakımda gözlem altında tutuyor.

Erdekli Gazeteci Ertan Vefat Etti

Yeni Erdek Gazetesi imtiyaz sahibi, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti kıdemli üyesi Yaşar Mehmet Akif Ertan vefat etti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Ertan, ani bir rahatsızlık sonucu getirildiği Balıkesir'deki özel hastanede yaşamını yitirdi. 

Şehir Hastanesi’nde “Tüp Bebek Merkezi” Açılıyor

Balıkesir, günümüzün önemli teknolojik sağlık hizmeti olan, Tüp Bebek Merkezine kavuştu. Yıllardır Balıkesirlilerin başka illere giderek tedavi gördükleri Tüp Bebek Merkezi, Atatürk Şehir ve Eğitim Araştırma Hastanesinde yarın saat 10.00’da yapılacak bir törenle açılacak. Türkiye’de dokuz merkezde bulunan ÜTYE (Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi) Tüp Bebek Merkezinin, Balıkesir’de önemli bir ihtiyaca cevap vermesi bekleniyor…

Baro Başkanlarından Erbuğ Delituna Vefat Etti

Önceki dönem Balıkesir Barosu Başkanlarından Erbuğ Delituna hayatını kaybetti. Dün vefat eden ve hastanede tedavi gördüğü belirtilen Delituna 84 yaşındaydı. 

SAMİ GÖKDENİZ VEFAT ETTİ

Balıkesir Siyasetinin önemli ismi, önceki dönem Balıkesir Belediye Başkanlarından Sami Gökdeniz, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve çok hareketli bir süreç yaşayan Sami Gökdeniz, Belediye Başkanlığının ardından avukat olarak hayatını devam ettirdi. Son dönemde kızını ve eşini de kaybeden Sami Gökdeniz 78 yaşında yaşamını yitirdi. Sami Gökdeniz’in cenazesinin yarın (27 Ekim 2023) Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Başçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Balıkesir Haber TV olarak Sami Gökdeniz’e Allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

BANDIRMA DA YÜZLERCE SOKAK HAYVANINA ŞİFA DAĞITILDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma’ya açılan Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi yüzlerce hayvanı yeniden sağlığına kavuşturdu.

Burhaniye'de Öğrencilerin hayvan Sevgisi

Burhaniye Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne dikkat çekmek için Alida Nedim Erarslan Hayvan Bakımevi ve Tedavi Merkezi’nde anaokulu, ilkokul ve lise öğrencilerini ağırladı

Bir Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi de Altıeylül’e

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden müjde. Büyükşehir, Edremit ve Bandırma’nın ardından Altıeylül İlçesi’ne de Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi kazandırıyor.

Chp’li Serkan Sarı: Turistler 5 Yılda 527 Milyon Lirayı Ödemeden Gitti

• CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sayıştay’ın son 5 yıl uyardığını halde turistlerden tedavi ücretlerini tahsil edemeyen Sağlık Bakanlığı’nın maliyeti vatandaşın sırtına yüklediğini söyledi. “527 milyon lira turistlerden tahsil edilmediği gayet açık. Maliyet vatandaşın sırtında” dedi.

SERKAN SARI ; SAĞLIK HARCAMALARI VATANDAŞLARI ZORLUYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, her iki kişiden biri temel sağlık harcamalarının karşılamakta güçlük çektiğini belirterek “Toplumumuz her geçen gün fakirleşirken bir taraftan da hastalanıyor. Hastalıklarını tedavi edemiyor. Temel ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma geliyor.” dedi.

BAŞKAN BAŞARAN BASIN TOPLANTISIYLA VEDA ETTİ

İl Başkanı başaran 4 yıldır yürüttüğü AK PARTİ il başkanlığı görevini bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla bırakacağını açıkladı. Basın toplantısına AK PARTİ Genel Başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur , Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’inde katıldığı basın toplantısında. Tedavi surecini daha kapsamlı yürütebilmek için ve bazı yönetimsel sıkındırlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Bbb, Sokak Hayvanları İçin Var Gücüyle Çalışıyor

“Balıkesir’de her canlı kıymetli ve özel.” diyerek yola çıkan Başkan Yücel Yılmaz’ın önderliğindeki Büyükşehir Belediyesi; sokak hayvanlarının yaşam haklarına saygı gösteriyor, beslenmelerinden aşılama ve tedavilerine kadar en iyi koşullarda hayatlarını sürdürebilmeleri için var gücüyle çalışarak Türkiye’ye örnek olan yatırım ve hizmetleri hayata geçiriyor.

BBB’den Bandırma’ya da Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit’in ardından Bandırma’ya da Türkiye’ye örnek olacak “Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi” açmak için gün sayıyor.

Serkan Sarı: ”İlaç Bulma Sıkıntısı Kapıda”

TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı AK Parti iktidarını uyardı: “Döviz kurundaki rekor artışlar önlem alınmazsa ilaç krizine yol açabilecek durumlara sebebiyet verebilir. Tedaviler aksayabilir. Yeni bir ilaç krizi kapıda!”

Balıkesir Şehir Hastanesinde GETAT Hizmetleri Veriliyor

Genel enerji, otonom ve hormonal sistemleri arasında dengenin sağlanması, bağışıklık sisteminin güçlenmesi için modern tıbbın yanında tamamlayıcı olarak uygulanan ve bilimsel dayanakları olan yöntemler eşliğinde, hekimlerce muayene edilerek uygulamanın yapılmasına karar verilen hastalar GETAT merkezinde tedavi görüyor.

Özden Certel İle Sağlıklı Günler

Özden Certel İle Sağlıklı Günler - Kuğu Boynu

Özden Certel İle Sağlıklı Günler

DEPREM SONRASI REHABİLİTASYON

Deprem bölgesindeki sokak hayvanları unutulmadı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde onlarca sokak hayvanını enkazdan kurtararak tedavi etti. Ekipler tarafından sokak hayvanları için 2 tondan fazla mama dağıtıldı.

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Özden Certel İle Sağlıklı Günler Yeni Bölüm

Körfez’e Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Körfez Bölgesi’ne hizmet verecek olan Edremit Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Ultrason, hemogram cihazı ve yoğun bakım ünitesi bulunan merkezde tüm cerrahi operasyonlar gerçekleştirilebilecek.

Bahar Tepe’ye Kök Hücre Tedavisi İçin Kampanya Başlatıldı

Geçtiğimiz yıl yaptığı doğum sonrası yaşadığı talihsizlikler sonucu, bilinci kapalı yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Bahar Tepe'nin kök hücre tedavisi başladı. Aile, bu çok pahalı hizmeti alabilmeleri için Valilik onayıyla bir yardım kampanyası başlatıldığını belirtti…