Terörist Haberleri
SON DAKİKA

Terörist Haberleri

Vali Ustaoğlu Balıkesir'in suç dosyasını açıkladı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı sonrasında asayiş suçları ile mücadele, terörle ve teröristle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, organize suç örgütleri, çete ve mafya türü suç grupları ile mücadele, kaçakçılık ve mali suçlarla mücadele, düzensiz...

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü sosyal Medya platformunda Devlet Büyüklerine ve Devlet kurumlarına karşı işlenen suçlar kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 askerimiz şehit olmuş, 25 terörist etkisiz hale getirildi.

 “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” Filminin Galası Yapıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde 2017'de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyazperdeye taşıyan, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filminin galası, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

PKK'LI TERÖRİSTLERİ RAHMETLE ANAN HDP'DEN HADSİZ AÇIKLAMA!

Bombalı Saldırıyı Gerçekleştiren Terörist Yakalandı

İstiklal Caddesinde dün gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren terörist emniyet güçlerince yakalandı.