Terminal Haberleri
SON DAKİKA

Terminal Haberleri

SAVAŞTEPE’DE YÜCEL YILMAZ’A SEVGİ SELİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe’de büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Savaştepe’de yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini söyleyen Yılmaz, ilçenin her noktasında yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile yeni terminal binası inşasının sürdüğünü söyledi.

Balıkesir’in terminalleri modern, konforlu ve güvenli

İlçelerde yetersiz ya da atıl durumda bulunan otobüs terminallerini bir bir yenileyerek modern, konforlu ve güvenli bir hale getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz göreve geldiği günden bu yana; 8 terminali yeniledi, 5 terminalde de yenileme çalışmalarına devam ediyor.

BALYA'DA TERMİNAL VE İTFAİYE İSTASYONUNDA SONA GELİNDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya ilçesine inşa edilen güvenli, modern, konforlu ve son teknolojik donanımlara sahip otobüs terminali ve itfaiye istasyonunda sona gelindi. Balya Belediye Başkanı Organ Gaga, “Büyük bir eksililiğimiz gideriliyor, bundan dolayı da Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Akçay Terminali, Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Büyükşehir Belediyesi, Akçay Terminali’ni baştan sona yenileyerek yepyeni bir görünüme kavuşturdu. İşlevine uygun, yolcu ihtiyaçlarına cevap veren, modern, konforlu ve güvenli bir hale gelen terminal, vatandaşlardan tam not aldı.

Akçay Terminali yaza hazır

Büyükşehir Belediyesi, “Balıkesir Geleceğe Taşınıyor” projesi kapsamında modern bir yüze kavuşturduğu otobüs terminallerine Edremit’teki Akçay Terminali’ni de ekliyor. Yaz sezonuna tamamlanması planlanan terminal, milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayacak.

Büyükşehir’in Balya Yatırımlarında Çalışmalar Sürüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya’da yapımına başladığı otobüs terminali ve itfaiye istasyonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen tesisin eylül ayı sonunda hizmete başlaması bekleniyor.

Balya’ya İtfaiye İstasyonu ve Modern Terminal Yapılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya ilçesine; güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip Otobüs Terminali ile yine son teknoloji ile donatılmış itfaiye araçlarına uygun garajı olan İtfaiye İstasyonu kazandırmak için aralıksız çalışıyor.   

BBB’den Balya’ya Terminal ve İtfaiye İstasyonu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya ilçesine; güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip Otobüs Terminali ile yine son teknoloji ile donatılmış itfaiye araçlarına uygun garajı olan İtfaiye İstasyonu kazandırıyor.

Balıkesir’deki Terminaller Tek Tek Yenileniyor

Türkiye’nin oksijen deposu, birçok medeniyetin ev sahibi, yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği Edremit’in Altınoluk Mahallesi; artık konuklarını modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip bir terminal ile karşılayacak.

Balıkesir’de Öğrencilere Sıcak Karşılama

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, üniversite öğrencilerini Terminalde karşıladı. Vali Şıldak, bilgilendirme ve yönlendirme desteği sağlayan Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Balıkesir Terminali ile Ali Hikmet Paşa Meydanında kurulan stantlarını da ziyaret etti.

Üniversite Öğrencileri Gar ve Otogarda karşılanacak

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, Yüksek Öğretim Yurtları Eğitim Dönemi Hazırlık Toplantısı  gerçekleştirildi. Vali Şıldak ilk kez Balıkesir’e gelecek öğrencilerin tren garı ve otobüs terminalinde açılacak stantlarla karşılanmalarında yurtlarla ilgili bilgilendirme yapılması talimatını verdi.

Sarımsaklı Terminali Milyonları Ağırlayabilecek

Büyükşehir Belediyesi, “Balıkesir Geleceğe Taşınıyor” projesi kapsamında modern bir yüze kavuşturduğu otobüs terminallerine Ayvalık Sarımsaklı’yı da ekledi. Terminal, milyonlarca yerli ve yabancı turisti; güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlarıyla karşılamaya hazır.