Tema Haberleri
SON DAKİKA

Tema Haberleri

Başkan Ahmet Akın 7/24 mesaide

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar da daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir’i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Yılmaz "Ayrım yapmadan tüm sporculara destek olduk" 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Amatörün geleceği, Büyükşehir’in desteği” temalı programda; amatör spor kulüp yöneticileri, sporcular, antrenörler ve hakemler ile bir araya geldi. Ahde vefa ödüllerini takdim edildiği programda, Balıkesir’de spora yapılan yatırımlara gıptayla bakıldığı ve Avrupa’da Balıkesir’in adının sıkça anılmaya başlandığı vurgulandı. 

Veysel Eroğlu Balıkesir’de bir dizi temaslarda bulundu.

 Yerel seçimler öncesi Balıkesir’de yaptığı ziyaretlerde Balıkesir’in genel durumu, Balıkesir’e yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Önceki Dönem Orman ve Su İşler Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’e ziyarette bulundu. 

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi.

Aday belirlemede temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alan komisyonlar, bu çerçevede AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin kordinatör milletvekilinin sunacağı raporlarla, açıklanmayan tüm il ve ilçelerin adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Başkan Mehmet Aydemir: "Buraya bir not düşelim”

AK Parti Balıkesir Teşkilatı 20 İlçesiyle birlikte, Yerel Seçimler İçin Temayül Yoklaması gerçekleştirilmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Başkan Yırcalı: “Sorunları Göz Ardı Etme Lüksümüz Yok”

Uluslararası İşbirliği Platformu (UİP) tarafından bu yıl "Gelecek Yüzyılı Karşılamak: Zorluklar ve Beklentiler" temasıyla 14'üncüsü düzenlenen Boğaziçi Zirvesi, 53 ülkeden 1000'e yakın katılımcıyla İstanbul’da gerçekleşti.

BAŞKAN TUNÇ KEPSUT’TA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Niyazi Tunç 2024 yerel seçimlerinde partisinin bayrağını daha da yukarılara çıkarmak istiyor. Tunç göreve geldiği günden itibaren büyük bir ivme yakaladı, 7’den 70’e herkesle buluştu, biraraya geldi. Boş gün geçirmeyen ve hergün temaslarda bulunan Başkan Tunç 10 binin üzerinde vatandaşla selamlaştı.

Balıkesir Ak  Parti'de Temayül  Heyecanı !

Ak Parti Balıkesir Teşkilatları 2024 yılında yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olacak aday adaylarının belirlenme süreci kapsamında  Ak Parti genel merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, MKYK Üyeleri Hatitice Kübra Öztürk Gökkaya, Mehmet Karabay, Kudret Karaçelik ve Oğuz Kaan Yazıcı 'nın katılımlarıyla  temayül yoklaması yapıldı. 3 bin delege 20 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı belirlemek üzere sandığa gitti.

Balıkesir Arkeoloji Buluşmaları başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncüsünü düzenlediği Balıkesir Arkeoloji Buluşmaları Sempozyumu başladı.“Mysia ve Çevre Kültürleri Araştırmaları” temasıyla 3 gün sürecek sempozyumda, konunun uzmanları tarafından Balıkesir’deki kazı çalışmalarının durumu ele alınıyor. Sempozyumun son gününde ise; kazı alanlarına teknik gezi yapılacak. 

Karesili Gençler AB Fırsatlarından Faydalanıyor

Türkiye Ulusal Ajansı “Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından başvurusu kabul edilen Eurodesk Temas Noktası Karesi Belediyesi, “Time to Move”, Eurodesk ağı etkinliği kapsamında bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam etti.

TEMAD Ek Hizmet Binası Açıldı 

Vali İsmail Ustaoğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) tarafından gerçekleştirilen ‘TEMAD Ek Hizmet Binası’ açılış programına katıldı.

KARESİ BELEDİYESİ’NDE ERASMUSDAYS

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından başvurusu kabul edilen Eurodesk Temas Noktası Karesi Belediyesi, 9–14 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen ErasmusDays etkinlikleri kapsamında bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam etti.

Balıkesir’de Hareketli Hafta

Sürdürülebilir bir kent için çevreci yatırımlarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; “Gelecek Enerjini Koru” teması ve “Şehrini Keşfet” sloganıyla Avrupa Hareketlilik Haftası’nı kutluyor.

