Terör Haberleri
SON DAKİKA

Terör Haberleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Terör örgütlerine karşı mücadelemiz devam edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, terör örgütleri, göçmen kaçakçılığı ve suçlarla mücadelede cesur ve kararlı bir şekilde devam edeceklerini belirtti. Yerlikaya, Türkiye'nin huzurunun yerelden başladığını vurguladı.

2 Terör Şüphelisi Yakalandı

Edremit İlçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmada, PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan 1 şüpheli ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli gözaltına alındı. 2 terör şüphelisi hakkında adli işlem başlatıldı.

Vali Ustaoğlu Balıkesir'in suç dosyasını açıkladı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı sonrasında asayiş suçları ile mücadele, terörle ve teröristle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, organize suç örgütleri, çete ve mafya türü suç grupları ile mücadele, kaçakçılık ve mali suçlarla mücadele, düzensiz...

Balıkesir'de PKK/KCK-PYD/YPG üyesi 2 şüpheli tutuklandı

Balıkesir'de, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

PKK propagandası yapan firari hükümlü yakalandı

Edremit’te, terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı gerekçesiyle kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Terör operasyonunda 4 gözaltı

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü sosyal Medya platformunda Devlet Büyüklerine ve Devlet kurumlarına karşı işlenen suçlar kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 askerimiz şehit olmuş, 25 terörist etkisiz hale getirildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ ÖĞRETMEN YAKALANDI

Burhaniye'de PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 Yıl 10 Ay 15 Gün hapis cezası ile aranan emekli öğretmen yakalandı

'TERÖRLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kahramanlar-30' operasyonlarında 6 ilde 63 mağara, sığınak ve depo imha edildiğini açıkladı. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

 “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” Filminin Galası Yapıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde 2017'de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyazperdeye taşıyan, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filminin galası, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

”KISKAÇ” OPERASYONU

Ülke genelinde FETÖ Terör örgütüne yönelik düzenlenen ”KISKAÇ” operasyonu kapsamında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğümüz TEM, KOM ve İstihbarat birimlerince,

KAHRAMANLAR OPERASYONUNDA 55 TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI...

BTÖ’ye yönelik tüm Türkiye’de başlatılan “KAHRAMANLAR” operasyonları kapsamında; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin ve Aydın’da 1️2 şüpheli terör örgütü üyesi yakalandı

FETÖ ŞÜPHELİSİ 25 KİŞİ YAKALANDI

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerince yapılan çalışmada, FETÖ Terör örgütünün güncel Balıkesir İl yapılanması içerisinde yer aldıkları, cezaevinde bulunan örgüt üyelerinin yakınlarını finanse ettikleri iddiasıyla Balıkesir merkezli 5 İl’de düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında; Aralarında güncel Balıkesir İl yapılanması içerisinde sözde İl imamı, İlçe imamları, Eğitim danışmanı, eğitim koçu ve örgüt içi evlendirme mesulü gibi konumlarda bulunan (25) şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyon kapsamında şüpheli şahıslara ait ikamet ve iş yerlerinde aramaların devam ettiği bildirildi…

Ülkü Ocaklarından İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit Balıkesir’e İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Pençe Kilit Operasyonu Bölgesinde Şehit Sayısı 5 Oldu

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü BTÖ mensuplarının taciz ateşi sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurmuştu.

Bandırma’da DEAŞ Operasyonu: 2 Gözaltı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri terör örgütüne finansman sağladıkları yönünde haklarında bilgiler elde edilen 2 şüpheliye yönelik olarak eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Balıkesir Merkezli 3 İl, 11 Adreste Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mahrem yapılanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Savaştepe'de FETÖ Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Savaştepe İlçe Emniyet Amirliği tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalar yürütüldü.

Balıkesir’de FETÖ Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü İvrindi İlçe Emniyet Amirliği tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü suçu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 2 şahıs yakalandı.

HDP Edremit İlçe Başkanı Tutuklandı

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Yönelik olarak yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Balıkesir ve Çanakkale’de Terör Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Balıkesir ve Çanakkale’de 4 şüpheliye yönelik 4 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek şüpheliler yakalandı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

PKK'LI TERÖRİSTLERİ RAHMETLE ANAN HDP'DEN HADSİZ AÇIKLAMA!

Süleman Soylu: Terörle Mücadeleyi, Bedeli Ne Olursa Olsun, Sonuna Kadar Sürdüreceğiz

Süleman Soylu: Terörle Mücadeleyi, Bedeli Ne Olursa Olsun, Sonuna Kadar Sürdüreceğiz

Bombalı Saldırıyı Gerçekleştiren Terörist Yakalandı

İstiklal Caddesinde dün gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren terörist emniyet güçlerince yakalandı.

12 İl 22 Adreste FETÖ Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mahrem yapılanmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında ankesör/kontörlü telefonlar vasıtasıyla arandıkları tespit edilen ve örgütle irtibatlı olduklarına dair haklarında çeşitli beyanlar bulunan şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

Balıkesir’de ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’

Balıkesir ve İlçe Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılık (silah kaçakçılığı), Narkotik, Terör ve Asayiş suçlarının önlenerek vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, İl Merkezi ve dış ilçelerde; 13.09.2022 günü saat 06.30 sıralarında Helikopter Destekli eş zamanlı “KÖKÜNÜ KURUTMA OPERASYONU” yapıldı.

Midilli'ye Kaçarken Yakalandılar

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce "PKK-KCK" Terör Örgütü mensubu şahısların Yunanistan Ülkesi Midilli Adasına kaçma arayışında olduğu bilgisi edinilmesi üzerine çalışmalar başlatıldı.

Balıkesir Merkezli 5 İlde Terör Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışma sonucu DHKP/C Terör Örgütü üyesi olduğu ve Örgüte fon sağladığı değerlendirilen 24 şüpheli tespit edildi.

Balıkesir Merkezli 7 İlde Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 28 şüphelinin yakalanması amacıyla Balıkesir merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı.

Balıkesir’de Terör Operasyonu: 1 Gözaltı

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, PKK/KCK-PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.