Vali Ustaoğlu Yağcıbedir Diyarında İncelemelerde Bulundu

Vali İsmail Ustaoğlu ilçe programları kapsamında Sındırgı İlçesinde bir dizi temasta bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Balıkesır Tema Vakfı Üç Ödül Aldı

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilciği, İstanbul Özyeğin Üniversitesi'nde yapılan,TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı'nda Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit, Gönüllülük Ödülleri kapsamında 3 ödüle değer bulundu.

BURHANİYE 4. KİTAP FUARININ AÇILIŞI TÜRKAN ŞORAY İLE YAPILDI.

BİN YILLIK TARİHTEN, BİN YILLIK KİTABA’ TEMASIYLA DÜZENLENEN BURHANİYE KİTAP FUARININ DÖRDÜNCÜSÜ BUGÜN TÜRK SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY’IN KATILIMI İLE ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI. HER KİTAP YENİ BİR DÜNYADIR, SEVDİĞİM YAZARLARI BURADA BİR ARADA GÖRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM.KİTAP FUARLARI BULUNDUĞU YERİN KÜLTÜR VE SANATINA BÜYÜK HİZMET EDİYOR.’DEDİ.

Canbey, Özbekistan’da Temaslarda Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey; “Türkiye Yüzyılı’nda dış politikamızın temel hedefi Türkiye eksenini inşa etmektir.” dedi.

Aromaterapinin Şifalı Dünyasına Yolculuk Başlıyor

Türkiye ve dünyanın tek Aromaterapi Festivali, 6 Temmuz’da kapılarını 4’üncü kez açıyor. Eğitim seminerlerinden hasada, atölye çalışmalarından söyleşi ve konserlere birbirinden farklı 111 etkinliğe ev sahipliği yapacak Festival, “Tarladan Hasada, Lezzet, Şifa, Sanat” temasıyla düzenleniyor.

Öztaylan: “Kandille İş Tutan Chp’li Kılıçdaroğlu’ndan Milliyetçi Olmaz”

28. Dönem Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur çalışmaları kapsamında temaslarına Erdek ile devam etti. Erdek Ak Parti İlçe Teşkilatı ile MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Abdullah Sarbay ve parti yöneticilerinin de katılım sağladığı ziyaretler Alevi Kültür Derneği ve Gümüşhaneliler Derneği ile başladı. Erdek’de misafir edilen depremzede aileleriyle de bir araya gelen Öztaylan, Ocaklar, Narlı ve Çakıl mahallelerinde de vatandaşlar ile buluşarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek istedi.

Karesi Eurodesk’ten Gençlere Avrupayı Keşfet Programı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Eurodesk Temas Noktası olan Karesi Belediyesi bilgilendirme ve atölye çalışmalarını sürdürüyor.

Vekil Aydemir: Gençlerin İlk Oyu Ak Parti’ye

Balıkesir’i karış karış gezen temas etmedik vatandaş bırakmayan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, gençlerin oy kullanmak için çok heyecanlı olduğunu ve ilk oylarını AK Parti’ye vereceklerini söyledi.

“Bir Lokma Bin Sofra” İftarında Gönüller Buluştu

Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bir Lokma Bin Sofra” temalı iftar programına gerçekleştirildi. İftara Vali Hasan Şıldak da katıldı.

AKPARTİ’NİN RAMAZAN PROGRAMI SAVAŞTEPE İLE BAŞLADI.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, geçtiğimiz yıl “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının benzeri bir programla Savaştepe’ye Ramazan ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Başaran:”Balıkesir’de Demokrasi Şöleni Yaşandı”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 28. Dönem Milletvekili seçimlerine yönelik Aday Adayları Elektronik Teşkilat Temayül Yoklaması Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Yavuz Fuaye salonunda gerçekleştirildi.

BALIKESİR AK PARTİDE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILIYOR

BALIKESİR AK PARTİDE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILIYOR

“KELİME-İ TEVHİD” HAT ESERLERİ SERGİSİ BALIKESİR’DE

Albayrak Grubu’nun gelenekselleştirdiği ve her yıl farklı bir temayı ele alan Hat Eserleri Sergisi’nin bu yılki teması “Kelime-i Tevhid” oldu. Açılışı AKM’de yapılan ve ardından Üsküdar Nevmekan Sahil’de sergilenen hat sergisi, üçüncü durağı olarak Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

İl Milli Eğitimde Sıkı Denetimler Devam Ediyor… 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününden başlayarak okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yerinde izlendiği saha ziyaretleri kapsamında Kepsut ve Dursunbey ilçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın Burhaniye Temasları

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününden başlayarak okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yerinde izlendiği saha ziyaretleri devam ediyor.

BALOSB'nin Heyecan Verici Gelişmeleri Bakan Varank’a Aktarıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir'de Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.